ablanız 3.kez mutlu olmuş olabilir ama sosyaldir çevresi geniştir güzeldir de
benim albenim yok
yaşım 33 olacak diyorum nasıl hamile kalabilirim ki bu yaştan sonra
ortalama güzelliğin altında olan biriyle dahası 2 kere boşanmış biriyle hangi erkek evlenir?
ben kendime ve aileme söz vermiştim 2.kez boşanmayacağım diye
ölümü düşünmediğim tek saat yok
çüş ama artık
40 yaşına gelmiş gebe kalmaya çalışan binlerce kadının olduğu bir sitede bari şunları yazmayın ya!
Herifte herpes de varmış galiba, konu sahibi ilaç bulmuş evde. Pissslik. Herpes erkeklerde çok sorun değil ama kadını rahim ağzı kanseri yapıyor.
bulduğu ilaç asiviral
normal dudaktaki uçuk için de verilen aspirin gibi satılan bi ilaç. reçetesiz bile verirler ya da aile hekimi bile yazar büyütecek bir şey değil.
ha konu sahibi normal değil orası ayrı.
Gencecik kadınsın ama farkında değilsin. Kendin gibi 33 yaşında genç ve düzgün bir adamla da evlenebilirdin. Ama gidip 47 yaşındaki kel ve göbekli adamı sünepe diye iyi ve düzgün zannetmişsin. Gerçekte hem özgüvensiz hem üçkağıtçı hem de kel ve göbekli. Kendini layık gördüğün adam bu.
sünepe diye sessiz efendi sanmış olabilir
ya da yurtdışında eğitim aldı diye elit, ailesini karıştırmyacak filan sanmış olabilir
ama acaba adam zengin olmasa tripleks evde yaşatmasa bunların herhangi birini sanar mıydı?
sürekli birilerini suçluyor en çok da k.validesini
tamam kadın deli, bu ortada.
eee sonra?
kadının deli olduğu baştan belli.
ona göre evlenme ya da evliliğini buna göre sürdür. git y.dışında yaşa. vs vs.
bir de "aslaaa 2. kez boşanmayacam" diye söz vermiş kendine
neden arkadaşım hayatta neyin garantisi var? 14 yaşında kız demez şunu ya!
k.validesini, görümcesini geri kafalı olmakla suçluyor da
gayet de aynı mahallenin insanları bunlar
kendisi de 22 yaşında boşanmış, dul kadının bekar erkekle evlenmeyeceği mahalleden geliyor --hani o muhafazakar mahallenin insanı olmasa tüm bunlar ona şok etkisi yaratsa, yabancısı olsa anlarım
öyle de değil.
tam olarak neye şok oldun güzel kardeşim?
tam olarak neye şaşırdın?
atmışsın bir zar olmamış
e olmayabilir hayat bu
canından kıymetli mi?
istememişler
kadın zaten deli
eşin yurtdışında yaşamış, e bu yurtdışı mahreçli abilerin türkiyeye gelince ne oldukları bilinen bir durum. bi sorsaydın 3480976 tefrika basıldı bu hikaye.