Merhaba konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum. Nerden baslasam nerden ciksam bilmiyorum. Biraz uzun olabilir yazacaklarım ama lütfenokuyun. Zira intiharın eşiğinden dönüp duruyorum tutunacak dal arıyorum. Çocukluğumdan beri sorunlu bi aile ile büyüdüm. Annemle babam anlasamadan senelerce evli kaldilar. Kavga kiyamet aldatma hakaret şiddet ne ararsaniz vardi. En sonunda babam annemi aldatti bi sure daha evli kaldilar ve babam bosanma davasi acti. Annem cok ağladı ve abim ve bana babanla görüşürseniz hakkimi helal etmem dedi. Babam ilgilenmezken o cok ilgilendiği icin hakkimi helal etmem deyince onu dinledik ve babamla küstük. 1 sene küs kaldik ve adam oyle yalvardi ki anlatamam. Dinlemedik. En sonunda babam akciğer kanseri oldu. Bunu duyunca dayanamadim ve yanina gittim elini optum barıştık. Bi sure ona baktim 1 ay kadar ve sonra vefat etti. Bu surecte abim atandi baska sehre gitti ve ben hala annemle yaşıyorum. Ben de atandim ancak annem beni bağlayan kimse yok burda diyerek benle geliyor atandığım yere. Açıkçası istemiyorum. Ailemden nefret eder oldum. Garip gelebilir evet insan annesinibkardeşini sevmez mi uzak olmak ister mi diebilirsiniz ama evet istiyorum. Mümkün olduğunca uzak olmak istiyorum ancak birakmiyolar. Babamdan sonra kendimi zor topladim ancak annem dahil butun akrabalar babamin eskiden yaptiklarini geçmişi vs atıp yaralarıma tuz basiyolar. Psikopat gibi bi annem var. Giydiğim tisortun kolundan tutun pantolonuma kadar karisan. Atandim ogretmen oldum hala ona buna bizim kız saf ben onu hiç evde tek birakirmiyim diye yatiya kalmiyo kimsede. Birak yatiya kalmaya gidip oturmaya bile ici rahat etmiyomuş. 3 yasimda bebegim ya o olmazsa altima işiycem ya sanki evde. Kiyafetten tutum gorustugum arkadasa kadar her seye karisiyolar. Abim de çok farklı değil. Beslediğim hayvandan giydiğim atletin rengine kadar yedigim yemegin miktarindan kiloma kadar her seye mi karışılır. Çok zayifmisim. Annem de obez. Kilo vercem diye yirtiniyo. Bi kere diyetisyene goturdu beni cok zayifmisim guya doktor dedi ki neyi var iste ne guzel zayif kendin gibi olsun istiyosun dedi. Canimdan bezdim artik. Atandigim yere gidince de benle gelcekmiş daha kaldıramıyorum . Yeni atandim calisma hevesim bile yok inanin. Zira onlara sormadan bi halt yapamiyorum. Ikisi birden ustume cullaniyolar.bu sicakta abi Denize gidiyo ben gidemiyorum mayo giydirmiyolar hasema almislar bitane kollari bile kapali onla gircekmisim denize. Ben de gittim bi tane mayo aldim. Onlardan habersiz gidiyorum. Haşema giydigimi sanıyorlar. Bi alisverise ciksam heveslenip dönüyorum çünkü her halta karistiklari icin beğendiğim bi cok modele onun orasi acik bunun burasi kisa hiçbişey bulamasalar bisuru kiyafetim var ne gerek var dyerek karışıyolar. Delirecegim artık ya onlar ölsün ya ben öleyim de kurtulayim bu esir hayatindan diyorum artık. Bi erkek arkadaşım var. Onla evlenmeyi düşünüyorduk o da sinava girdi öğretmenlik için sinavin ilk basamağınin sonucu kötü geldi. Atansa evlencektik kurtulcaktim bu timarhaneden farksiz evden. Abim de atanmazsa evlenmeyi unut elin oglunu mu beslicen falan dedi. Ben de illa atanmasi mi lazim iş mi yok dil kursuna girer çalışır dedim bi de ondan dolayi tartıştık aklim yok sanki ben bi halta karar veremiyorum hepsine onlara karar veriyo. Bu sira kafami sürekli intihar fikri kurcaliyo arkadaslar. Ya onlar ölcek ya ben baska turlu kurtulamicam galiba diyip duruyorum kendimi öldürme fikri sık sık geliyor aklima nolur bi fikir verin bana