- 25 Şubat 2016
- 939
- 1.226
- 42
- Konu Sahibi Claire Fraser
Ayrıldık belki kızacaksınız biliyorum ama beni fena sarstı bu ayrılıkYeri degil belki ama siz sevgilinizden ayrilabildiniz mi? Sizi gormusken sormak istedim. Umarim kendinizi yakmazsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıldık belki kızacaksınız biliyorum ama beni fena sarstı bu ayrılıkYeri degil belki ama siz sevgilinizden ayrilabildiniz mi? Sizi gormusken sormak istedim. Umarim kendinizi yakmazsiniz.
Ayrıldık belki kızacaksınız biliyorum ama beni fena sarstı bu ayrılık
1. Adam zaten evi terketmis, bunun için dava acabilirsiniz. Yapmasaniz bile davayi siz actiktan sonra yine evi terk edebilirsiniz.Daha 12 gün oldu evden gideli. 3 tane avukatla görüştüm
Bu konuda da annemle uzlaşamıyorum. Çok kararsızım.
Annem gururlu olmamı, hiçbirşey talep etmememi, herşeyi bırakıp ailemin bulunduğu şehre geri dönmemi istiyor ancak avukatım diyor ki evi terk edersem altın v.s değil talep etmek, ben kusurlu olurmuşum ve tazminat ödermişim.
Bu adamın ve rezil ailesinin yaptıkları yanına kar kalmamalı. Ancak altınlar onun işyerindeki ofisindeki kasada. Bende sadece 2 bilezik ve kolye bileklik var.
İşin maddiyatında değilim onun üç kuruşuna da muhtaç değilim..hayatım kaydı 2.kez boşanıyorum ona bunu ödetmek istiyorum
Hatta evlilik icinde edinilmeyen ancak evlenme amaciyla alinmis bir ev varsa, bu evde evlenmeden once beraber yasadiysaniz(ispat edebilirseniz) yahut evlenmeden once alinmis ancak kredisi evlilik icinde odenmeye baslayan evi bile isteyebilirsiniz. Evin borcu varsa borcuyla beraber talep edebilirsiniz. Saglam bir avukat bulun, elinizdeki delillerle hukuki danismanlik alin. Lutfen kendinize gelin. Birsey talep etmemek "sucluyum ve bunu kabul ediyorum" demektir.1. Adam zaten evi terketmis, bunun için dava acabilirsiniz. Yapmasaniz bile davayi siz actiktan sonra yine evi terk edebilirsiniz.
2.bosanirken hic birsey talep etmemek gururlu davranmak degildir.
3.bosanmak dunyanin sonu degil.
Bende bosaniyorum. Cok sevdigim bir abim "simdi aglama zamani degil, sonra beraber aglariz. Simdi senin haklarini alma zamanin, dogru duzgun bir protokol olustur sonra aglarsin" demişti. Bende size ayni seyi tavsiye ediyorum. Elinizde aleyhe kanıt ne varsa dusunun, toparlayin. Evlilik icinde edinilen mallarin yarisi sizin, dugun takilarini isteyin. Bakin herseyi isteyebilirsiniz. Isterseniz sigortanizi odemesini bile talep edebilirsiniz. Ancak bunlari istemek icin elinizin güçlü olmasi gerekir. Benim elim o kadar gucluydu ki esim gıkını cikarmadan talep ettigim herseyi kabul etti. Lutfen kafanizi toparlayin.
47 yasindaki bir sunepeyle omur gecmez. Bu adamdan cocuk yaparsaniz cok pisman olursunuz
Eğitimli dediğin kayseri miydi? Kayseri'de üniversite olduğunu bile bilmiyordum. Ki onu bile bitirememiş.
Çünkü aile çok zenginNeden sizden 15 yaş büyük anası şizofren adamı koca diye aldınız ki?Babanızı da anlamadım, bu ailenin neyi için konuşmaya geldi?
Kuzum senin avukatlarda seni doğru yönlendirmiyor. Benim numarasını yolladığım avukatı aradın mı?Bu adamın ve rezil ailesinin yaptıkları yanına kar kalmamalı. .hayatım kaydı 2.kez boşanıyorum ona bunu ödetmek istiyorum
ablanız 3.kez mutlu olmuş olabilir ama sosyaldir çevresi geniştir güzeldir de
benim albenim yok
yaşım 33 olacak diyorum nasıl hamile kalabilirim ki bu yaştan sonra
ortalama güzelliğin altında olan biriyle dahası 2 kere boşanmış biriyle hangi erkek evlenir?
ben kendime ve aileme söz vermiştim 2.kez boşanmayacağım diye
ölümü düşünmediğim tek saat yok
Hayır hayatin bitmedi nefes alıyorsan umut vardır kendine değer ver lütfen özgüvenini yerle bir etmiş bu insanlarTahammül edemiyorum artık..
