İnternetten tanışma ve yaş farkı??

büyük ihtimal.
bence kendinizi kaptırmayın.
biraz araştırın olmazsa çevresini felan.
bana ters bir ilişki.ben guvenemezdim böyle bir durumda.
ama illaki denemek istiyorum diyorsanizda temkinli yaklaşın derim.
bu kadar anlattiginiz kadar işi gücü yerinde karakterli bir adamsa mutlaka çevresinde de tanisabilecegi kadınlar vardır.
hakkınızda hayırlısı olsun..

Adını yazınca internette biseyler çıkıyor niye internetten birileri ile tanışıyor bilmiyorum size özelden anlatsam olur mu

Muhabbet etmeyi bırak,okuyorsan okuluna,calisiyorsan işine bak.Ne bu acele ?
Kanlı canlı görüp aşık olacağın , sevecegin birileri çıkacak karşına elbette.Hayatini buna odaklama.

Muhabbet etmiyorum ki o buluşmak istiyor hayır diyorum ve cevap yazmıyorum ama dürüst olursam çok etkilendim güvenmediğim için adım atmıyorum...benimle ilgilenen birileri var yaşıtım olan aynı üniversitede okuduğum ama ilgimi çekmiyorlar bu adam kafamı meşgul ediyor

Şu an okulum tatil spora gidiyorum ve sürekli kitap okuyorum ama yinede düşünmeme engel değil

Adını yazınca internette biseyler çıkıyor niye internetten birileri ile tanışıyor bilmiyorum size özelden anlatsam olur mu
benim hiç sosyal medya hesabım yok.
bu konularda sosyal medya özürlüyüm:)
bu yüzden olsa gerek sanal şeyler güvensiz geliyor bana.
bu ağları daha aktif kullanan birisi eminim daha iyi yardımcı olabilir.yanlış yönlendirmek istemem kimseyi.
dikkatli tedbirli olmakta fayda var.
bana kalırsa uzak durun.ama illaki tanımak istiyorum diyorsanız acele etmeyin.
etkilenmiş olabilirsin ama geçici biseyde olabilir.
üstelik tanımadığınız biri belki tanısan
hiç hoslanmayacagin davranışları huyları vardır. sanal dünyada birini kandırmak etkilemek çok kolaydır.
biraz zamana bırakın kendiliğinden kısa sürede niyetini belli edecektir zaten.
fazla kapılmadan gozlemlemeye alın.kendiniz farkedip vazgeçmeniz en iyisi.
ne kadar az zarar görürseniz okadar iyi.
hakkınızda hayırlısı olsun.umarım herşey gönlünüzce olur..
benim soyleyecebileceklerim bu kadar gelişmelerle ilgili yazarsanız daha iyi yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka olur.
bende yazarım:)

benim hiç sosyal medya hesabım yok.
bu konularda sosyal medya özürlüyüm:)
bu yüzden olsa gerek sanal şeyler güvensiz geliyor bana.
bu ağları daha aktif kullanan birisi eminim daha iyi yardımcı olabilir.yanlış yönlendirmek istemem kimseyi.
dikkatli tedbirli olmakta fayda var.
bana kalırsa uzak durun.ama illaki tanımak istiyorum diyorsanız acele etmeyin.
etkilenmiş olabilirsin ama geçici biseyde olabilir.
üstelik tanımadığınız biri belki tanısan
hiç hoslanmayacagin davranışları huyları vardır. sanal dünyada birini kandırmak etkilemek çok kolaydır.
biraz zamana bırakın kendiliğinden kısa sürede niyetini belli edecektir zaten.
fazla kapılmadan gozlemlemeye alın.kendiniz farkedip vazgeçmeniz en iyisi.
ne kadar az zarar görürseniz okadar iyi.
hakkınızda hayırlısı olsun.umarım herşey gönlünüzce olur..
benim soyleyecebileceklerim bu kadar gelişmelerle ilgili yazarsanız daha iyi yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka olur.
bende yazarım:)

Teşekkür ederim

bizde intte tanistik instagramda hatta ben 19esim 27yasindaydi simdi 11aylik kizim var cok mutluyum on yargili olmayin bence taniyin hemen evlilik veya iliski kurma canm gerci ben bi bucuk ayda evlilik karari aldim:21:

X