Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah canim boyun kac?Ayakkabı çünkü 42 numara benimki
1.75 aman maşallah demesen de olur ayakkabı bulamıyorum hiç istediğim gibiMasallah canim boyun kac?
1.75 aman maşallah demesen de olur ayakkabı bulamıyorum hiç istediğim gibiMasallah canim boyun kac?
Dogru zor oluyordur1.75 aman maşallah demesen de olur ayakkabı bulamıyorum hiç istediğim gibi
Benim eşimin kadın versiyonuNetten pek ayakkabı, aksesuar, makyaj malzemesi, giyim vs alışverişi yapmıyorum.Beden olmaz diye çekiniyorum..
Ama bir arkadaşım var haftada bir kargo geliyor..Giyim alışverişi yapıyor..
tokanmadan almam diyenlerdensiniz yaniBenim eşimin kadın versiyonu
Bizde netten en çok alışverişi eşim yapar, adam parfüm bile alıyor, kokusunun güzel olacağına nasıl emin oluyor anlamıyorum, ben illa deneyeceğim diyenlerdenim
tokanmadan almam diyenlerdensiniz yaniBenim eşimin kadın versiyonu
Bizde netten en çok alışverişi eşim yapar, adam parfüm bile alıyor, kokusunun güzel olacağına nasıl emin oluyor anlamıyorum, ben illa deneyeceğim diyenlerdenim
Aynen ablam ben dokunmadan,denemeden birşey alamıyorum...Mesela bazı mağazalarda bakmak incelemek veya denemek yasak diyelim ben onu hayatta almam.İlla inceleyeceğimBenim eşimin kadın versiyonu
İnternetin takıldıysa tekrar cevapla dediğinde 2 defa yollamış olabilir.Benim mesajlar niye iki kere gidiyor sanırım çok basiyorum gönder tuşuna kusura bakmayin arkadaşlar
tokanmadan almam diyenlerdensiniz yani
Aynen ablam ben dokunmadan,denemeden birşey alamıyorum...Mesela bazı mağazalarda bakmak incelemek veya denemek yasak diyelim ben onu hayatta almam.İlla inceleyeceğim
Ama pasta yapmak için aksesuar,ufak tefek şeyler alıyorum.Şu sıra en çok kitap alıyorum.Nette bulmak daha kolay her yerde olmuyor..
Ayakkabi canta giyim makyaj malzemesi haricinde. Evimin ihtiyaci olan keseme ne uygunsa alirim.Hanımlar, internet üzerinden en çok aldığınız ürünleri yazar mısınız? Ayakkabı, aksesuar, makyaj malzemesi, giyim vs gibi