Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen amanedenin her konuda buradakilere neler neler dediklerini bilsen bu yorum sana hiç sert gelmezdi emin ol :)
pea bana gore yorumuyun gercek payi var fakat biraz sert bir uslup kullanmissin
bence konu sahibinin psikolojik destek gormesi gerekir cunku surekli sedefle kaynanasiyla alakali konular acmis
belli ki onlari kafaya cok takiyor bu davranislariyla esini biktirir ve zarari kendine olur
amanedenin nasil yorumlar yaptigini bilmiyorum kendisine ilk defa bu konuda rasladim
fakat bir kac uye varki cok agir elestiriler yapiyor ve onlarin ismini bir suru konuda goruyorum
bi klavye arkasindan olaylara yorum yapmak cok zor yeri geliyor konu sahibi actigi konuyu
yeterince detaylamadigi icin missilleniyor cunku soru sorup olayin asli ogrenilmek istenmiyor
hemen konu sahibine yukleniliyor
oysa ki bir hakim bile hem magduru hemde zanliyi dinliyor
cunku herhesin bir hakli payi vardir bu %10 oran bile olabilir
sert değil,amanedeye az bile.saçmalıklar zinciri.zincirin en büyük halkası var karşıda.eski konulara bak dikkatle.kanser eder adamı amanede.
intihar olayı amanede nin ailesine duyurulmamış.çünkü gerçek olmasa da ailesi üzülür,fakat kaynana tarafına duyurulmuş.duygu sömürüsü yapılıp vijdan azabı çeksinler istenmiş ama plan tutmamış.her halukar da bu intahar olayı konu sahibine misli misli geri dönecek