İnternetten tanışma ve yaş farkı??

Internetten tanisip mutlu olan vardir tabi ki ama genel olarak guvenli degil ve sahtekarlik,yalan vs her sey olabilir.

Kirk kere dusunurdum boyle biriyle gorusurken.

30 yaşındakilere yaşlı diyenleeer hayııır 30lu yaşlarını yaşayan bizler yaşlı değiliz... Kabul etmiyorum bunu.. :sinirli:

Ben şahsen 30 yaşında işimi elime almış bir erkek olsam 20 yaşında biriyle uğraşmazdım. Şimdiki 20 yaşındaki herkesin aklı 5 karış havada ya, kızlar marka giyim, makyaj, saç baş, erkekler zaten karı kız, oyun peşinde. Oturup konuşçak ne bulur insan birbiriyle. Bak erkek 40 olur kadın 30 amenna ama 20 yaşında bir kızın beklentisi ile, 30 yaşındaki adamın farklıdır yaa.

Ama 30 yaşındakilerin ruhu geçkin falan değil, ne alaka, kıpır kıpırız, paramızı kazanıp gezip tozuyoz, çocukta keriyerde yapıyoruz, 20 yaşında olup ruhu benden yaşlı insan dolu memleket... :KK12::63:

Yani onun statusu is sahibi olmasi filan. Karakteri kişiliği vs degil. Sempatiklik ise herkes de bulunabilen bir ozellik. Bence yanlış yapıyorsun ama karar senin

Bi samimi ve içten geliyor konuştuğum kadarıyla...herkeste samimiyet yok yani benim cevremde yok maalesef

Ona samimi icten degil de görmüş yaşamış nasil yaklasacagini ve etkileyecegini bilen diyelim. Durup dururken tanımadığı birini durten adam gercegini gözardı etmeyelim

Olabilir 30 yaşına gelmiş sonuçta çevresinde kadınlar da var gördüğüm kadarı ile.Ben belki samimiyet hissetmiş olabilirim.ve daha kötüsü bunu sadece bana yapmıyor olabilir yani başkaları ile de konuşuyor büyük ihtimal

Ben 20 yaşında bir erkeği etkilesem bana ters.30 yaş bile fazla ama erkeklerin skalasi çok geniş, mideleri de.
ben yıllardır istiyorum erkek olmayı.
bir kez daha dünyaya gelme şansım ve seçme şansım olsa kesinlikle erkek olurdum.
2 oğlum var.kız çocuğum olmasını bile isteyemiyorum.
hayat kadınlara çok zor.:KK34:
erkek olsam her kızın peşinden koşan netten 10 yaş küçüğümü bulup kızıda böyle ikilemlerde bırakan bir adam olmazdım ama.
erkek adam ağır olmalı.tutarlı olmalı.netten felan ilişki evlilik bana ters gelirdi heralde.
bir çok kadinida kadın gözüyle bile hiç beğenmiyorum zaten.
erkek olsam dönüp bakmam çoğuna.
ayy ben erkek olsam ne zor biri olurmusum.:bicak:
herşeyde var bir hayr demekki:110:

Olabilir 30 yaşına gelmiş sonuçta çevresinde kadınlar da var gördüğüm kadarı ile.Ben belki samimiyet hissetmiş olabilirim.ve daha kötüsü bunu sadece bana yapmıyor olabilir yani başkaları ile de konuşuyor büyük ihtimal
büyük ihtimal.
bence kendinizi kaptırmayın.
biraz araştırın olmazsa çevresini felan.
bana ters bir ilişki.ben guvenemezdim böyle bir durumda.
ama illaki denemek istiyorum diyorsanizda temkinli yaklaşın derim.
bu kadar anlattiginiz kadar işi gücü yerinde karakterli bir adamsa mutlaka çevresinde de tanisabilecegi kadınlar vardır.
hakkınızda hayırlısı olsun..

