İntihar edecek raddeye geldim

Küçük kız çocuklarında Elektra kompleksi olur, annen p dönemi şu an sana karşı yaşıyo heralde, ciddi sıkıntılı bi kere seni dövmesine asla izin verme, elini tut indir gerekirse ittir ciddiyim, ruhun un ufak olmuş

Annen çok fevri ve çok ağır sözler söylemiş sanırım seni kıskanıyor
var böyle anneler , bir eline sağlık deyip gönlünü alması gerekirdi ,
ne bu öfke ,kin ?
Annenin piskolojik sorunları mı var yoksa menopoz başlangıcı mı?

Sizin icin demiyorum ama boyle anne veya babalar oldukca cocuklar olk seiyorum diyene ona guven verene iki cift guzrl lafa kanip kurtulus amacli evleniyolar sonrasi husran oluyor bir evladi en cok annesi kosulsuz sever guya..anne boyleyse evlattan bisey bekleyemez tek dilegim allah karsina iyi insanlar cikarsin sevip sevil

Yahu güzel kardeşim, o yaşta annenden nasıl dayak yiyorsun ben orasını anlamadım. Dayak bu dayak. Tokat yedim desen anlarım. Dayak nasıl yiyorsun? Beni annem şu yaşımda dövmeye kalksa ben onu döverim, ciddiyim. Babam dövmeye kalksa onu da döverim. Nasıl oluyor o dayak işi?

Yani annesi tabiki öyle davranmamalı ama sizin önerinizde hoş değil Anneye babaya da el kalkmaz

Anne demeye bin sahit ister. Allah sabir versin bir an once kurtulmayi nasip etsin.

Size el kaldırdığında elini tutun AdAm_OLaCaK_KIZ 'ın dediği gibi. Ben 20 yaşındayken ve çok problemi varken annem de bir kere niyetlendi; "Yavaş gel anne" dedim, tuttum ellerini. Ondan sonra aklını başına aldı.

Anneniz sizi kıskanıyor mu filan, orasını bilemem ama; problemleri olduğu kesin. Okuyor musunuz? Okulunuzu bitirip ilişiğinizi kesmeye bakın bence.

Yani annesi tabiki öyle davranmamalı ama sizin önerinizde hoş değil Anneye babaya da el kalkmaz
Kimse kusura bakmasın, o yaşta evlada da el kalkmaz. Evlat da olsa ailenin her şeyi yapmaya hakkı yok. Evet hoş değil, kimse hoş karşılamaz ama dayak da olmaz yani o yaşta. Benim dediğim şeyi yapmasa bile en azından elini tutar, bi durdurur, engel olur bir şekilde insan.

ne anne hakkı yahu annen bildiğin ruh hastası.. yani kusura bakma bunu daha nazik nasıl söyleyebilirim bilmiyorum.. ama tam hastaneye yatırılacak seviyede.. hani kondursam seni resmen kıskanıyor diyeceğim.. allah kurtarsın ne diyeyim..

Oncelikle yasadiklarini asla ama asla sevgiline anlatma. Dayak kismi haric her satirini yasadim neredeyse. Annemle aram hic arkadasca olmadi. Hic yaranamadim ben de senin gibi. Yaptigimi begenmez en ufak sey de laf soyler. Kisaca yazdiklarinin altina imzami atarim iste. Ama sana sunu soyleyim o cok sevdigim ve beni cok seven adam var ya 1 seneden sonra gormeye basladim gercek yuzunu. Anlattığım her seyi yuzume vurdu. Ben her seferinde ona destek oldum ailevi sorunlarini çözmesine yardımcı oldum ama o bir sure sonra resmen beni ezmek icin kullandi. Guven sev huzur bul yaninda bunlar cok guzel seyler ama asla TAM olarak güvenme kimseye. Kirk yillik kocasindan bile laf duyanlar var canim dikkatli ol. Annenden sonra bir de sevgilinden darbe yeme.

Annen konusuna gelince neyi.neden yapti.bilmiyorum ama kiskanclikta olabilir baska sorunlari sana yansitiyor da olabilir. Sana tek diyebilecegim annen de olsa kendini ezdirme. Ben cok ezdirdim ama susmadim daha sonra ve bir sure.sonra sindirmeyi basardim. En.azindan eskisi kadar degil. Ben de senin.gibi tovbe ettim yemek falan yapmam mecbur kalmadikca. Ve laf yaptigi zamanda cevabini veririm yaptigimi begendigin.mi var da falan diye. Cok sukur eskisi gibi degiliz ama yine de cok iyi degiliz. Dedigim gibi kendini ezdirme. Eger baban anlayisli biriyse otur onunla konus. Gerekirse birlik olup anneni psikologa goturun. Cunku.normal.degil yaptiklari.

Ayrıca asla ölümü falan düşünme. Hayati daha fazla zehir etme.kendine. Mutlu oldugun seyleri yap seni mutsuz eden her seye kapa kendini. Okumuyorsan bi okul kazan ve git kendino kurtar. Yada is bul memur ol vs. Elindeki her seyi degerlendir kendi ayaklarin uzerinde durmadan kurtulamazsin.bu azaptan.
Eger okuyorsan da okulunu bitirip kurtulacagin gunu dusun. Uzme kendini.

Son düzenleme:
Evet dayak hoş değil bu konuda aynı fikirdeyiz ama Anne-Babaya da el kalkmaz. Belli ki konu sahibinin annesinin bir sıkıntısı var bunu ya konuşarak halledecek ya anneyi psikoloğa falan götürecek

Annenize gercekten diyecek bir sey bulamadim. Yani resmen nankör bir insan kusura bakmayinda. Normal bir insanin yapmayacagi seyleri yapmis. Acaba bir psikolojik rahatsizligi olabilirmi?
Su dünya imtihan dünyasi iste hepimizin sinandigi seyler farkli. Kimisi annesinden kimisi babasindan kimiside evladindan sinaniyor. Allah sabir versin. Insallah birgün o evden kurtulursun. Ama bunun icin hemen evleniyim falan deme.

Bi insan bu kadar rahat anami babami doverim diyememeli. Tabii ki eriskin bi insan siddete karsi koyar ama ana babayi dovecegini ilan baska bir sey.

Bi insan bu kadar rahat anami babami doverim diyememeli. Tabii ki eriskin bi insan siddete karsi koyar ama ana babayi dovecegini ilan baska bir sey.
Ben derim, kimse kusura bakmasın. O yaşta insan dövülmez, yuh yani. Nasıl dövebiliyor bir anne 20 yaşındaki kızını? O kızın elleri yok mu? İnsan kendisine uygulanan şiddete bir şekilde karşılık verebilir yani, ya vurmalarına karşılık vererek ya da ittirerek, elini tutarak falan. Ana baba oldular diye karşılarındaki koskoca insana şiddet uygulayamaz kimse, uygularsa alacağı karşılık da kişiye göre değişir ama muhakkak bir karşılığı olur. Ne demek o yaşta dövmek yani? Benim tepkim yazdığım gibi olurdu, kimse bunu doğru ya da yanlış bulmak zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…