İdrar akım hızınızda da azalma oldu muBen evliyim alttan muayene edildi. Sadece pcos çıktı. Enfeksiyon vs demedi. Benimde kasıklarım belim ve bacaklarım ağrıyor. Sarı akıntım var. Yarın idrar testine gideceğim bıktım. Tuvaletten çıkıyorum sanki tam boşaltmama hissi oluyor bende de yanma yok.
İdrar rengi baya sarardı. Bazen çok yapıyorum, bazen çok var gibi hissediyorum bir iki damla geliyor. Daha sonra tekrar var gibi hissediyorum gidiyorum hiç yok.İdrar akım hızınızda da azalma oldu mu
Allah yardımcımız olsun benim de öyle çok var gibi hiisediyorum ama beklediğim çoklukta bir idrar yokİdrar rengi baya sarardı. Bazen çok yapıyorum, bazen çok var gibi hissediyorum bir iki damla geliyor. Daha sonra tekrar var gibi hissediyorum gidiyorum hiç yok.
Amin hepimize yarın doktordan sonra buraya yazarımAllah yardımcımız olsun benim de öyle çok var gibi hiisediyorum ama beklediğim çoklukta bir idrar yok
Allahım şifa versin keşke kökten geçse inşallah geçerSık idrara çıkma devam ediyor sabah uyanınca 3 saat gitmiyorum lavoboya.sonra 1 saatte bir bazen yarım saatte bir lavobodayım.faydası var mı yok mu hiç bilmiyorum yani hiç anlamıyorum.Allahtan 5 dakika da bir gelmiyor ona şükür ediyorum
Sizin yumurtalık kistinden dolayı öyle Allah şifa versin inşallahBen evliyim alttan muayene edildi. Sadece pcos çıktı. Enfeksiyon vs demedi. Benimde kasıklarım belim ve bacaklarım ağrıyor. Sarı akıntım var. Yarın idrar testine gideceğim bıktım. Tuvaletten çıkıyorum sanki tam boşaltmama hissi oluyor bende de yanma yok.
Bende de öyle bir iki damla geliyo bazen gidiyorum hiç gelmiyor. Bu nedir yaAllah yardımcımız olsun benim de öyle çok var gibi hiisediyorum ama beklediğim çoklukta bir idrar yok
Şöyle ki pcos ergenlik döneminden beri olan bir sey ondan dolayı olduğunu sanmıyorum benim son 1 aydır durumum bu. Bacak ve bel ağrısından duramıyorumSizin yumurtalık kistinden dolayı öyle Allah şifa versin inşallah
İnşallahAllahım şifa versin keşke kökten geçse inşallah geçer
İnşallah İntersistiyel degilsinizdirŞöyle ki pcos ergenlik döneminden beri olan bir sey ondan dolayı olduğunu sanmıyorum benim son 1 aydır durumum bu. Bacak ve bel ağrısından duramıyorum
Ben hastanede yattım beş gün. Ondan önce iğneler serumlar hiç fayda etmedi doktor dedi yatış veriyorum sana. Sonra yattım o sırada ameliyat etti çıktım hala devam ediyor agrılarım . Enfeksiyon uzmanına yönlendirdi on gün oraya gittim her gün. Mesane tüberkülozuna bile baktı doktor. Sonra bugün dedi benlik değil. Tekrar doktoruma gitmemi söyledi. Gitmediğim özel devlet hastanesi kalmadı. Harcanan paraları söyleyemiyorum bile… beş dakika da bir gidiyorum sürekli. Eski ameliyat öncesi halime döndümİnşallahsiz kaç dakikada bir gidiyorsunuz idrara
