- 23 Temmuz 2014
- 6.228
- 17.495
-
- Konu Sahibi Claire Fraser
Üzülme lütfen, belki de bitmesi hayırlı, eşin olacak adam yüzünden tüm bunlar, seni resmen anasıyla babasının insafına terkeden , eziyet eden o...Tahammül edemiyorum artık..
Tahammül edemiyorum artık. Sinirden yeni aldığım ve en sevdiğim pahalı vazoyu kırdım az önce. Hadi sakinleşeyim dedim. Papatya çayı aldım elime. Elimdeki bardağı da pat diye düşürdüm. Elim ayağım titriyor sinirden. 5 aylık evliyim. 2.evliliğim. 2.kez evlenirken 2.5 sene eşimle görüşerek...www.kadinlarkulubu.com
Konum buydu. Ruhsal çöküntüler içerisindeyim. Psikiyatristim iki tane ilaç yazdı ''Zestat'' ve ''Lustral'' ancak faydası gelmiyor gibi (ilaç isimlerini yazmak yasak mı?) kafamı toparlayamıyorum.
İntihar girişimim oldu, midem yıkandı.
Sürekli ağlıyorum, kahkaha atıyorum. İstifra ediyorum. Uyuyamıyorum.
1 ay sonra 33 yaşıma gireceğim ve ben intiharı düşünmeden duramıyorum. Yaşamak için hiçbir nedenim kalmadı. Aynaya bakamıyorum, saçlarım dökülüyor, banyoya girmek dişlerimi fırçalamak kişisel bakımımı yerine getirmek bana yük gibi geliyor.
Film izleyemiyorum. Kitap okuyamıyorum. Hiç dostum yok.
Tam 12 gündür eşim evde yok.
12 Kasım Cumartesi sabahı babam aradı. Kahvaltı hazırlıyordum. Şaştım kaldım. Babam deniz otobüsüne bindiğini, istanbul'a geldiğini, kayınpederimin çağırdığını söyledi.
Kayınvalidem ile aramda bir apartman var. Kapısına ağlayarak gittim. Ellerimi çırparak ''tebrikler, oğlunu boşatıyorsun. Ah ediyorum..''
Eşim sarıldı. Boşanmanın asla gündeminde olmadığını beni sevdiğini babamı deniz otobüsünden almaya Eminönü'ne gideceğini söyledi.
Ben zaten bir önceki hafta sürekli istifra ettim. Mide ağrılarımdan duramadım. Eşim şahitti.
Kanada'ya gitmiştik 9 günlüğüne. Kayınvalidem, eşim kendisini götürmediği için kıyameti kopardı.
Dayanacak gücüm kalmadı bu hayata karşı...
Kayınpederim geldi babamla birlikte. Daire kapısından içeriye girerken babama ''ayakkabılarla girin gerek yok çıkarmanıza'' dedi. Ben de ''hayır ayakkabıyla evime girilemez'' dedim. Bozuldu.
Salona girdiler. Çay koydum. Börek almış eşim. Salona girdiler, kayınpederim dedi ki ''telefonunu da al kapıyı ört çık''
Babama boşansınlar demiş. Babam da buna ne kendisinin ne de kayınpederimin karar veremeyeceğini, benim 32 damadının 46-47 yaşında yetişkin insanlar olduğumuzu söylemiş.
Kayınpederim babamı eşyalarımı toplayıp gitmem için ikna etmeye çağırmış.
Telefonda kayınpederim annemle de tartıştı. Yüzüne telefonu kapadı. Kayınpederim bana zaten dul kadın olduğumu (2.evliliğimdi), oğullarına layık olmadığımı, deli olduğumu (kayınvalidem hayatımı zindana çevirdiği için kendimi susturmak için kullandığım sakinleştiriciler yüzünden böyle söylüyor), hemen valizimi hazırlayıp evden gitmem gerektiğini söyledi.
Kayınpederim üzerime yürüdü vurmaya kalktı. Onu kışkırtmamıştım. Boşanmak istemiyorum bu oğlunuzla aramdaki mesele dediğim için dövmeye kalktı. Eşim bu esnada kılını bile kıpırdatmadı.
Babamın da şekeri çıktı yere yığıldı. Hastanelik oldu.
Eşim küçük bir valize tüm elbiselerini koydu çekti gitti..
Biz birlikte çalışıyorduk. Firma onun ve babasının üzerine. Benim sigorta çıkışımı 14 kasım pazartesi hemen yapmış. Bir de 3 gün işe gelmediğime dair yazı gelmiş..ki ben evden çalışıyordum zaten..
Tüm bunlar 12 gün önce oldu. Adıma açılan dava var mı diye her gün e-devletten ve vatandas.uyap'tan bakıp kontrol ediyorum.
