- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
-
- Konu Sahibi Claire Fraser
33 yaşta ne varmış, kafayı yediniz galiba. 47 yaşında adamla evlenmişsiniz, aranızda ne cinsel ne duygusal hiçbir şey yok. Kendi yaşınızdan önce adamın yaşına bakın. Bir de annesi dul kadın diyormuş. Aranızda 15 yaş var. Bu hikayedeki herkesin aklı gidik galiba, pek bir şey anlamadım. Umarım gerçek değildir.ablanız 3.kez mutlu olmuş olabilir ama sosyaldir çevresi geniştir güzeldir de
benim albenim yok
yaşım 33 olacak diyorum nasıl hamile kalabilirim ki bu yaştan sonra
ortalama güzelliğin altında olan biriyle dahası 2 kere boşanmış biriyle hangi erkek evlenir?
ben kendime ve aileme söz vermiştim 2.kez boşanmayacağım diye
ölümü düşünmediğim tek saat yok
Herifte herpes de varmış galiba, konu sahibi ilaç bulmuş evde. Pissslik. Herpes erkeklerde çok sorun değil ama kadını rahim ağzı kanseri yapıyor.
Büyük konusmussunuz demekki. Bazen istemedigimiz seyler olabiliyor lütfen bukadar karamsar olmayin.onun ilk evliliğiydi benim 2.
ona dokunduğum aynı yatakta birlikte olduğumuz için kendimden iğreniyorum
görümcem iki de bir ''ağabeyim nereden bilsin sonuçta ilk defa evleniyor'' diye laf sokup duruyorlardı
ben ona öyle çok güvenmiştim ki..
ona güvenip bazı işlere kalkışmıştım onlar da yarıda kaldı
ben kendime söz vermiştim 2.kez boşanmayacağım aslaaaa diye
Sokaktan geçen adamı çevirir onunla çocuk yaparım,yine de ana baba lafıyla beni boşamak isteyen kocadan çocuk yapmam şahsen. Anne olmak evet önemli,ama sizi istemeyen birini de baba yapmamak daha önemli bence.evlenmeden önce 10 kere aldım karşıma konuştum 1.5 sene görüştük..
bak dedim 2.yıkımı kaldıramam yok yani gitmez
söz verdi
sen herşeyimsin canımsın birlikte çalışacağız güzel evlatlarımız olacak boşver sen annemi dedi
ama babamın deyimiyle bu sünepe varlık anne babasının lafıyla eşini boşuyor
imla hatalarım için kusura bakmayın iyi değilim delirmenin eşiğindeyim evdeki herşeyin fotoğrafını çekti evden cıkarken ben hırsız mıyım sen yokken mobilyaları mı çalacağım sen yoksan ben ne yapayım mobilyaları dedim
durup dururken ağlama krizlerine girip kahkaha atıyorum
ellerim uyuşuyor birşeyleri kavrayamıyorum elimden düşürüyorum eylül ayından beri
tüm ilaçları alıp ölmek istiyorum hayattan zevk almıyorum tükendim kötü insanlardan anlaşılamamaktan alttan almaktan kalbimin paramparça olmasından
Bu adam gay bile olabilir.Kaç yaşına gelmiş adam ilk evliliği üstelik 5 ayda 3 defa sizin zorunuz ile cinsellik yaşanmış.Boşanmak dünyanın sonu değil yeni bir hayatın yeni hayallerin başlangıcıdır.Kaçıncı kez olduğu hiç önemli değil önemli olan sizin mutluluğunuz.Ayrıca beni kim isterki değil ben kimi isterim kiminle mutlu olabilirim kim beni gerçekten hakediyor diyebilmelisiniz.Çünkü siz değerlisiniz.Kendinizi sevmeyi öğrenin lütfen.Kendi kıymetinizi bilin.47 yaşında kel ve göbekli..2.kez saç ektirip boyatacakmış
bu adamdan 1 yılın altında olduğu için pat diye boşanamıyorum da
evden de gidemiyorum avukatım evi terk edersen tazminat ödersin sakin ol diyip duruyor
özgüvenim 0.
