intihar ve sonrası

2 ayda bunları yasadiysaniz ilerleyen zamanda yasanacaklari tahmin dahi edemiyorum. Esin çok yanlış birşey soylememis buna kalkıp intiharla cevap vermek çok saçma geldi bana.

zayıf ve aciz davranmışsınız , üstelik bunu dikkat çekmek için yapmışsınız, ama inanın çok büyük bir hata ve yanılgı içindesiniz....

Bir an önce toparlanın ve aile ve birey olabilmenin farkındalığına varın yoksa eşiniz bir yere kadar yanınızda olur..

arkadaşlar bence yormayın kendinizi konu sahibi ortada yok
kendinizce yazıp duruyorsunuz
çok tavsiyeye ihtiyacı olsa daha öncekileri dinlerdi.. veyahut forumda kalıp okurdu
Allah ıslah etsin konu sahibini.. :KK53: :KK53: :KK53:

Keşke eşinizi dinleyip sussaydınız ya da o an için oradan ayrılsaydınız...
Ne olursa olsun el kızısınız ve o kişiler sizin aşık olduğunuz kocanızı dünyaya getiren insanlar.
Sevmek zorunda değil kimse kimseyi ama saygı mutlaka olmalı diye düşünüyorum her iki taraf içinde.

Yaklaşık iki saattir tüm konularını okudum sedef seni yemiş bitirmiş. Ne sedefmiş iyi pim yapmış sayende bence sen intiharı falan bırak git psikoloğa tedavi ol yoksa o kocana yazık. Adamıda delirtirsin sen :))) sedefsiz bi konunun geçmemiş. Sedef şöyle sedef böyle. Hep beraber tanımış olduk sayende sedefi ve senin onu ne kadar kıskandığını .

Yaklaşık iki saattir tüm konularını okudum sedef seni yemiş bitirmiş. Ne sedefmiş iyi pim yapmış sayende bence sen intiharı falan bırak git psikoloğa tedavi ol yoksa o kocana yazık. Adamıda delirtirsin sen :))) sedefsiz bi konunun geçmemiş. Sedef şöyle sedef böyle. Hep beraber tanımış olduk sayende sedefi ve senin onu ne kadar kıskandığını .

Hiç şaşırmadım.:KK14: Her şey olması gerektiği gibi,evlilik sihirli değnek değil ki geçmişte yaşananları tersine çevirsin.:KK14:

sen amanedenin her konuda buradakilere neler neler dediklerini bilsen bu yorum sana hiç sert gelmezdi emin ol :)

amanedenin nasil yorumlar yaptigini bilmiyorum kendisine ilk defa bu konuda rasladim

fakat bir kac uye varki cok agir elestiriler yapiyor ve onlarin ismini bir suru konuda goruyorum

bi klavye arkasindan olaylara yorum yapmak cok zor yeri geliyor konu sahibi actigi konuyu

yeterince detaylamadigi icin missilleniyor cunku soru sorup olayin asli ogrenilmek istenmiyor

hemen konu sahibine yukleniliyor

oysa ki bir hakim bile hem magduru hemde zanliyi dinliyor

cunku herhesin bir hakli payi vardir bu %10 oran bile olabilir

çok haksızsın ya da haklısın demicem
cahillik etmişsin sadece

kayınvaldene kayınbabana saygılı olmayı ögrenmelisin önce
her ne olursa olsun,onlar senin büyüğün eşinin ailesi
onlara laf edersen misliyle karsılığını alırsın
2 ayda cok yüz göz olmussunuz
bence git güzelce özür dile,bu olayı tatlıya baglayın
cünkü eşin hayatında olduğu sürece onlarda olacak ve saygılı mesafeli olduğun sürece kazanan hep sen olacaksın bunu unutma

daha evlilikte tecrübesizsin
intiharını dediğim gibi cahilliğine veriyorum ama asla bir daha deneme
inandırıcılığını kaybedersin,çünkü bunun bile gerçek bir intihar denemesi olmadığını düşünüyor herkes

