• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten çeyiz almak

karagul

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
157
0
316
İstanbul
selam kızlar bende artık ufak ufak çeyiz almaya başadım ama genelde internetten alıyorum süpürge mutfak gereçleri elektirikli ütü nebilim ıvır zıvır ne olursa internetten alıyorum çünkü bulunduğum yerde seçenek yok ve kısıktlı dükkanlr olduğu için fiyatlar pahalı o yüzden netten tercih ediyorum ama ilerde sorun yaşarmıyım diye korkuyorum.

elektrikli ürünleri netten alıyorsan garanti kapsamı için yetkili servis ile görüşmeni tavsiye ederim. Fatura kesildiği tarihten itibaren başlatıyorlarsa sen kullanana kadar zaman geçecek ve arıza yaptığında garantisi bitmiş olacak. ama kimi zamanda teknik servisler ürünü açacağınız zaman getirin garantisini başlatalım diyorlar. Ben elektrikli aletleri netten almayı pek tercih etmiyorum. ama onun dışında çoğu alışveriş için neti tercih edenlerdenim.

elektrikli aletlerde genelde faturanın altını boş bırakıyorlar ve kullanmaya başlayacağın zaman yetkili bayiiye gidip onaylattırıyosun. ben kocaman süpürge aldım bi problem yaşamadım. çoğu eşyamıda hatta beyaz eşyalarımıda netten bi siteden almaayı düşünüyırum. daha uygun oluyor:34:

Arkadaşlar ben de her şeyimi internetten alıyorum..İnternetten alışverişin uzmanı oldum artık.. Hiç bir sorun da yaşamadım umarım siz de yaşamazsınız, aklınıza takılan bişey olursa özelden yardımcı olurum nerden ne alınır.. Çoğu şeyi de piyasadan çok düşük fiyatlara aldığım için kendimle gurur duyuyorum :))

Canım ben de çeyizim için büyük bi parçayı internette daha ucuza bulmuştum, hepsiburadada. Gittim esas marka bayisine sordum dedim nasıl oluyor bu falan garantisi işler mi işlemez mi diye, onların stok imkanları daha rahat olduğu için biraz daha ucuza satabiliyorlar dedi. Garantiyi de zaten bayiye getirip yaptırıyorsunuz dedi. Yani için gayet rahat alışverişini yapabilirsin canım :)

canım ben bütün çeyizimi nerdeyse hepsi buradadan aldım...güvendiğim bir siteydi ve hiç birinde de bir sorun yaşamadım...alışveriş yapmayı gezip tozmayı sevmediğimden netten yaptım...hatta hepsi beklediğimden daha iyi çıktı

Arkadaşlar ben de her şeyimi internetten alıyorum..İnternetten alışverişin uzmanı oldum artık.. Hiç bir sorun da yaşamadım umarım siz de yaşamazsınız, aklınıza takılan bişey olursa özelden yardımcı olurum nerden ne alınır.. Çoğu şeyi de piyasadan çok düşük fiyatlara aldığım için kendimle gurur duyuyorum :))

bizde çok şeyi netten çok daha ucuza alıyoruz..
gferçekten ınsanın cok hoşunan gııdyo..
ya da netten bulup bayıyı ilanlardan felan arayıp getırtıyoz yada bıriyle para gönderiyoz...
istanbulda olunca daha kolay oluyo tabi...

bende yemek takımı alıcam bana da fikir verir misiniz fiyat konusunda...
henüz karar veremedım modelı...

royal markasını önerebilirm cnm çok hoş modelleri var, internetten satışı yok ama bildiğim kadarıyla:S
bide güvenilirlik, kargolama ve irtibat kolaylığı açısından genelde hangi sitelerden alışveriş yaptığımızı isimleriyle yazarsak daha aydınlatıcı olur die düşünüorm:)

Son düzenleme:
nevresimler yemek takımları tava tencere bardaklar yastık yorgan elektirikli mutfak aletleri çeyizlik gecelik sabahlık çamaşırlar aklınıza ne gelirse netten alıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar. porland dan günlük yemek takımı aldım, semtimde bir çeyiz mağazasında aynı ürünü tam 2 katı fiyatla sattıklarını gördüm. çeyiz mağazalarını sevmiyorum o yüzden. internetten almak çok daha zevkli:) hem peşinize takılan gıcık satıcılar da yok:)

selam kızlar bende artık ufak ufak çeyiz almaya başadım ama genelde internetten alıyorum süpürge mutfak gereçleri elektirikli ütü nebilim ıvır zıvır ne olursa internetten alıyorum çünkü bulunduğum yerde seçenek yok ve kısıktlı dükkanlr olduğu için fiyatlar pahalı o yüzden netten tercih ediyorum ama ilerde sorun yaşarmıyım diye korkuyorum.

