İnterstisyel sistit

Enfeksiyon uzmanı benim şikayetler geçmeyince intertisyel sistit bakılsın diye Ege üniversitesine gönderdi cipro o enfeksiyonu yok etmiş olması lazımdı dedi en son devlette yaptırdığım kültürde temiz çıktı ama sonuçlar ne kadar doğru güvenemiyorum dedi git baksınlar eğer mesanede sıkıntı yok derlerse 2. Basamak ilaçlar var senin bu kullandığın ilaçlarla geçmeyen bakteriler var tahlilde çıkmaz o tedavileri uygularız dedi yani mesane hastalığı olmadığından emin olmak istedi biz damardan mı alsak ilaç diye gitmiştik öyle iyi gelenler varmış ama vermedi sistoskopi yapılsın öyle dedi evliyim ben 5 yıldır bekarken bi kere bile idrar yolu enfeksiyonu geçirmişliğim yoktu ne zaman evlendim ilk yıl 2 3 kere sistit geçirdim ama o zaman antibiyotik tak diye kesmişti şikayetlerimi şimdi fayda etmiyo

Rabbim şifa versin size de . Evet evlilikte de çok oluyormuş . Size söylediği ilaçları en ağır antibiyotikleri bana damardan verdiler yine geçmedi sızım yani. Karnımda bir şey var sızlıyor böyle. İnsan gerçekten yoruluyo psikolojik olarakta çöktüm. Bende de kültürde hiç üreme olmuyor çok saçma şeyler ya. İnşallah sizde bende iyi oluruz

Benim tam idrar çıkış yerinde idrar yollarında yanma karnımda değil tam olarak ama benzer şikayetlerimiz psikolojik olarak beni de yordu sağlıklı günlerimi özledim uzun zamandırda idrar yollarım enfeksiyon olmamıştı şimdi geldi gitmek bilmiyo birde bebek istiyoruz ama bu durumdayken de hamile kalmak sıkıntı olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun siz nerede yaşıyorsunuz

Akıntınız var mı peki

Kültürde üreme yok idrarda enfeksiyon çıkıyor sürekli
Bazı vajinal enfeksiyonlar da sistite benzer semptomlar oluşturabiliyormuş.tabş ben bekar olduğum için muayene olamıyorum ve bu sık idrara çıkma ve akıntım geçmiyor isterseniz siz kadın doğuma da gidin kültür testi verin

Akıntım çok değil özel labaratuvarda ona da baktırdım gardnerella çıktı onun içinde ilaç kullandık eşli ama şikayetlerim geçmedi bugün Ege’ye gittim sistoskopi için randevu verdiler mesaneye bakılacak bakalım

Kadın doğuma kist için gitmiştim. Öyle yoğun akıntım olmuyo sizin yoğun mu ? Benimkisi steril piyüri dedi enfeksiyon uzmanı yani inters SİSTİT oluyor. Sistoskopi yapan doktoruma yönlendirdi. Kadın doğumda da mı idrar kültürü yapıyorlar . Benimkisi ürolog bakması lazım iyi bir ürolog yok. Sürekli idrara çıkıyorum ve karnım sızlıyor resmen

Evet benim akıntım ara ara yoğun sarı bir akıntı. idrar kültürünü enfeksiyon hastalıkları bölümünde vermiştim o da temiz çıkmıştı.ben sorunun akıntı kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü sarı akıntı da enfeksiyon belirtisi

Evet bende de öyle sarı akıntı oluyor bazen. Ama vajinal enfeksiyon olsa sürekli olurmuş bide kötü kokarmış. Bizimkisi mesaneyle alakalı Allahım yardımcımız olsun. Siz ilaç kullanıyor musunuz

Evet bende de öyle sarı akıntı oluyor bazen. Ama vajinal enfeksiyon olsa sürekli olurmuş bide kötü kokarmış. Bizimkisi mesaneyle alakalı Allahım yardımcımız olsun. Siz ilaç kullanıyor musunuz
Evet benim akıntım da kokusuz bir kokusu yok ama yine de endişeleniyorum çünkü daha önce hiç sarı akıntım olmamıştı belki bu yüzdendir.evet ilaç kullanıyorum 4. Aydayım toplam bir sene kullanıcam umarım işe yarar

Hani ilaç kullanıyorsunuz ya o da bir antibiyotik o yüzden akıntı geliyor olabilir sizde. Bende enfeksiyon devam ettiği için de geliyor olabilir peki ağrılarınız geçti mi 4. Aydasınız. Bana ne verecek bilmiyorum doktor. Çok yoruldum çok. D mannose iyi geliyormuş diyorlar onu da düşünüyorum. İnşallah iyi oluruz

Ben elmiron kullanıyorum Sistoskopi sonrası doktorum onu verdi 1 yıl boyunca kullanmam gerektiğini söyledi.bu arada ben ilaç kullanmadan önce bu akıntım vardı ilaçlarla kaynaklı bişi değil yani.bende çok yoruldum gerçekten

Peki sık idrara cıkma devam ediyor mu sizde ? Faydasını görüyor musunuz ilacın. Çok yan etkisi varmış diye duydum. Kadın doğuma da gitmek lazım o halde ben 4 aydır hep ağlıyorum resmen psikolojik çöküşteyim. Sistoskopi oldum boşuna olmuş gibi hissediyorum.

Merhaba yukarıda bende yazmıştım. Sizinle aynı şikayetlerim var. Sarı akıntı özellikle. Ben kadın doğuma gittim içiniz rahat eder mi bilmiyorum ama kadın doğum da hiçbir sıkıntı görülmedi. Yarın ürolojiye gidicem buraya bilgi yazarım. Sizde yazın destek olalım

Sizinde mi sürekli idrara çıkma bide karın sızısı var? Bende idrarda yanma yok. Sürekli idrar geliyo ve baskı oluyor. Bide on gündür kollarım kabardı alerji oldum resmen. Evet ben kadın doğuma gittim sadece kist için baktılar. Sizde mi bekarsınız ? Kadın doğum akıntj için ilaç verdi mi peki size ? Benim enfeksiyon doktorum iyi bir kadın doğuma ya da ürologa gitmem gerektiğini söyledi. Ya da ameliyat yapan doktoruma…

Sık idrara çıkma devam ediyor sabah uyanınca 3 saat gitmiyorum lavoboya.sonra 1 saatte bir bazen yarım saatte bir lavobodayım.faydası var mı yok mu hiç bilmiyorum yani hiç anlamıyorum.Allahtan 5 dakika da bir gelmiyor ona şükür ediyorum

Ben evliyim alttan muayene edildi. Sadece pcos çıktı. Enfeksiyon vs demedi. Benimde kasıklarım belim ve bacaklarım ağrıyor. Sarı akıntım var. Yarın idrar testine gideceğim bıktım. Tuvaletten çıkıyorum sanki tam boşaltmama hissi oluyor bende de yanma yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…