- 30 Ağustos 2024
- 147
- 45
- 13
- 28
- Konu Sahibi Ebrurumeysa
Bundan 1 buçuk ay önce evden çıktım eşimle tartıştık diye normalde ne yaşarsam yaşayayım evimden çıkmazdım annemlere geldim bi buçuk aydır hiç aramadı çocuğunda sormadı bende aramadım num bile değiştim evlilikteki sorunlar pubg para yatırmış Snapchat kullanmıyo sanıyordum dün 4 tane hesabını gördüm kadersiz diyede nick koymuş bide 6 yıllık evliliğimde bitmeyen borç maaşını gizlerdi söylemezdi uzman çvştu maaşıda ıyıydı tatil yapmadık bize kısıtlı para verirdi şiddete eğilimli narsist biriydi hep kendini düşünür özür dilemez pişman olmaz dı ne kadar körmüşüm 6 yılım çöp oldu ama annemlerde de emanet gibiyim ailem bişe demiyo annem önümde el pençe babamda ama ben evimi özledim devamı açtım çekişmeli ama pişman olsun gideyim istiyorum risk alıp çıktım o evden nerden bileyim hayatın böyle olduğunu ışıldayan gözlerim soldu iyice çirkinleştim özgüvenim de yerlerde sürekli ağlıyorum herkes bi şekilde yol aldıda ben yerimde saydım mutlu olamadık hayata çok karamsar bakıyorum bişe yapmak istemiyorum artık bıktım napsam bilmiyorum amacım hedefim yok psikolojik destek de almayacam acı çekiyorum ölüyorum boşan rahatlarsın diyorlardı hani nerde diplerdeyim böyle pis bir dünyaya bide çocuk getirdim o çocuğun günahı neydi baba desen zaten yok çok dengesiz gel gitlerim var mutlu insanları görüyorum iyice ağlamam geliyo çok şansszm acı çekmeden ölmeyi planlıyorm ben yaşamak istemiyorum herkes yaşamak zorunda değil