ilk tanıştığımızda asla böyle değildi çok naif kültürlü olgun bir adam profili çizmişti
babamın ve kendi babasının yanında duruşunu görseydiniz tam bir sünepeydi
ailemin yanına döneceğim muhitteki çevrem muhafazakar ben de asosyal biriyim
ev ve iş arası mekik dokurdum eskiden de
beni kim ister ki 3.kez
durup dururken gece ağlama krizine giriyorum ağlarken kahkahalara boğuluyorum resimlerimize bakıp ağlıyorum
sosyal medyada bekar olarak değiştirmiş profil bilgilerini daha boşanmadık dava bile açmadı
kalbim çarpıyor başım dönüyor dertleşebileceğim dostum komşum yok burada
burası ıssız bir yer
ne kadar zamanda düzelirim
Sen seçmişsin. 33 yaşında olsam, evlenip boşanmış olsam, karşıma 47 yaşında ne idüğü belirsiz, tuhaf aileli bir adam çıkarsalar topuklarıma vura vura kaçarım. Sense evren beni ödüllendiriyor galiba demişsin. Sebep? Adamın işi var diye mi? Dünyada başka erkek mi kalmadı? Ağlayacağına kararlarını gözden geçir bence. Nerde hata yapıyorum diye düşün.neden tüm olumsuzluklar benim başıma geliyor
düşünmekten öleceğim gerçekten uyurken bile zihnim susmuyor
anılar aklıma geliyor sevgililik dönemlerimiz
birlikte el ele yürüdüğümüz yerler
bana aldığı hediyeler
beni hiç sevmemiş
dahası aldatıyormuş da evde astiviral herpes ilacı buldum yarısı kullanılmış
1.5 yıldır size elinin ucu ile dokunmayan herif için intihar edin. Mahkemesiz nafakasız tazminatsız kurtulsunlar, arkanızdan da zaten ruh hastasıydı, bilmiyorduk, söylemediler, sorunlu kızlarını attılar üstümüze derler , mağdur da olurlar misler gibi. Sonra elbet deli anasına baktıracak birini bulur, babası da bi güzel evlendirir. Sinirimi bozdunuz yemin ediyorum, aklınızı başınıza alın. Gidin bi jinekolog randevusu alın, bu pis herifin getirdiği hastalık bonus olmasın hepsinin üstüne.benimle 1.5 aydır aynı yatakta yatmıyordu
5 ayda 3 kere benim zorumla birlikte olduk
onda da korunuyordu prezervatifle
bende hiçbir belirti yok ama...offff cok korkuyorum
Gencecik kadınsın ama farkında değilsin. Kendin gibi 33 yaşında genç ve düzgün bir adamla da evlenebilirdin. Ama gidip 47 yaşındaki kel ve göbekli adamı sünepe diye iyi ve düzgün zannetmişsin. Gerçekte hem özgüvensiz hem üçkağıtçı hem de kel ve göbekli. Kendini layık gördüğün adam bu.47 yaşında kel ve göbekli..2.kez saç ektirip boyatacakmış
bu adamdan 1 yılın altında olduğu için pat diye boşanamıyorum da
evden de gidemiyorum avukatım evi terk edersen tazminat ödersin sakin ol diyip duruyor
özgüvenim 0.
ilk tanıştığımızda asla böyle değildi çok naif kültürlü olgun bir adam profili çizmişti
babamın ve kendi babasının yanında duruşunu görseydiniz tam bir sünepeydi
ailemin yanına döneceğim muhitteki çevrem muhafazakar ben de asosyal biriyim
ev ve iş arası mekik dokurdum eskiden de
beni kim ister ki 3.kez
Tövbe estağfurullah tövbe bacım sakin tamam iyi değilsin herşey bir anda toz pembe olmaz çabalamak lazım anlatabildim mi iyi olacaksın zamana bırak.. Yaşında da bişey yok ayrıca.Bu benim 2.evliliğimdi..
33 yaşıma gireceğim..Boşandıktan 8 yıl sonra o da görücü usulü karşıma düzgün biri çıktı diye düşünüyordum nihayet evren beni ödüllendiriyor zannetmiştim asla yuvam bebeğim olmayacak
herşeye inancımı kaybettim
ağlamaktan gözlerim mosmor şiş kıpkırmızı gözlerim beni duyan bir tanrı yok
özel mesajlardan size nikah fotoğraflarımızı gönderebilirim..gerçeğim ben33 yaşta ne varmış, kafayı yediniz galiba. 47 yaşında adamla evlenmişsiniz, aranızda ne cinsel ne duygusal hiçbir şey yok. Kendi yaşınızdan önce adamın yaşına bakın. Bir de annesi dul kadın diyormuş. Aranızda 15 yaş var. Bu hikayedeki herkesin aklı gidik galiba, pek bir şey anlamadım. Umarım gerçek değildir.
Gencecik kadınsın ama farkında değilsin. Kendin gibi 33 yaşında genç ve düzgün bir adamla da evlenebilirdin. Ama gidip 47 yaşındaki kel ve göbekli adamı sünepe diye iyi ve düzgün zannetmişsin. Gerçekte hem özgüvensiz hem üçkağıtçı hem de kel ve göbekli. Kendini layık gördüğün adam bu.
