Evet canım ya evli olsak sürüntü alıyorlarmış vajinadan. Böyle sadece ilaç verip yolluyorlar. Siz takviye kullanıyor musunuz. Asitli şeylerde yemeyin mesaneyi tahriş ediyormuş. İnşallah buraya iyileştim diye yazmak nasip eder AllahBen kadın doğuma gittiğimde sadece alttan baktı doktorum bekar olduğum için bir şey yapamadı tabi.onda da bir şey gözükmüyor dedi mantar kremi verdi yolladı.o da bir işe yaramadı.bazı vajinal enfeksiyonlar idrar yolunu etkiliyormuş bakteriler idrar yoluna gidiyormuş ondan kaynaklı sık idrara çıkma olabiliyormuş.belki vajinal enfeksiyonumuz da yoktur ama insanın aklına her şey geliyor ya bu varsa ya şu varsa diye.bir an önce tedavi olmak istiyoruz çünkü.vajinal kültür de veremiyoruz bekar olduğumuz için sanırım çünkü doktorum sadece göz muayenesi yaptı
Probiyotik kullanıyorum şu an da.evet asitli kafeinli içecekler mesaneyi tahriş ediyormuş her gün kahve içen bir insandım şu an ayda bir belki çok canım isterse içiyorum o kadar.evet inşallah iyileşiriz de bizim gibi hastalara deneyimlerimizi,nasıl iyileştiğimizi yazarız inşallah burayaEvet canım ya evli olsak sürüntü alıyorlarmış vajinadan. Böyle sadece ilaç verip yolluyorlar. Siz takviye kullanıyor musunuz. Asitli şeylerde yemeyin mesaneyi tahriş ediyormuş. İnşallah buraya iyileştim diye yazmak nasip eder Allah
Ben elmiron kullanıyorum 4. Ayımdayım şu ana kadar gözle ilgili bir problemim olmadı.Her ilacın yan etkisi oluyor tabi yan etkilerini önemsememek en iyisiBende bugün 4 aydır yanma şikayetlerimi kullandığım antibiyotikleri herşeyi anlattım üroloğa zaten enfeksiyon doktoru yönlendirmişti interstisyel sistit araştırılması için doktor bütün tahlillere baktı direk sistoskopi için gün verdi ağrılı mesane sendromu olabilir dedi hatta öğrencileri vardı onlara da anlattı eğer o çıkarsa elmiron diye bi ilaç veriliyormuş onunda göze yan etkisi var dedi 6 ayda bir göz doktoruna gönderiyoruz dedi inşallah o çıkmaz tek duam bu bide çocuk istediğimiz dönemde nasıl olacak bilmiyorum 26 Mart sistoskopi yapılacak 1 ay sonraya verdiler
Faydası var mı peki size bu hastalığın teşhisi kondu mu belirtileriniz neydiBen elmiron kullanıyorum 4. Ayımdayım şu ana kadar gözle ilgili bir problemim olmadı.Her ilacın yan etkisi oluyor tabi yan etkilerini önemsememek en iyisi
Faydası var mı peki size bu hastalığın teşhisi kondu mu belirtileriniz neyd
Faydası var mı yok mu şu an bende bilmiyorum bunu söylemek için daha erken.evet teşhis kondu interstisyel sistit dediler.mesaneme kameralı aletle girer girmez mesanemde kanamalar olulmuş hassaslaşmış beyaz pamuk dediğimiz lökoplaki alanları mevcuttu.belirtilerim sık idrara çıkma bazen aniden sıkışma.çok dolu hissedip az boşaltım yapmaFaydası var mı peki size bu hastalığın teşhisi kondu mu belirtileriniz neydi
Canım sende karında ağrı var mı? Yan tarafları sağ tarafları ağrıyor mu? Benim doktorum da lökoplaki alanını kanattım dedi. Ama anlamıyorum ağrı geçmiyor. Gastro doktoru direk tahlil yapmadan kolonoskopi istedi ben istemedim. Çünkü bende öyle ishal yokki. Karın ağrısı için bakmam lazım dedi ben istemiyorum onu zor bir işlem çünkü. Cidden ne olduğunu bilmiyorlar cıldırmak üzereyimFaydası var mı yok mu şu an bende bilmiyorum bunu söylemek için daha erken.evet teşhis kondu interstisyel sistit dediler.mesaneme kameralı aletle girer girmez mesanemde kanamalar olulmuş hassaslaşmış beyaz pamuk dediğimiz lökoplaki alanları mevcuttu.belirtilerim sık idrara çıkma bazen aniden sıkışma.çok dolu hissedip az boşaltım yapma
