Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben siparis vermistim laboquic iyi bi marka ama ben ovilasyon icin vermistim ve hamile kaldigimi ogrenince siparisten vazgectim. Ama bi numaradan siparis verdim bayada guvenli kredi kartiyla almadim kapida odeme yapicaksan numarasini verebilirimmerhaba arkadaslar,gebelik testi sipariş vericem. Hangi marka iyi hangisi kötü?önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum.
Ben siparis vermistim laboquic iyi bi marka ama ben ovilasyon icin vermistim ve hamile kaldigimi ogrenince siparisten vazgectim. Ama bi numaradan siparis verdim bayada guvenli kredi kartiyla almadim kapida odeme yapicaksan numarasini verebilirim
T....ol sitesinden Laboquick marka gebelik testi siparişi vermiştim geçen sene memnun kaldım.
Bende ınstagramda burgebeningunlugu sayfasından aldim takip ediyor diye ama bu aralar yoğun sanırımmerhaba arkadaslar,gebelik testi sipariş vericem. Hangi marka iyi hangisi kötü?önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum.
ovulasyon deil, gebeliktesti :) ovulasyon olarak ınnovita kullanıyorum,ama ınnovitanın gebelık testı bı garipBende ınstagramda burgebeningunlugu sayfasından aldim takip ediyor diye ama bu aralar yoğun sanırım![]()
Canım innovita testini hangi siteden ne kadara aldın ben aradım taradım bulamıyorum bir türlüovulasyon deil, gebeliktesti :) ovulasyon olarak ınnovita kullanıyorum,ama ınnovitanın gebelık testı bı garip
ben gittigidiyordan almıstım canmbı bakayım vara lınk atarım,gebelik testıne karar veremedım bugun sıpars vermezsem yasaga takılacakCanım innovita testini hangi siteden ne kadara aldın ben aradım taradım bulamıyorum bir türlü![]()
memnun musunuzSurelab ve oncomed aldım ben de. Bir sürü
Tamam canımben gittigidiyordan almıstım canmbı bakayım vara lınk atarım,gebelik testıne karar veremedım bugun sıpars vermezsem yasaga takılacak
Kuruma cizgisi dilan olmadı ikiisnde de saatler sonra bile ama bu kişiden kişiye değişebilir.memnun musunuz
b ibakayım olmazsa ıkısınden de sıparıs vereyım tesekkulerKuruma cizgisi dilan olmadı ikiisnde de saatler sonra bile ama bu kişiden kişiye değişebilir.