• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten çeyiz almak

bende sanalpazar sitesinden 12 kişilik Jumbo çatal bıçak seti aldım. 650 tl lik ürünü 550 tl ye 12 taksitle almıştım. Bu siteyi tavsiye ederim. ama söylediğin siteyi hiç incelemedim. Bu arada küçük ev aletlerinden hangi markayı tercih ettin paylaşırsan çok sevinirim.

çok fazla küçük ev aleti almadım ama aldıklarım kadarıyla paylaşayım. ütümden başlayayım ütüm tefal ama hiç memnun değilim 6 ay önce aldım yanlız yaşadığım için kullanmaya başladım. çok su damlatıyor. bende çeyiz için kazanlı olanlardan almaya karar verdim. blender aldım braun ama kullanmadığım için yorum yapamıcam. birde essede kampanya vardı bir ürün alana bir ürün bedava. ordan da ütü masaso ve katı meyve sıkacağı aldım. tabii katı meyve sıkacağı almam biraz komedi oldu bir sürü eksik varken onu alamak:)

çok fazla küçük ev aleti almadım ama aldıklarım kadarıyla paylaşayım. ütümden başlayayım ütüm tefal ama hiç memnun değilim 6 ay önce aldım yanlız yaşadığım için kullanmaya başladım. çok su damlatıyor. bende çeyiz için kazanlı olanlardan almaya karar verdim. blender aldım braun ama kullanmadığım için yorum yapamıcam. birde essede kampanya vardı bir ürün alana bir ürün bedava. ordan da ütü masaso ve katı meyve sıkacağı aldım. tabii katı meyve sıkacağı almam biraz komedi oldu bir sürü eksik varken onu alamak:)

teşekkür ederim. bende çok zorlanıyorum. Aynı üründen memnun olanda var şikayet edende bende şaşırdım valla. sanırım en az şikayet edileni tercih edeceğim :)

Son düzenleme:
Back