• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık internetten gebelik testi siparişi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sohrab

La Vita E Bella 🎈
Pro Üye
12 Nisan 2019
24.141
38.334
598
merhaba arkadaslar,gebelik testi sipariş vericem. Hangi marka iyi hangisi kötü?önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum.

merhaba arkadaslar,gebelik testi sipariş vericem. Hangi marka iyi hangisi kötü?önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum.
Ben siparis vermistim laboquic iyi bi marka ama ben ovilasyon icin vermistim ve hamile kaldigimi ogrenince siparisten vazgectim. Ama bi numaradan siparis verdim bayada guvenli kredi kartiyla almadim kapida odeme yapicaksan numarasini verebilirim

T....ol sitesinden Laboquick marka gebelik testi siparişi vermiştim geçen sene memnun kaldım.

labaquıck in ovulasyon testını kullandım ama memnun kalmamıstım :(
Ben siparis vermistim laboquic iyi bi marka ama ben ovilasyon icin vermistim ve hamile kaldigimi ogrenince siparisten vazgectim. Ama bi numaradan siparis verdim bayada guvenli kredi kartiyla almadim kapida odeme yapicaksan numarasini verebilirim
T....ol sitesinden Laboquick marka gebelik testi siparişi vermiştim geçen sene memnun kaldım.

o kadar çok marka var ki emin olamadım,bikac değişik markadan mı sipariş versem

Surelab ve oncomed aldım ben de. Bir sürü

Canım innovita testini hangi siteden ne kadara aldın ben aradım taradım bulamıyorum bir türlü 😤
ben gittigidiyordan almıstım canmbı bakayım vara lınk atarım,gebelik testıne karar veremedım bugun sıpars vermezsem yasaga takılacak

Back