- 16 Şubat 2019
- 627
- 228
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bana da oluyor.Gönülden sevenler ayda bir yoklarım aslında, her çıktığımda da bu kez girmeyeceğim sanaldan koca mı bulunur diye sinirlenip kapatıyorum sonra tekrar kendimi o sitede buluyorum :) benim istediklerim beni istemiyor, beni isteyenleri ben istemiyorum. Zaten bu sebepten yalnızım ya
Evet bazen basiret bağlanıyor.aynen külli irade cüzzi irade meselesi ama
evlilik daha farklı, insanın basireti bağlanıyor
ya biz nikah günü aldıktan sonra kavga ettik, ben evlenmek istemiyorum mutsuz olmak istemiyorum dedim
sonuç evlendik, 1 ay sonra hemen hamile kaldım ve şuan 21 aylık
yani çocuklar nasıl anne babasını değiştiremiyorsa, birde o açıdan bakmak lazım
insanın doğduğu, öleceği ve evleneceği saat belli demişti biri bana
çok yıllar önce daha 20 yaşında filandım
he he deyip geçiştirmiştim
ama ilk evliliğimde onu da yaşadım yani, nikah kıyılırken nikah memuru dedi ki saati de yazalım
kendi kolumdaki saate baktım ve akreple yelkovan üst üsteydi. o zaman ufak bir şok olmuştum.
hani bunlar benim başıma gelmeseydi belki bende inanmazdım ama gerçek hepsi
değil mi ki herşey imtihan
Hayırlı olsun sevindim.bende varım internetten tanıştık eşimle ve eşim memur hatta gayette mutluyuz 6 ay konuştuk şuan evliyiz 2 sene olacak allaha şükür iyiyiz yani kısmet galiba böyle işler
Aynen..Sorma..Ah o anneler....
Ben de bir evlilik yaptım...Peygamberimizin bir eşi hariç hepsi dulmuş...Kendini töbe haşa peygamberden üstün görüyor bu tipler ve anneleri...Sinir oluyorum böyle tiplere Allah karşılaştırmasın. İyi ki olmamış, bence de. Sığ görüşlü, hoşgörüsüz insanlar.
Evet evet geliyor. Bana geliyordu.
Yani şöyle görmeden Konuşmak doğrudan amaç karsı cinsle tanışmak olunca sıkıntı. Ama forum sitesinde yazarsın sonra kafan biriyle uyuşur arkadas olursun. Derken sevgililik durumuna gider iş o daha normal. Akısına bırak yani.
Aynen öyle hem nereye gideceğini bilemezsin. Arkadas olursun onun bir arkadası olur seni tanıştırayım der vs.Bu fikri beğendim..
Hem beğendirme baskısı olmaz..
Bankacıyım 9 senedir, sinirle gelen tiplerin hep ya kendiyle sorunu oluyor, ya da eksiklikleri. Genelde sevilmemiş, önemsenmemiş insanlar.
İnsallah Rabbim.karşıma iyi insanlar çıkarsın
Yaşınız 29, tabi ki evlenmek isteyebilirsiniz.
Bunda asla utanılacak bir durum yok ki..
Ama size tavsiyem sosyal kiyas yapmayın.
Bu sizi daha da çökertir.
Evet zamanında bende yaptim.Baktim iyi bir yere gitmiyor kendimi engelledim.
Kendinize bireysel bir amaç bulun.Tek yapabileceğiniz.
Ilgiyi bu konudan dağıtın.
Gene isteyin dua edin topluluklarda evlensem iyi olurdu diye arada deyin ama takıntı yapmayın.
Bu arada evlilik biraz kader kısmet.
Her sey bizim elimizde değil.
Başkasının kalbine hükmedemezsin.
Benim çok beğendiğim kişiler oldu.
Ama benimle ilerlemek istemediler.
Bazıları da beni beğendi ben onları beğenmedim.
Yalnız size nacizane tavsiye sırf evlenmek için istemediğiniz bir evlilik yapmayın.
Bu sizi mutsuz eder.
Bir iki yıl sonra bir veya iki çocukla ayrılmak zorunda kalırsınız.
Herşeyin hayırlısı..
Memurlar.net adı ama..Ben ALES için kayıt olmuştum. Kimse memur değildi herkes özel sektörde çalışan kişiler.
Amin..İnsallah Rabbim.karşıma iyi insanlar çıkarsın
Evet evet geliyor. Bana geliyordu.
Yani şöyle görmeden Konuşmak doğrudan amaç karsı cinsle tanışmak olunca sıkıntı. Ama forum sitesinde yazarsın sonra kafan biriyle uyuşur arkadas olursun. Derken sevgililik durumuna gider iş o daha normal. Akısına bırak yani.
Pembe panjur bana göre iğrenç bi yer. Onun ne olduğunu anlamadım tam tinder gibi mi değil mi bilmiyorum ama gördüklerim içinde en vasatlardan biri.
Yani pembe panjur da mı günübirlik ilişki sitesi yani?
Bende memur Değilim :)Memurlar.net adı ama..
Olsun demek ki üye olmak istemişler..
Buarada bende memur değilim millete diyorum ama
30 yasından sonra aile çevre Baskısı oluyor bence.Bu evlilik konusunu akışına bırakamıyorum.
Mesela çocuk konusunda aşırı rahatım.
Sanki 22 yaşındayım. Olsa da olur olmasa da diyorum.
Ama bu konu bilmiyorum..
Çabalamam lazımmış gibi geliyor.
Acaba tüm bekarlara çabalamam lazımmış gibi geliyor mu ?
çok teşekkürler ya bizim arkadaşlar beni bi gruba üye ettiler eşimde beni orda gördü sonra msn yazdı çok mücadele etmiş ulaşmak için sonra geldi görüştük evlendik şimdide allaha şükür çok mutluyuz
Hayırlı olsun sevindim.
Nereden tanıştınız?
Bu evlilik konusunu akışına bırakamıyorum.
Mesela çocuk konusunda aşırı rahatım.
Sanki 22 yaşındayım. Olsa da olur olmasa da diyorum.
Ama bu konu bilmiyorum..
Çabalamam lazımmış gibi geliyor.
Acaba tüm bekarlara çabalamam lazımmış gibi geliyor mu ?
Pembe panjur bana göre iğrenç bi yer. Onun ne olduğunu anlamadım tam tinder gibi mi değil mi bilmiyorum ama gördüklerim içinde en vasatlardan biri.