Enfeksiyon uzmanı benim şikayetler geçmeyince intertisyel sistit bakılsın diye Ege üniversitesine gönderdi cipro o enfeksiyonu yok etmiş olması lazımdı dedi en son devlette yaptırdığım kültürde temiz çıktı ama sonuçlar ne kadar doğru güvenemiyorum dedi git baksınlar eğer mesanede sıkıntı yok derlerse 2. Basamak ilaçlar var senin bu kullandığın ilaçlarla geçmeyen bakteriler var tahlilde çıkmaz o tedavileri uygularız dedi yani mesane hastalığı olmadığından emin olmak istedi biz damardan mı alsak ilaç diye gitmiştik öyle iyi gelenler varmış ama vermedi sistoskopi yapılsın öyle dedi evliyim ben 5 yıldır bekarken bi kere bile idrar yolu enfeksiyonu geçirmişliğim yoktu ne zaman evlendim ilk yıl 2 3 kere sistit geçirdim ama o zaman antibiyotik tak diye kesmişti şikayetlerimi şimdi fayda etmiyoAy inanmıyorum bize ne olacak böyle ya . Bende hastanede yattım çıkarken dedi doktor enfeksiyon bitmiş bir hafta sonra kontrole gel dedi Bissürü ilaç verdi içtim hala karnım sızlıyo gittim dedi yok geçmemiş enfeksiyonun eee o zaman niye sistoskopi oldum ben yani? Doktorlarda bilmiyor bir şey ya. Enfeksiyon uzmanı bulur inşallah. Sizinde geçer inşallah Rabbim hepimize şifa versin. Bekarım bide ben. Genelde evlilerde oluyormuş