Tahammül edemiyorum artık. Sinirden yeni aldığım ve en sevdiğim pahalı vazoyu kırdım az önce. Hadi sakinleşeyim dedim. Papatya çayı aldım elime. Elimdeki bardağı da pat diye düşürdüm. Elim ayağım titriyor sinirden. 5 aylık evliyim. 2.evliliğim. 2.kez evlenirken 2.5 sene eşimle görüşerek...www.kadinlarkulubu.com
Konum buydu. Ruhsal çöküntüler içerisindeyim. Psikiyatristim iki tane ilaç yazdı ''Zestat'' ve ''Lustral'' ancak faydası gelmiyor gibi (ilaç isimlerini yazmak yasak mı?) kafamı toparlayamıyorum.
İntihar girişimim oldu, midem yıkandı.
Sürekli ağlıyorum, kahkaha atıyorum. İstifra ediyorum. Uyuyamıyorum.
1 ay sonra 33 yaşıma gireceğim ve ben intiharı düşünmeden duramıyorum. Yaşamak için hiçbir nedenim kalmadı. Aynaya bakamıyorum, saçlarım dökülüyor, banyoya girmek dişlerimi fırçalamak kişisel bakımımı yerine getirmek bana yük gibi geliyor.
Film izleyemiyorum. Kitap okuyamıyorum. Hiç dostum yok.
Tam 12 gündür eşim evde yok.
12 Kasım Cumartesi sabahı babam aradı. Kahvaltı hazırlıyordum. Şaştım kaldım. Babam deniz otobüsüne bindiğini, istanbul'a geldiğini, kayınpederimin çağırdığını söyledi.
Kayınvalidem ile aramda bir apartman var. Kapısına ağlayarak gittim. Ellerimi çırparak ''tebrikler, oğlunu boşatıyorsun. Ah ediyorum..''
Eşim sarıldı. Boşanmanın asla gündeminde olmadığını beni sevdiğini babamı deniz otobüsünden almaya Eminönü'ne gideceğini söyledi.
Ben zaten bir önceki hafta sürekli istifra ettim. Mide ağrılarımdan duramadım. Eşim şahitti.
Kanada'ya gitmiştik 9 günlüğüne. Kayınvalidem, eşim kendisini götürmediği için kıyameti kopardı.
Dayanacak gücüm kalmadı bu hayata karşı...
Kayınpederim geldi babamla birlikte. Daire kapısından içeriye girerken babama ''ayakkabılarla girin gerek yok çıkarmanıza'' dedi. Ben de ''hayır ayakkabıyla evime girilemez'' dedim. Bozuldu.
Salona girdiler. Çay koydum. Börek almış eşim. Salona girdiler, kayınpederim dedi ki ''telefonunu da al kapıyı ört çık''
Babama boşansınlar demiş. Babam da buna ne kendisinin ne de kayınpederimin karar veremeyeceğini, benim 32 damadının 46-47 yaşında yetişkin insanlar olduğumuzu söylemiş.
Kayınpederim babamı eşyalarımı toplayıp gitmem için ikna etmeye çağırmış.
Telefonda kayınpederim annemle de tartıştı. Yüzüne telefonu kapadı. Kayınpederim bana zaten dul kadın olduğumu (2.evliliğimdi), oğullarına layık olmadığımı, deli olduğumu (kayınvalidem hayatımı zindana çevirdiği için kendimi susturmak için kullandığım sakinleştiriciler yüzünden böyle söylüyor), hemen valizimi hazırlayıp evden gitmem gerektiğini söyledi.
Kayınpederim üzerime yürüdü vurmaya kalktı. Onu kışkırtmamıştım. Boşanmak istemiyorum bu oğlunuzla aramdaki mesele dediğim için dövmeye kalktı. Eşim bu esnada kılını bile kıpırdatmadı.
Babamın da şekeri çıktı yere yığıldı. Hastanelik oldu.
Eşim küçük bir valize tüm elbiselerini koydu çekti gitti..
Biz birlikte çalışıyorduk. Firma onun ve babasının üzerine. Benim sigorta çıkışımı 14 kasım pazartesi hemen yapmış. Bir de 3 gün işe gelmediğime dair yazı gelmiş..ki ben evden çalışıyordum zaten..
Tüm bunlar 12 gün önce oldu. Adıma açılan dava var mı diye her gün e-devletten ve vatandas.uyap'tan bakıp kontrol ediyorum.
3 tane avukatla görüştüm. Evi kesinlikle terketmemem gerektiğini yoksa tazminat ödeyeceğimi söylediler.
Ben iyi değilim. Baş dönmelerim geçmiyor. Duvarlarla konuşuyorum. Whatsup facebook beni engellemiş ben de bu uygulamaları kaldırdım.
2.evliliğimdi...benim asla bir evladım yuvam olmayacak..artık tek taraflı şeylerden tükendim..hep ben seviyorum hep alttan alan benim
horgörülmekten aşağılanmaktan bıktım
hayatım bitti...
Sayın yönetici burada açtığım konu sayesinde hakim bir üye ile tanışma fırsatı edindim. Kendisi özelden bana mesaj gönderdi, çok yardımcı oldu.Hanımefendi,
sitenin Dualar Sizinle bölümünde açılmış konularda duanızı ediyorsunuz, ki o bölümde kurallara uyulduğu kimse kimsenin inancını aşağılamadığı müddetçe, isteyen kendi inancına göre duasını eder ama sitenin BDV dahil diğer bölümlerinde dini içerikli konu veya mesaj yazılamaz yasaktır.