3 tane avukatla görüştüm. Evi kesinlikle terketmemem gerektiğini yoksa tazminat ödeyeceğimi söylediler.
Ben iyi değilim. Baş dönmelerim geçmiyor. Duvarlarla konuşuyorum. Whatsup facebook beni engellemiş ben de bu uygulamaları kaldırdım.
2.evliliğimdi...benim asla bir evladım yuvam olmayacak..artık tek taraflı şeylerden tükendim..hep ben seviyorum hep alttan alan benim
horgörülmekten aşağılanmaktan bıktım
hayatım bitti...
Ben anne olmak istiyordum..artık yaşım 33 ve hiçkimse 2 evlilik yapmış kadını istemez hayatım bitti
anneniz nerde2.evliliğim kahroluyorum mahvoldum ben
psikiyatriste gittim 1 hafta önce Lustral ve zestat diye ilaç verdi ama sakinleşemiyorum sersem gibiyim uyamıyorum yemek yıyemıyorum su bile içsem içimde durmuyor
47 yaşında kel ve göbekli..2.kez saç ektirip boyatacakmışDaha yasin 33. Ugruna ölmek istedigin insanlar gercekten bunlar mi? Ciddi soruyorum. Sen kendini yarin öldür umurlarinda olmaz. Ne o esin dedigin hödük nede psikopat ailesinin. Bir kac aya yeniden evlendirirler. Arkandanda akil hastasiydi zaten, onun icin kendini öldürdü derler. Aklini basina topla.yasadiklarin kolay degil, ama böyle birhödük ailesine de bu kadar prim verme. 3. Evliligini yapanlar da gayet var. Ebru Erguner diye bir Youtuber var mesela. 3 evliligi ve anne de oldu. Iki kere evlendin diye hayatin neden bitmis oluyor. Ablam 39 yasinda ilk defa anne oldu. Bende 33 ve 35 yasinda. Yani yasin 33 diye ölmüyorsun ya. Önce bu pisliklerden kurtul..sükret bunlarla bir bagin kalmayacak
Cocuk sahibi olamayan bir sürü insanlar ozaman onlarda mi ölsünler? Cocugu olmayanlarin yasama hakki yokmu? Hem ölmek istiyorsunuz hem cocugum olsun diyorsunuz cok sagliksiz düsünüyorsunuz yarin birgün cocugunuz olsa en ufak bi sikintida tekrar intihar etmeyeceginiz ne malum?
Hic saglikli düsünmüyorsunuz sakin terapiniz bitmeden cocuk falan yapmayin
annem farklı bir şehirde kemoterapi görüyor ve yürüyemiyoranneniz nerde
yanınıza gelsin söyleyin de veya varsa kardeşiniz
hayat bitmedi.. devam ediyor edecek.. kendinizi lütfen motive edin
ilaçlara daha yeni başlamışsınız en erken 2 haftada etkisini gösteriyor ya da 1 ayda lütfen bırakmayın
o kocanızı ve ailesini Allah bildiği gibi yapsın
2.evliliğim kahroluyorum mahvoldum ben
psikiyatriste gittim 1 hafta önce Lustral ve zestat diye ilaç verdi ama sakinleşemiyorum sersem gibiyim uyamıyorum yemek yıyemıyorum su bile içsem içimde durmuyor
Aynen sonra "evladimi göstermiyorlar" diye üzülüp tekrar intihar ederdi. Üvey anne gelirdi veya daha kötüsü ruh hastasi kayinvalidesi bakip kendine benzetse cocugu?Düsünsenize bu ailede cocugu olsa o cocugu konu sahibine birakmazlardi bile, görümcesi ve kayinvalidesi.cökerdi burnundan getirirdi anneligi de. Böyle pasif bir baba da "anam bilir" diye müdahele etmezdi yine. Cocugumuzun sülalesini biz seciyoruz. Psikopatlarin arasinda kalirdi yavrucak. Babami hastanelik edenleri de hastanelik yapmadan birakmazdim. Allah topunu islah etsin
durup dururken gece ağlama krizine giriyorum ağlarken kahkahalara boğuluyorum resimlerimize bakıp ağlıyorumIlaclar bir hafta icinde etkisini göstermiyor. Etkisinin olmasi icin düzenli bir süre almaniz lazim. Faydasi yok diye sakın birakmayin. Ve Allah rizasi icin kendinize bakin. Ilk önce siz kendinize bakmaniz lazim.
maddi gücünüz var ise gerekirse babanızdan yardım isteyerek destek (psikologdan) alacaksınızannem farklı bir şehirde kemoterapi görüyor ve yürüyemiyor
babam geldi yanıma
annem bu adamla evlenme diye nikah günü başımın etini yemişti
dinlemedim..