Erkeğin yaşlısı dulu olmaz diyen görümceniz kardeşi gibi mıymıntıyı sokağından geçirmez. Kaynananızın kızları torunları böyle adam buldum evlencem derse yaş odunla kovalarlar. Yüzünüze o kadar laf saymışlar, bizim soyumuz altın, sen kaldırım taşı, alıp kenara koyduysak şükret diyememişler de erkeğin yaşlısı dulu olmaz mı demişler?özel mesajlardan size nikah fotoğraflarımızı gönderebilirim..gerçeğim ben
boşanmak kırmızı noktamdır sakın boşandığını kimseye söyleme dediğinde kayınvalidem çıldırdım
'' oğlunuz Kanada'da ve rusya'da kaldığında isviçreli, rus, koreli bayanlarla aynı evde kalmış defalarca birliktelik yaşamış. Ben bir kez evlendim devletin ve Tanrı'nın huzurunda ayrıca sizlik durum yok'' dedim
kayınvalidem bana dedi ki '' sen beni el aleme rezil edemezsin. erkektir yapar bak çeşmeyi açıyorum elimdeki kiri yıkadım gitti..dul kadını gelin olarak kabul etmemiştim oğlum emrivaki yaptı seni istememiştik biz hiç ''
erkeğin yaşı ve dulu olmazmış...bunu söyleyen görümcem endüstri mühendisi ve türkiye de çok iyi bilinen B***n mağazasında müdür
bu hafta jinekolog randevusu alacağım ama ilaçlardan mı bilemiyorum baaş dönmelerim cok fazla1.5 yıldır size elinin ucu ile dokunmayan herif için intihar edin. Mahkemesiz nafakasız tazminatsız kurtulsunlar, arkanızdan da zaten ruh hastasıydı, bilmiyorduk, söylemediler, sorunlu kızlarını attılar üstümüze derler , mağdur da olurlar misler gibi. Sonra elbet deli anasına baktıracak birini bulur, babası da bi güzel evlendirir. Sinirimi bozdunuz yemin ediyorum, aklınızı başınıza alın. Gidin bi jinekolog randevusu alın, bu pis herifin getirdiği hastalık bonus olmasın hepsinin üstüne.
çüş ama artıkablanız 3.kez mutlu olmuş olabilir ama sosyaldir çevresi geniştir güzeldir de
benim albenim yok
yaşım 33 olacak diyorum nasıl hamile kalabilirim ki bu yaştan sonra
ortalama güzelliğin altında olan biriyle dahası 2 kere boşanmış biriyle hangi erkek evlenir?
ben kendime ve aileme söz vermiştim 2.kez boşanmayacağım diye
ölümü düşünmediğim tek saat yok
bulduğu ilaç asiviralHerifte herpes de varmış galiba, konu sahibi ilaç bulmuş evde. Pissslik. Herpes erkeklerde çok sorun değil ama kadını rahim ağzı kanseri yapıyor.
sünepe diye sessiz efendi sanmış olabilirGencecik kadınsın ama farkında değilsin. Kendin gibi 33 yaşında genç ve düzgün bir adamla da evlenebilirdin. Ama gidip 47 yaşındaki kel ve göbekli adamı sünepe diye iyi ve düzgün zannetmişsin. Gerçekte hem özgüvensiz hem üçkağıtçı hem de kel ve göbekli. Kendini layık gördüğün adam bu.
aynen öyleErkeğin yaşlısı dulu olmaz diyen görümceniz kardeşi gibi mıymıntıyı sokağından geçirmez. Kaynananızın kızları torunları böyle adam buldum evlencem derse yaş odunla kovalarlar. Yüzünüze o kadar laf saymışlar, bizim soyumuz altın, sen kaldırım taşı, alıp kenara koyduysak şükret diyememişler de erkeğin yaşlısı dulu olmaz mı demişler?
O zaman çevreni değiştirseydin. Etrafındaki insanların hepsi çöp ve iğrenç beyinleri var çünkü.Benim etrafımdaki adamlar kendi yaşıtındaki kadınlara hele ki boşanmış aslaaa bakmıyorlardı.
Bana çok teklif eden oluyordu ama boşandığımı duyunca boşanmış erkekler bile ''kusura bakma ailemizin karşısına seni çıkaramayız'' diyorlardı
seçeneklerim yok denecek kadar azdı ve yaşım ilerlemeden anne olmak istiyordum
Kardeşim kendine bu eziyeti niye yapıyorsun. Evlilik her şey değildir. Bak evli imissin ama yine yalnizmissin. Tek başına da çok değerli bir hayatın olabilir. Her şeyin hayırlısını isteyin. Belki evladın olacak ama hayırlı olmayacak. O kişileri o inanmadığınız Allah'a havale edin. Bakın görün onların cephesinde ne tufanlar kopacak. Önce kendinizi sevin. Kendinize değer verin. Önce sağlık. Geri şeyler hallolurBu benim 2.evliliğimdi..
33 yaşıma gireceğim..Boşandıktan 8 yıl sonra o da görücü usulü karşıma düzgün biri çıktı diye düşünüyordum nihayet evren beni ödüllendiriyor zannetmiştim asla yuvam bebeğim olmayacak
herşeye inancımı kaybettim
ağlamaktan gözlerim mosmor şiş kıpkırmızı gözlerim beni duyan bir tanrı yok