Yok hayır bende ağrı yok.acaba kasıkların mı ağrıyor benim yoğun idrar yolu enfeksiyonunda aşırı kasık ağrılarım oluyordu bıçak saplanıyormuş gibiCanım sende karında ağrı var mı? Yan tarafları sağ tarafları ağrıyor mu? Benim doktorum da lökoplaki alanını kanattım dedi. Ama anlamıyorum ağrı geçmiyor. Gastro doktoru direk tahlil yapmadan kolonoskopi istedi ben istemedim. Çünkü bende öyle ishal yokki. Karın ağrısı için bakmam lazım dedi ben istemiyorum onu zor bir işlem çünkü. Cidden ne olduğunu bilmiyorlar cıldırmak üzereyim
Yok canım böyle yan tarafım bazen karın içim sızlıyor yani. Yaptırmakta istemiyorum zor cünkü. Bilmiyorum acaba neden oluyorYok hayır bende ağrı yok.acaba kasıkların mı ağrıyor benim yoğun idrar yolu enfeksiyonunda aşırı kasık ağrılarım oluyordu bıçak saplanıyormuş gibi
Kadın doğum sizden kan ve idrar tahlili istedi mi acaba? Ne gibi şikayetleriniz var acaba. Benim karnımın alt tarafında ağrı baskı var akıntı bazen oluyo. Bende tekrar gitmeyi düşünüyorum. Bide bekar mısınız ?Merhaba yukarıda bende yazmıştım. Sizinle aynı şikayetlerim var. Sarı akıntı özellikle. Ben kadın doğuma gittim içiniz rahat eder mi bilmiyorum ama kadın doğum da hiçbir sıkıntı görülmedi. Yarın ürolojiye gidicem buraya bilgi yazarım. Sizde yazın destek olalım
Merhaba evliyim. Bugün ürolojiye gittim. Kan ve idrar aldı hiçbir problem yok hepsi çok iyi diyor. Karnım belim bacağım ağrıyor benim. Akıntı bende de var kadın doğumda pcos dışında hiçbir problem görmedi. Anlayamadım ya ne yapacağımı bilmiyorum.Kadın doğum sizden kan ve idrar tahlili istedi mi acaba? Ne gibi şikayetleriniz var acaba. Benim karnımın alt tarafında ağrı baskı var akıntı bazen oluyo. Bende tekrar gitmeyi düşünüyorum. Bide bekar mısınız ?
Allah Allah yaaa. Bu doktorlar neden bulamıyorlar anlamıyorum cidden. Ben tekrar kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum. Üroloji doktorları da bir garipMerhaba evliyim. Bugün ürolojiye gittim. Kan ve idrar aldı hiçbir problem yok hepsi çok iyi diyor. Karnım belim bacağım ağrıyor benim. Akıntı bende de var kadın doğumda pcos dışında hiçbir problem görmedi. Anlayamadım ya ne yapacağımı bilmiyorum.
Vajinal muayene de oldum. Doktor hiçbir şey demedi. Pcos görünümü var dedi geçti. Enfeksiyon olsa o da söylerdi diye düşünüyorum kafam karmakarışıkAllah Allah yaaa. Bu doktorlar neden bulamıyorlar anlamıyorum cidden. Ben tekrar kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum. Üroloji doktorları da bir garipAkıntı enfeksiyondan olur ama sizde idrarda da bir şey çıkmamış. Vajinal enfeksiyon olabilir bence karnınızda ağrıyor. Ne zamandır karnınız öyle baskı var mı acaba?
Allahım şifa versin size inşallahVajinal muayene de oldum. Doktor hiçbir şey demedi. Pcos görünümü var dedi geçti. Enfeksiyon olsa o da söylerdi diye düşünüyorum kafam karmakarışıkcrp 0 çıktı kanda da. Doktor bana bel fıtığı olabilir dedi en son. 20 gündür var bende
Amin inşallah smear testide verdim. Belki o testte enfeksiyon çıkar. İlk kez veriyorum gözüküyor mu bilmiyorum ama. Doktor regl bitince gel mr cekelım fıtığa bakalım dedi. Artık onda da bir şey çıkmazsa kaderime razı geleceğim. Birbirimize dua edelim hepimiz şifa bulalım inşallah allahımAllahım şifa versin size inşallahbek fıtığı çok zor inşallah değilsinizdir ya
Ben bekar olduğum için veremiyorum evet o size neyin olduğunu gösterir. İnşallah canım inşallah iyi oluruz amin yaaaAmin inşallah smear testide verdim. Belki o testte enfeksiyon çıkar. İlk kez veriyorum gözüküyor mu bilmiyorum ama. Doktor regl bitince gel mr cekelım fıtığa bakalım dedi. Artık onda da bir şey çıkmazsa kaderime razı geleceğim. Birbirimize dua edelim hepimiz şifa bulalım inşallah allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?