arkadasların dediği gibi erkekler sorunu sevmez
eşinle mutlu olmaya bak
ailesiyle bir an önce aranı düzelt bir daha da bu kadar yüz göz olma
elbette kayınvalden haksızdır bişey demem ama sen küçüksün daha nazik olman gerekir
yoksa hep sen haksız olursun
eşinin önünde de ailesinin önünde de

ayrıca lütfen yazarken Turkche değil TÜRKÇE kelimeler kullan, harfleri yutma içimiz cıktı okurken

bir an önce tıbbi bir destek al,bunda ayıp bir sey yok, inan antidepresan kullanmaya baslayınca neler yapmısım ben diyeceksin
hayatı boşuna zindan etme kendine

eşin büyük bi ah almış ki senden çekiyor. psikiyatriste gitsen çok iyi olur amanede

bir de paragraf falan yap gözünü seveyim. dinlene dinlene okudum

pea bana gore yorumuyun gercek payi var fakat biraz sert bir uslup kullanmissin

bence konu sahibinin psikolojik destek gormesi gerekir cunku surekli sedefle kaynanasiyla alakali konular acmis

belli ki onlari kafaya cok takiyor bu davranislariyla esini biktirir ve zarari kendine olur

sert değil,amanedeye az bile.saçmalıklar zinciri.zincirin en büyük halkası var karşıda.eski konulara bak dikkatle.kanser eder adamı amanede.

amanedenin nasil yorumlar yaptigini bilmiyorum kendisine ilk defa bu konuda rasladim

fakat bir kac uye varki cok agir elestiriler yapiyor ve onlarin ismini bir suru konuda goruyorum

bi klavye arkasindan olaylara yorum yapmak cok zor yeri geliyor konu sahibi actigi konuyu

yeterince detaylamadigi icin missilleniyor cunku soru sorup olayin asli ogrenilmek istenmiyor

hemen konu sahibine yukleniliyor

oysa ki bir hakim bile hem magduru hemde zanliyi dinliyor

cunku herhesin bir hakli payi vardir bu %10 oran bile olabilir

leylam burda açılan konularda kişilerin anlatım üslubundan anlıyoruz artık neyin ne olduğunu,çok sivri dilim var biliyorum,ama bazı konu sahipleri gerçekten hakediyor.
ben mesela pişman olmuş bi kişinin üstüne gitmem,herkese şans verilmesine inanırım...
ama yaptığı hatada ısrar ve sebat edip bütün uyarılara kulağını kapatıp sonra diablo planlarıyla buraya gelirse biri ona da demediğimi komam. kimse kusura bakmasın.

arkadaşım senin yaptığın şeyin adı intihar değil blöf,intihar kurtarılacağını bilerek birilerinin yanında yapılmaz ölmek gibi bi niyetin olsa bu eylemi yalnızken ve sonucu daha kesin olucak bi yöntemle yapardın 3 -5 hapla değil. şaka gibisin gerçekten

Son düzenleme:
sert değil,amanedeye az bile.saçmalıklar zinciri.zincirin en büyük halkası var karşıda.eski konulara bak dikkatle.kanser eder adamı amanede.

Haklisin ve amanede bence depresyonda mantigiyla hareket Étmio hép ofke agresif

Okumaya çalıştım ama yazın öyle çirkin ki!Şu sesli harfleri neden yazmazsınız bilmem?!
Eşinizin gözü önünde hap içmeniz intihara girmez,ilgi çekmeye girer...

İntihar etmenin amacı ölmeye çalışmaktır,kimse de kendini kurtaracağını bildiği birisinin önünde intihar etmez.Yazık etmişsiniz ilgi toplıyayım derken acıncak duruma düşmüşsünüz.Eşinizin gözünde güçlü bir kadın imajı oluşturmanız çok zor.Kaynana ve elti problemlerinizi bilmiyorum o konuda yorum yapamam.Ama eşinizin lafını çok büyütmüşsünüz.Bence biraz olgunlaşın.

