- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 26
-
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
Olabilir de olmayabilir de. Tanıyıp görmek lazim. Bizde internette tanıştık 6 sene önce ben 18 esim 24 yasindaydi şimdi 6.5 aylik kızımız var.
Olmaz diye birsey yok da ne gerek var. Cok mu aşık oldun?? Ki olsan buraya konu açmaz devam ederdin. Yani gerek yok gencecik kızsın
Facebook. Özetle beni durtup durdu bende babamın evinde 1 hafta tektim psikolojimde iyi değildi sürekli aglamalar krizler. Bu durttukce bende geri durttum. Kndi kendime kim bu ş.... ya dedim. En son ben istek gönderdim merak edip. Kabul etti. Kimsin kardeşim ya diye mesaj attım öyle başladı herşeyNerden tanistiniz
Birazcik ise hic gerek yokEtkilendim birazcık
Facebook. Özetle beni durtup durdu bende babamın evinde 1 hafta tektim psikolojimde iyi değildi sürekli aglamalar krizler. Bu durttukce bende geri durttum. Kndi kendime kim bu ş.... ya dedim. En son ben istek gönderdim merak edip. Kabul etti. Kimsin kardeşim ya diye mesaj attım öyle başladı herşey
Birazcik ise hic gerek yok
Erkekler ne rahat ya. Ben de erkek olmak istiyorum.
Nedir seni etkileyen peki? Yani bu bir yanilsama da olabilir. Fikir verelim diye soruyorum.Yani birazcık dan fazla sanırım