- 20 Mart 2018
- 1.101
- 1.594
-
- Konu Sahibi Claire Fraser
hadi ama türkiyede yaşıyoruzsperm bankasına başvurup hamile kalabilirsiniz. bir arkadaşınızla anlaşıp tüp bebek yaptırabilirsiniz. her şey mümkün. bebek için evlilik şart değil.
Gencecik kadinsin.. kalk silkelen ve seni bu hale getirenleri hayatindan cikar.Bu benim 2.evliliğimdi..
33 yaşıma gireceğim..Boşandıktan 8 yıl sonra o da görücü usulü karşıma düzgün biri çıktı diye düşünüyordum nihayet evren beni ödüllendiriyor zannetmiştim asla yuvam bebeğim olmayacak
herşeye inancımı kaybettim
ağlamaktan gözlerim mosmor şiş kıpkırmızı gözlerim beni duyan bir tanrı yok
2. Kez evlendin diye omur boyu hirsizda olsa ugursuz olsa cekmek zorunda misin yani? Ister 2 evlenirsin ister 5 kime nesiablanız 3.kez mutlu olmuş olabilir ama sosyaldir çevresi geniştir güzeldir de
benim albenim yok
yaşım 33 olacak diyorum nasıl hamile kalabilirim ki bu yaştan sonra
ortalama güzelliğin altında olan biriyle dahası 2 kere boşanmış biriyle hangi erkek evlenir?
ben kendime ve aileme söz vermiştim 2.kez boşanmayacağım diye
ölümü düşünmediğim tek saat yok
bu sabah banyo dolabında ''asiviral'' isimli ilaç krem buldum. Bu kremi banyo dolabının en arkasına koymuş saklamış. Tüp kremin yarısından fazlası kullanılmış. Kullanma talimatında ''herpes'' için kullanıldığı yazıyor. Herpes denen uçuk cinsel yolla bulaşan hastalık değil miydi? eşimle 5 aylık evliyiz ve toplamda 3 kez birlikte olduk benim zorumla. Tv karşısında uyuyakalırdı..annesinde yemek yer bazen orada uyurdu.
Ben evli gibi değildim köşebaşı yastığı gibi o yurtdışında fuarlarda olacaktı ben de evde şizofren tedavisi gören kayınvalideme bakacakmışım
2.evliliğimdi dayanamıyorum tutunamıyorum bu hayata
Ben ilk konunuzda eşinizle aranız iyi, sadece kv sıkıntılı sanmıştım ama bunu okuyunca eşinizle de aslında baya büyük sorunlarınız olduğunu farkettim. Uzun süre flört etmişsiniz, hiç hata yapmak da istemediniz peki flört aşamasında bu sorun yok muydu kendisinde?5 aylık evliyiz ve toplamda 3 kez birlikte olduk benim zorumla.
hadi ama türkiyede yaşıyoruz
mahalle baskısı
falan filan
keşke bu söylediğinizi yapabilseydim
İçinde bulunduğunuz psikolojik durumu çok iyi anlayabiliyorum çünkü ben de farklı nedenlerden ötürü aynı hissiyatlardan geçiyorum. Hiçbir şey tat vermiyor, göğsüne öküz oturmuş gibi oluyor. Bu iki haftam cehennem gibi geçiyor. Sürekli hava alma ihtiyacı duyuyorum. Yürüyüş yapmak bana çok iyi geliyor sabah akşam sıkı giyinip yürüyüş yapıyorum. Başka uğraşlar edinmek fayda sağlayabilir. Bu süreçte düzgün düşünemiyorsunuz o nedenle algılarınızı başka yöne verin ve otokontrolünüzü kaybetmeyin. Doktorunuzun verdiği ilaçları kullanmaya devam edin gerekirse başka doktora daha gidin. Bu tarz ilaçlar hemen etki edemeyebiliyor. Buna ek olarak eğer dini inancınız var ise dua dinlemeyi deneyebilirsiniz.2.evliliğim kahroluyorum mahvoldum ben
psikiyatriste gittim 1 hafta önce Lustral ve zestat diye ilaç verdi ama sakinleşemiyorum sersem gibiyim uyamıyorum yemek yıyemıyorum su bile içsem içimde durmuyor
ablanız 3.kez mutlu olmuş olabilir ama sosyaldir çevresi geniştir güzeldir de
benim albenim yok
ortalama güzelliğin altında olan biriyle dahası 2 kere boşanmış biriyle hangi erkek evlenir?