merhaba arkadaşım bence de internetten alışveriş yapmak daha mantıklı çünkü daha ucuzunu buluyorsun. internette bir satıcıya neden daha ucuz olduğunu sormuştum. Dükkan mağazası olsak kira verip eleman çalıştırmamız gerekecekti. İnternet mağazası olduğumuzda bu giderlerimiz olmadığı için daha fazla iskonto yapabiliyoruz demişti. Çok mantıklı gelmişti bana. Bende birçok ürünümü internetten alıyorum. Hatta bazı çeyiz ürünlerimi %40 daha düşüğüne aldığım ürünler oldu.

Bende internet üzerinden alıyorum.
Yemek takımlarımı,çatal bıçak setimi,nevresim takımlarımı internetten aldım.Bilinen siteleri tercih ederseniz hiç sorun olmaz. :34:
Bence çok daha uyguna geliyo böylesi :31:

bende herkesin en bildiği siteden yaptım çeyiz alışverişimin bi kısmını. elek. süpürgesi, ütü, tost mak., su ısıtıcı, mutfak robotu, nevresin takımı, pike takımı, uyku seti ve bi kaç dekorasyon eşyası bunlar gibi çok ta memnunum evleneli 1 yıl oldu ve daha hiçbirisinde sorun çıkmadı zaten fatura da gönderiliyo garantisini sen ona göre başlatabiliyosun. tavsiye ederim çünkü gerçekten piyasaya göre çok uygun fiyatlar.

bende herkesin en bildiği siteden yaptım çeyiz alışverişimin bi kısmını. elek. süpürgesi, ütü, tost mak., su ısıtıcı, mutfak robotu, nevresin takımı, pike takımı, uyku seti ve bi kaç dekorasyon eşyası bunlar gibi çok ta memnunum evleneli 1 yıl oldu ve daha hiçbirisinde sorun çıkmadı zaten fatura da gönderiliyo garantisini sen ona göre başlatabiliyosun. tavsiye ederim çünkü gerçekten piyasaya göre çok uygun fiyatlar.

Kesinlikle katılıyorum internet mağazaları artık revaçta çok daha uygun fiyata bulunuyor. Bende çeyizimi internet mağazalarından yapıyorum. hepsiburada ve sanalpazar siteleri favorim. Elektrikli ev aletlerimi hepsiburadadan jumbo çatal bıçak setimi sanalpazardan % 30 indirimle aldım. Tavsiye ederim.

kızlar bende küçk ev altlerini intrnetten alıcam garnti konusunda şüphm ver ama okudugum kadryla sorun olmuyor ayrıca kçük ev altlerinde hangi markaları tercih ediosunz .. tek marka olsun istrum bütün kçük ev altlerim .. fikriniz vrmıı?:49:

kızlar bende küçk ev altlerini intrnetten alıcam garnti konusunda şüphm ver ama okudugum kadryla sorun olmuyor ayrıca kçük ev altlerinde hangi markaları tercih ediosunz .. tek marka olsun istrum bütün kçük ev altlerim .. fikriniz vrmıı?:49:

merhaba ceylan3535 bende küçük ev aletleri alacağım aldığın birşeyler oldu mu? paylaşırsan memnun olurum.

Bende hep netten Aldım. mobilyalarımı bile XXXX.net ten aldım hepsinden de çok memnunum bıldıgınız guvenlı siteleri tercıh edin

bende netten alışveriş yapıyorum trendyol dan nevresim takımlarımı ve hisarın tencere takımını aldım çok ucuz olur.Sırada yemek takımı var shferden bir model beğendim. schferın kendi sitesinde 550 lira gittigidiyorda 450 en hesapliyiz.com 300 çok kararsız kaldım.en hesapliyiz.com alışveriş yapan varmıı varsa paylaşırsa sevirim.

bende netten alışveriş yapıyorum trendyol dan nevresim takımlarımı ve hisarın tencere takımını aldım çok ucuz olur.Sırada yemek takımı var shferden bir model beğendim. schferın kendi sitesinde 550 lira gittigidiyorda 450 en hesapliyiz.com 300 çok kararsız kaldım.en hesapliyiz.com alışveriş yapan varmıı varsa paylaşırsa sevirim.

bende sanalpazar sitesinden 12 kişilik Jumbo çatal bıçak seti aldım. 650 tl lik ürünü 550 tl ye 12 taksitle almıştım. Bu siteyi tavsiye ederim. ama söylediğin siteyi hiç incelemedim. Bu arada küçük ev aletlerinden hangi markayı tercih ettin paylaşırsan çok sevinirim.

Back