ben yıllardır istiyorum erkek olmayı.
bir kez daha dünyaya gelme şansım ve seçme şansım olsa kesinlikle erkek olurdum.
2 oğlum var.kız çocuğum olmasını bile isteyemiyorum.
hayat kadınlara çok zor.:KK34:
erkek olsam her kızın peşinden koşan netten 10 yaş küçüğümü bulup kızıda böyle ikilemlerde bırakan bir adam olmazdım ama.
erkek adam ağır olmalı.tutarlı olmalı.netten felan ilişki evlilik bana ters gelirdi heralde.
bir çok kadinida kadın gözüyle bile hiç beğenmiyorum zaten.
erkek olsam dönüp bakmam çoğuna.
ayy ben erkek olsam ne zor biri olurmusum.:bicak:
herşeyde var bir hayr demekki:110:

Zaten onlarda dusunce yok. Simdi sorsan netten bir kac kizi idare ediyordur. Cogu da 10 yas kucuktur. 30 yas uzeri de istemezler. Evde kalmis kiz muamelesi yaparlar . Beni sinir eden o. Yoksa internetten tanisilir ama durust olursun, oyuncu olmazsin. Herkes dengi dengine. 20 yasinda bir kiz yasitlariyla olmak varken 30 yasinda bir adamda ne bulur anlamam, anlamayacagim da.

Zaten onlarda dusunce yok. Simdi sorsan netten bir kac kizi idare ediyordur. Cogu da 10 yas kucuktur. 30 yas uzeri de istemezler. Evde kalmis kiz muamelesi yaparlar . Beni sinir eden o. Yoksa internetten tanisilir ama durust olursun, oyuncu olmazsin. Herkes dengi dengine. 20 yasinda bir kiz yasitlariyla olmak varken 30 yasinda bir adamda ne bulur anlamam, anlamayacagim da.
bide öyle bişey var demi.
kendi yaşıtı kadınları yaşlı görürler ama dönüp aynaya bakmazlar.
çünkü onlar erkek.:işsiz:
kadın genç güzel bakımlı fit olsun.
adam olgun olsun işi yerinde sempatik olsun :ukala:
eşim benden 2 yaş büyük.benden daha hızlı yaşlanıyor ama ben kendim için daha çok endişe ediyorum.
neden aceba??
nasıl bir kodlama varsa bilinç altimizda.:KK51:
valla hayat erkeklere güzel:sinirli:

bide öyle bişey var demi.
kendi yaşıtı kadınları yaşlı görürler ama dönüp aynaya bakmazlar.
çünkü onlar erkek.:işsiz:
kadın genç güzel bakımlı fit olsun.
adam olgun olsun işi yerinde sempatik olsun :ukala:
eşim benden 2 yaş büyük.benden daha hızlı yaşlanıyor ama ben kendim için daha çok endişe ediyorum.
neden aceba??
nasıl bir kodlama varsa bilinç altimizda.:KK51:
valla hayat erkeklere güzel:sinirli:

Bende etkileneceğimi düşünmemiştim o bana mesaj atıyordu cevap yazmıyordum hatta..su anda da mesaj atmıyorum buluşma teklifini de reddettim..haber seyrediyorum dış dünyayı biliyorum kendimi korumaya çalışıyorum:KK43: o bana isim yerinde demedi adını internete yazınca cıktı

Bende ne bulduğumu bilmiyorum

Bende etkileneceğimi düşünmemiştim o bana mesaj atıyordu cevap yazmıyordum hatta..su anda da mesaj atmıyorum buluşma teklifini de reddettim..haber seyrediyorum dış dünyayı biliyorum kendimi korumaya çalışıyorum:KK43: o bana isim yerinde demedi adını internete yazınca cıktı
İnsan tanımadığı görmediği konuşmadığı birine niye mesaj atarki durduk yerde,niye yani ? Hadi bi yerde görür beğenir etkilenirsin,arar bulur mesaj atarsin tamam da,böylesi hiç iyi bir izlenim vermiyor ... Öyle oltayı atmış kim düşerse der gibi sanki.

İnsan tanımadığı görmediği konuşmadığı birine niye mesaj atarki durduk yerde,niye yani ? Hadi bi yerde görür beğenir etkilenirsin,arar bulur mesaj atarsin tamam da,böylesi hiç iyi bir izlenim vermiyor ... Öyle oltayı atmış kim düşerse der gibi sanki.

Benim bu durumda ne yapmam gerek

X