Hayatımızda öngörmediğimiz şeyler olabilir .. Maalesef kendimiz dışında hiçbirşeyi kontrol edemeyiz, hayatına komple bir başarısızlık olarak bakma lütfen böyle düşündükçe bize kötü davranan insanları hayatımıza çekiyoruz. En iyisine layıksın bunu içselleştir umarım terapiye devam ediyorsundur, Biz kendimize değer vermek durumundayız yoksa kimse değer vermez.ablanız 3.kez mutlu olmuş olabilir ama sosyaldir çevresi geniştir güzeldir de
benim albenim yok
Kendi gozunde kendini degersizlestirip duruosun. Noluyo 2. Evlilik olunca ya. Gonul yazar 7 kere evlendi ve hep gururla soyleid bi kere sey demisti hatta siz surekli sevgili yapiosunuz sorun olmuyo da benim evliliklerim mi mesele? Ben tüm sevgililerimle evlendim hepsi bu :) tek bi adamla ömür gecirmek tuhaf asil ya bosversene. Daha 33 yasindasin ben bile begendigim oglanalra bi bakiorum 30 un altinda çıkıyor yaslari. Napican ici geckin 50liligi senBu benim 2.evliliğimdi..
33 yaşıma gireceğim..Boşandıktan 8 yıl sonra o da görücü usulü karşıma düzgün biri çıktı diye düşünüyordum nihayet evren beni ödüllendiriyor zannetmiştim asla yuvam bebeğim olmayacak
Ya bak yemin ediyorum kan beynime sıçradı, kusura bakmayın da sizin beyniniz yok mu hanımefendi? Siz kafayı mı yediniz? 33 yaşında gencecik , çıtır çıtır kadınsınız. SAÇMALAMAYIN. 50sine merdiven dayamış, sünepe, pısırık, babasının izni olmadan tuvalete çıkamayan oğlan çocuğu için mi intihar ettiniz? Kim ipini alır deh derse onun yolunu tutacak bir sümsük için mi toprağın altına girecektiniz? Kendinize gelin! Yatağa zor soktuğunuz marazlı heriften boşanıyorum diye mi ölmek istediniz? Kendinize gelin, sizi çiğ çiğ yiyorlar, kan sıçramasın diye geri duruyor uğruna öldüğünüz herif parçası. Kendinize gelin!Bu benim 2.evliliğimdi..
Aklına mukayyet ol. Bu saçma sapan insanların oyunlarına gelme. Akli selim olup kendini en az hasarla şu evliliğinden kurtarmaya bak. Daha geç değil anne olabileceğin yıllar var önünde. Önce sen iyi olmalısın. Kendini yok son şansım , uok yıkılırım biterim psikolojisine sokma. Hiç kimse vazgeçilmez değil. Aşk , sevgi başka şekillerde yine karşına çıkar daha iyi şekilde. Kendine eziyet ediyosunevlenmeden önce 10 kere aldım karşıma konuştum 1.5 sene görüştük..
bak dedim 2.yıkımı kaldıramam yok yani gitmez
söz verdi
sen herşeyimsin canımsın birlikte çalışacağız güzel evlatlarımız olacak boşver sen annemi dedi
ama babamın deyimiyle bu sünepe varlık anne babasının lafıyla eşini boşuyor
imla hatalarım için kusura bakmayın iyi değilim delirmenin eşiğindeyim evdeki herşeyin fotoğrafını çekti evden cıkarken ben hırsız mıyım sen yokken mobilyaları mı çalacağım sen yoksan ben ne yapayım mobilyaları dedim
durup dururken ağlama krizlerine girip kahkaha atıyorum
ellerim uyuşuyor birşeyleri kavrayamıyorum elimden düşürüyorum eylül ayından beri
tüm ilaçları alıp ölmek istiyorum hayattan zevk almıyorum tükendim kötü insanlardan anlaşılamamaktan alttan almaktan kalbimin paramparça olmasından