İnterstisyel sistit

İdrar akım hızınızda da azalma oldu mu

İdrar rengi baya sarardı. Bazen çok yapıyorum, bazen çok var gibi hissediyorum bir iki damla geliyor. Daha sonra tekrar var gibi hissediyorum gidiyorum hiç yok.
Allah yardımcımız olsun benim de öyle çok var gibi hiisediyorum ama beklediğim çoklukta bir idrar yok

Allahım şifa versin keşke kökten geçse inşallah geçer

Sizin yumurtalık kistinden dolayı öyle Allah şifa versin inşallah

İnşallah siz kaç dakikada bir gidiyorsunuz idrara
Ben hastanede yattım beş gün. Ondan önce iğneler serumlar hiç fayda etmedi doktor dedi yatış veriyorum sana. Sonra yattım o sırada ameliyat etti çıktım hala devam ediyor agrılarım . Enfeksiyon uzmanına yönlendirdi on gün oraya gittim her gün. Mesane tüberkülozuna bile baktı doktor. Sonra bugün dedi benlik değil. Tekrar doktoruma gitmemi söyledi. Gitmediğim özel devlet hastanesi kalmadı. Harcanan paraları söyleyemiyorum bile… beş dakika da bir gidiyorum sürekli. Eski ameliyat öncesi halime döndüm hayır İstanbul’da da yaşamıyoruz ki. Orda güzel doktorlar varmış. Dün iki saatliğine bir yere gittim on kere tuvalete gitmişimdir yolda. Dışarı bile çıkamıyorum kimseyle görüşemiyorum. Çöktüm. Ramazanda geldi ne olacak bilmiyorum. Bekarım 27 yaşındayım böyle bir şey görmedim çevremde kimse de

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben Ankarada oldum ameliyatı isterseniz bir Ankara’ya gidin.sizin durumunuz benden kötüymüş gerçekten inşallah daha iyi olursunuz

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben Ankarada oldum ameliyatı isterseniz bir Ankara’ya gidin.sizin durumunuz benden kötüymüş gerçekten inşallah daha iyi olursunuz
Doktorum aslında çok iyi bir adam. Ama bana sen İntersistiyel dedi bana. Ama tüm belirtileri var yani bende. Yarın doktoruma gideceğim o ne diyecek bilmiyorum. Yurtdışından ilaç bile getirten var bu hastalıkta . Vajinal kültür bekarlarda veriliyo mu bilmiyorum acaba bizimkisi vajinal mı. Ama öyle olsa mesanede bu kadar sıkıntı olacağını düşünmüyorum ya. Ben sistoskopi sonrası her şey iyi olacak diye düşünüyordum olmadı malesef

Ben kadın doğuma gittiğimde sadece alttan baktı doktorum bekar olduğum için bir şey yapamadı tabi.onda da bir şey gözükmüyor dedi mantar kremi verdi yolladı.o da bir işe yaramadı.bazı vajinal enfeksiyonlar idrar yolunu etkiliyormuş bakteriler idrar yoluna gidiyormuş ondan kaynaklı sık idrara çıkma olabiliyormuş.belki vajinal enfeksiyonumuz da yoktur ama insanın aklına her şey geliyor ya bu varsa ya şu varsa diye.bir an önce tedavi olmak istiyoruz çünkü.vajinal kültür de veremiyoruz bekar olduğumuz için sanırım çünkü doktorum sadece göz muayenesi yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…