Aferin ezin kendinizi. Kendini bu kadar beğenmeyip yerin dibine sokan birine eller az bile yapmış. Allah'ın 50lik marazlı kel ayısına elmas buldum muamelesi yapmışsınız, tabi ki kendilerinden de aşağı göreceklerdi sizi, ona göre davranacaklardı, ne bekliyordunuz?47 yaşında kel ve göbekli..2.kez saç ektirip boyatacakmış
bu adamdan 1 yılın altında olduğu için pat diye boşanamıyorum da
evden de gidemiyorum avukatım evi terk edersen tazminat ödersin sakin ol diyip duruyor
özgüvenim 0.
ilk tanıştığımızda asla böyle değildi çok naif kültürlü olgun bir adam profili çizmişti
babamın ve kendi babasının yanında duruşunu görseydiniz tam bir sünepeydi
ailemin yanına döneceğim muhitteki çevrem muhafazakar ben de asosyal biriyim
ev ve iş arası mekik dokurdum eskiden de
beni kim ister ki 3.kez
ne kadar zamanda düzelirimIlaclar bir hafta icinde etkisini göstermiyor. Etkisinin olmasi icin düzenli bir süre almaniz lazim. Faydasi yok diye sakın birakmayin. Ve Allah rizasi icin kendinize bakin. Ilk önce siz kendinize bakmaniz lazim.
onun ilk evliliğiydi benim 2.Aferin ezin kendinizi. Kendini bu kadar beğenmeyip yerin dibine sokan birine eller az bile yapmış. Allah'ın 50lik marazlı kel ayısına elmas buldum muamelesi yapmışsınız, tabi ki kendilerinden de aşağı göreceklerdi sizi, ona göre davranacaklardı, ne bekliyordunuz?
Herifte herpes de varmış galiba, konu sahibi ilaç bulmuş evde. Pissslik. Herpes erkeklerde çok sorun değil ama kadını rahim ağzı kanseri yapıyor.Aynen sonra "evladimi göstermiyorlar" diye üzülüp tekrar intihar ederdi. Üvey anne gelirdi veya daha kötüsü ruh hastasi kayinvalidesi bakip kendine benzetse cocugu?
Böyle bi adami baba yapilirmi ya..
47 yaşında kel ve göbekli..2.kez saç ektirip boyatacakmış
bu adamdan 1 yılın altında olduğu için pat diye boşanamıyorum da
evden de gidemiyorum avukatım evi terk edersen tazminat ödersin sakin ol diyip duruyor
özgüvenim 0.
ilk tanıştığımızda asla böyle değildi çok naif kültürlü olgun bir adam profili çizmişti
babamın ve kendi babasının yanında duruşunu görseydiniz tam bir sünepeydi
ailemin yanına döneceğim muhitteki çevrem muhafazakar ben de asosyal biriyim
ev ve iş arası mekik dokurdum eskiden de
beni kim ister ki 3.kez
lütfen kendinizi daha fazla dibe sürüklemeyin bi kere ınthar düşüncesini atın kafanızdan yenı bır sayfa acıp bı yol çizin iş olur ne bıleyım bı ugras evet budurumlarda cok zor .ama hersey gecıyor o kada r korkunç okadar zor seyler yaşadımki herkes desteksiz kendi başıma nasıl atlattıgıma asla ınanamazdı iş kendinizde bitiyor ınanın daha 33 yaş herseye yeni bi başlangıc için güzel zaman 2.evlilik 1.evlilik bunların hıc önemi yok dogru kişiyi buldugunuzda kaçıncı ve yaşın kac oldugununda sadece inanın kendinize evlenmek cocuk sahıbı olmak hayatın gercegı degıl önemli olan saglıgınız ve kendınız bu ikisini iyi ettiğinişzde diğer butun hersey en ıyısı ile karsınıza çıkacaktır bütün olumsuzlukları hayatınızdan cıkardıgınız an zamanla ıyı olacak ve gecmesı mumkun olmayan yaraları kabullendıgınızde bunu en acısı en korkuncuyla yasamıs bırı olarak söyluyorumm
Ha 50lik ayı bile olsa ilk evliliği olunca püri pak muamelesi mi görüyor? Gören duyan ilk vajinayı sizde görüyor sanır. Yediniz mi bunları cidden?onun ilk evliliğiydi benim 2.
ona dokunduğum aynı yatakta birlikte olduğumuz için kendimden iğreniyorum
görümcem iki de bir ''ağabeyim nereden bilsin sonuçta ilk defa evleniyor'' diye laf sokup duruyorlardı
ben ona öyle çok güvenmiştim ki..
ona güvenip bazı işlere kalkışmıştım onlar da yarıda kaldı
ben kendime söz vermiştim 2.kez boşanmayacağım aslaaaa diye