Burada Hıristiyan, Yahudi, Ateist, Deist, Budist, Müslüman üyeler var, her biri kurallara uymakla yükümlü, siz de öyle.
Hz. İsa’dan bahsedip içerik dini değil derseniz komik olur çünkü dinin kabaca tanımı: insanın kutsal saydığı bir varlığa, Tanrılara veya tek bir Tanrıya inanmasıdır, sizde Tanrı ve İsa peygamberden bahsediyorsunuz dolayısıyla yorumlarınız dini içerikli.
Herkes istediği varlığa inanmakta özgürdür, bu sitede her inanca saygı duyulması gerektiğine dair kuralımız da mevcuttur, ister ateist deist olsun ister müslüman hıristiyan veya yahudi, ister Tanrım diye taşa sarılsın, herkesin
inancı kendisinedir, kimseye inancı sebebiyle hakaret edilmesine izin vermiyoruz lakin siz konuya “Hiç kaygılanmayın; her konudaki dileklerinizi, Tanrı'ya dua edip yalvararak şükranla bildirin. O zaman Tanrı'nın her kavrayışı aşan esenliği Mesih İsa aracılığıyla yüreklerinizi ve düşüncelerinizi koruyacaktır.” gibi cümleler yazıp dinden bahsetmediğinizi söylerseniz olmaz zira yazılarınız tamamıyla din üzerine.
Burada hangi dine mensup olursa olsun kimse misyonerlik yapar gibi kendi inancını empoze edemez.
Rica ediyorum kurallara uyunuz ve dini içerikli yazılar yazmayınız.
3 tane avukatla görüştümYazmiyim yazmiyim dedim ama dayanamıyorum
Siz cinsiyetçi, çok dar kalıpta, çok cahil fikirlerle yetişmiş bir kadinsiniz aslında sizi birbirinize uygun bulanlar çok mantıklı seçim yapmış, adam tam da sizin gibi bir kadın arıyormuş anasına baktırmak için çünkü zaten aklı başında, vizyon sahibi kadınlar bu adamla evlenmezdi sırf parası var diye
Yaşadığınız yüzyıldan çıkıp bir günümüze gelin , sene 2022 , normal , eğitimli , aklı başında insanlar karşılarındaki insanın kaç kere evlendigine bakmıyor, artık kadınlar 40-41 yaşında doğuruyor, mesela ben ilk kocamdan 30 , ikinci kocamdan 38 yaşında doğurdum cocuklarimi
Sanırım tek okuduğunuz şey kadınlar kulübü, onun dışında biraz dünyayı takip etseniz zaten kadınların doğurma yaşının 30 üstüne çıktığını hatta gün geçtikçe 40'lara yaklaştığını bilirdiniz
Şu durumda o evde olmanızın bir manası yok , yaşadıklarınızı kanitlariyla birlikte bir avukata giderek anlatmaniz gerekirdi , 3 aylık evlilikte nafaka alamazsınız ama maddi tazminat ve altınları talep edebilirsiniz
Nasıl bir yerde yaşıyorsanız danistoginiz avukatlar bile bir tuhaf
Ya da gerçekten siz gerçek değilsiniz, işiniz gücünüz yok burda milleti kekliyorsunuz zira 2022 senesinde ben bir kadının bu kadar cinsiyetçi ve cahil olmasını kabul edemiyorum
Hayır beni manipüle ediyorsunKuzum senin avukatlarda seni doğru yönlendirmiyor. Benim numarasını yolladığım avukatı aradın mı?
5 aylık evlilikte, çocuk yokken çok bir şey alamazsın. Düğünde takılan altınları alırsın. Belki bir miktar manevi tazminat alırsın. Ama her durumda o iğrenç kayınailesi vicdan yapmayacak. “Kurtulduk” diyecekler. Merhamet sahibi insanlar genç bir kadının hayalleriyle böyle oynamaz. Senin gayet güzel, kendi halinde bir hayatın vardı. Yeniden kendini toparlayıp, bu yaşadıklarına sünger çekmelisin.
Ben dahil herkes size yol göstermeye calistik. Bu yorumunuz hic hos degil. Yakin zamanda bosanma davamdan dolayi farkli avukatlarla gorusmus birisi olarak size evi terk etme sartlarini da yazdim. Tazminat oderim diye tutturdunuz. Bosanmayacaksaniz tabii ki evden ayrilmaniz aleyhinize kullanilir.Sayın yönetici burada açtığım konu sayesinde hakim bir üye ile tanışma fırsatı edindim. Kendisi özelden bana mesaj gönderdi, çok yardımcı oldu.
Rica ediyorum konumu kapatabilir misiniz? Eleştiri adı altında aşağılanıyorum bunu kaldırabilecek durumda değilim
iyi akşamlar..
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Sayın yönetici burada açtığım konu sayesinde hakim bir üye ile tanışma fırsatı edindim. Kendisi özelden bana mesaj gönderdi, çok yardımcı oldu.
Rica ediyorum konumu kapatabilir misiniz?