Ha bi de çocuk gibi hap içine geçmiş olsun demezler başka şeyler derler.Şahsen ben kocanın ailesinden birisi olsam çok fena laflar etmiştim sana.

Son düzenleme:
intihar edeni duydumda eşinin gözünün önünde intihar edenıde ılk defa gordum :)

buna ıntıhar degıl blöf diyoruz,ama sonunu hıc dusunmedın .

şuan belkı eşin tarafından özel bir ilgi görüyorsundur,ama bu şimdilik boyle .

bu davranısın senı ılerkı zamanlarda zor duruma sokacak .

herseyden once esının ailesinin elıne bı koz verdın .her kavgada bunu önune

koyacaklar,eşinde her kavgada yapacak bunu .

yarın bırgun cocugunuz olur ,olurda bosanmaya kalksanız ,hastane raporlarına

gore o cocugu mahkeme direk babaya verır .belkı cok ılerısını en kotusunu

dusunerek yorum yaptım ama ,her zaman hayatta en kotusunu dusunerek

yasamamız gerektıgıne ınanırım ben .keske blof yapacagınza pardon ıntıhar

edecegınıze,psıkologa gıtseydınız .

çok üzüldüm gerçekten ama gerçek hayatta yaşıyoruz. kocan bile olsa sakın onun gözü önünde hatta başka bir yerde bile böyle bir girişimde bulunma çünkü bu dünyaya ne zahmetler ile geliyoruz. annelerimiz bizleri gözlerinden sakınıyorken kaynadada kimmiş?! sen sessiz kal saygını göster samimi olma emin ol iyi olan sen olursun, ama bu kayva ilerlerse eşinde yanında olmaz ise yanlız kalan sen olursun neden olsa o da onun annesi. bence mantıklı davran ve sukünetini koru emin ol kazanan sen olursun..

intihar olayı amanede nin ailesine duyurulmamış.çünkü gerçek olmasa da ailesi üzülür,fakat kaynana tarafına duyurulmuş.duygu sömürüsü yapılıp vijdan azabı çeksinler istenmiş ama plan tutmamış.her halukar da bu intahar olayı konu sahibine misli misli geri dönecek:KK34:

katılıyorum...

zaten hepimiz bunun bir blof olduğunun farkında.

amanadenin maalesef dertleri şimdi başlayacak asıl.

elti çekişmesine kayınvalidenin de katılması dozu arttırmıştı.

kayınpederin de dahil olması şimdi tam "siz biz olayına dönecek"

eşinin ailesi belki çirkef ama esas problem amanadede. Ki herkes psikolog öneriyor zaten.

erkekler intihar girişiminde bulunan kadınları sadece ayak bağı olarak görür.

ne yalan söyliyeyim, bir erkek annesi olarak gelinimin böyle bir girişimi olsa ( bloften tabi...)
oğlumun ayrılması için ufaktan ufaktan işlerdim...

( ama düşünüyorum da şımarıklık değilde ciddi depresif bir intihar girişimi bile olsa, kişi gelinini çok sevse bile "ya ne olacak bizim bu oğlanın hali " der...)

Ayrıca herkesin tecrübesiyle de sabittir çok az aile geline bir şey olduğunda üzülür.

hastayken bile aranmayı beklemek gereksiz bir fantaziyken,

birde sahte intihar girişiminiz için aranmayı beklemek masallar aleminde yaşanıldığının göstergesi bir nevi.

intihar olayı amanede nin ailesine duyurulmamış.çünkü gerçek olmasa da ailesi üzülür,fakat kaynana tarafına duyurulmuş.duygu sömürüsü yapılıp vijdan azabı çeksinler istenmiş ama plan tutmamış.her halukar da bu intahar olayı konu sahibine misli misli geri dönecek:KK34:

onca konunu gördüm ve hiç birine yorum yazmadım.
her defasında senin psikolojinin iyi olmadığını düşündüm,
fakat şimdi eminim.
sakın bunu hakaret algılama.
her insan zamanının bir evresinde psikolojik olarak yıpranabilir.
bir an önce psikolojik tedaviye başla.

X