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben Ankarada oldum ameliyatı isterseniz bir Ankara’ya gidin.sizin durumunuz benden kötüymüş gerçekten inşallah daha iyi olursunuzBen hastanede yattım beş gün. Ondan önce iğneler serumlar hiç fayda etmedi doktor dedi yatış veriyorum sana. Sonra yattım o sırada ameliyat etti çıktım hala devam ediyor agrılarım . Enfeksiyon uzmanına yönlendirdi on gün oraya gittim her gün. Mesane tüberkülozuna bile baktı doktor. Sonra bugün dedi benlik değil. Tekrar doktoruma gitmemi söyledi. Gitmediğim özel devlet hastanesi kalmadı. Harcanan paraları söyleyemiyorum bile… beş dakika da bir gidiyorum sürekli. Eski ameliyat öncesi halime döndümhayır İstanbul’da da yaşamıyoruz ki. Orda güzel doktorlar varmış. Dün iki saatliğine bir yere gittim on kere tuvalete gitmişimdir yolda. Dışarı bile çıkamıyorum kimseyle görüşemiyorum. Çöktüm. Ramazanda geldi ne olacak bilmiyorum. Bekarım 27 yaşındayım böyle bir şey görmedim çevremde kimse de
İnsallahİnşallah İntersistiyel degilsinizdir
Doktorum aslında çok iyi bir adam. Ama bana sen İntersistiyel dedi bana. Ama tüm belirtileri var yani bende. Yarın doktoruma gideceğim o ne diyecek bilmiyorum. Yurtdışından ilaç bile getirten var bu hastalıkta . Vajinal kültür bekarlarda veriliyo mu bilmiyorum acaba bizimkisi vajinal mı. Ama öyle olsa mesanede bu kadar sıkıntı olacağını düşünmüyorum ya. Ben sistoskopi sonrası her şey iyi olacak diye düşünüyordum olmadı malesefNerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben Ankarada oldum ameliyatı isterseniz bir Ankara’ya gidin.sizin durumunuz benden kötüymüş gerçekten inşallah daha iyi olursunuz
Yok canım bende sürekli karında baskı ağrı var bazen belim ağrıyorİnsallahsizde bel bacak ağrısı oluyor muydu?
Ben yeni evlendim yeni dediğim 6 ay. Acaba sistit olmuş olabilir miyim ki ya. Aklıma o geldi bugünYok canım bende sürekli karında baskı ağrı var bazen belim ağrıyor
Evet arkadaşım yeni evlendi o da öyle sizin gibi. Siz gidin ürologa o yönlendirir. Her şey enfeksiyon yüzünden oluyorBen yeni evlendim yeni dediğim 6 ay. Acaba sistit olmuş olabilir miyim ki ya. Aklıma o geldi bugün
Teşekkürler canım yarın gideceğim hepimiz iyileşelim inşallahEvet arkadaşım yeni evlendi o da öyle sizin gibi. Siz gidin ürologa o yönlendirir. Her şey enfeksiyon yüzünden oluyor
İnşallah canım aminnnTeşekkürler canım yarın gideceğim hepimiz iyileşelim inşallah
Ben kadın doğuma gittiğimde sadece alttan baktı doktorum bekar olduğum için bir şey yapamadı tabi.onda da bir şey gözükmüyor dedi mantar kremi verdi yolladı.o da bir işe yaramadı.bazı vajinal enfeksiyonlar idrar yolunu etkiliyormuş bakteriler idrar yoluna gidiyormuş ondan kaynaklı sık idrara çıkma olabiliyormuş.belki vajinal enfeksiyonumuz da yoktur ama insanın aklına her şey geliyor ya bu varsa ya şu varsa diye.bir an önce tedavi olmak istiyoruz çünkü.vajinal kültür de veremiyoruz bekar olduğumuz için sanırım çünkü doktorum sadece göz muayenesi yaptıDoktorum aslında çok iyi bir adam. Ama bana sen İntersistiyel dedi bana. Ama tüm belirtileri var yani bende. Yarın doktoruma gideceğim o ne diyecek bilmiyorum. Yurtdışından ilaç bile getirten var bu hastalıkta . Vajinal kültür bekarlarda veriliyo mu bilmiyorum acaba bizimkisi vajinal mı. Ama öyle olsa mesanede bu kadar sıkıntı olacağını düşünmüyorum ya. Ben sistoskopi sonrası her şey iyi olacak diye düşünüyordum olmadı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?