Y
yalnizasli
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yalnizasli
-
Kızlar slm. Yeni üye oldum ama hemen yazıyorum nolur kusura bakmayın. Banada yardım ederseniz çok sevinirim.
2 yıldır bir ilişkim var. Eh haliyle inişli çıkışlı. 3 hafta önce büyük bir ayrılık yaşadık ve kavga gürültü derken 1 hafta sonra barıştık. 2 haftadır sorunsuz ilerliyorduk. Yalnız ayrılmamızda şöyle bir etken olmuştu. İNTERNET!!!! Barışırken internete belirli zamanlarda girip çıkıcaz ve birbirmize haber vericez diye sözleştik. Sorunsuz duruyor öyle değil mi?
3 gün önceye kadar bunu sorunsuz ilerletiyorduk yalnız ben arada ufak anlaşmazlıklar çıkartıyordum. İşte pc yi açma, oyun oynama vs die. Evet bu şekilde baskı yaptım ona. 3 gün önce bir de farkettimki benden uzaklaşmaya başladı. Benimle öyle umursamaz konuşuyor ki.. Dünde böyleydi.. Ve bugünde.. Ayrı olduğumuz dönemde msn sini bi çok kişiye vermiş o hırsa. Bende bugün şöyle bişey söyledim. Bak cnm şuan sorunsuz ilerliyoruz ama ilerde tutar birisi ekler huzurumuz kaçar en iyisi aynı mail hesabına benzer başka bir mail al. Yok dedi diretti. Ve biz o şekilde kavga ede ede tlfnu kapattık. Ki dünde şöyle bişey söylemişti. Çevremiz bize hep daha az görüşün birbirinizi özleyin diyordu. Düne kadar bu sözü onaylamayan kişi, dün bunu onayladı.
Bugün tlfnları kapattıktan sonra kendisini hiç aramadım. 5 saat.. Ben işte zannediyordum. Çünkü işe gitmişti ama iş yoktu öylece duruyordu. Akşam çıkış saatinde ararım dedim ve çıkış saatine 20 dk kala aradım. Ama aldığım tepki ne oldu... Netteydin değil mi, benim girdiğimi görünce hemen beni aradın. Sitedeki yazılar silinmiş abim sordu kim sildi die bende belki senin silmiş olabiliceni düşündüm öyle söyledim abime dedi. Düşünebiliyo musunuz? Yapmadığım birşey için hem beni suçluyor hem de beni abisine şikayet ediyor. Neyse biraz daha konuştuk. Sen hep benimle inatlaşıyorsun bende böyle güç savaşlarına gelemiyorum ben artık yokum zaten istediğinde buydu dedim. Benim değil senin başından beri istediğin buydu ama bana yaptırttın dedi. Misafirim var grşz diyip tlfnu kapattık.
Hemen ardından abisinede kendisinede bir mail attım. Durumu açıklayıcı bir mail. Suçlandığım şeyi benim yapmadığımı anlatan bir mail.. Ve kendisi hala bana çağrı atmadı. Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum..
Uzun oldu ama paylaşmak istedim.
Peki güvenmediğiniz bir erkekle neden berabersiniz
Hala neden onun için çaba sarf ediyorsunuz?
haklısın cnm. Ama en çok ne canımı yaktı biliyo musun? Normalde hasta olduğumu duyunca hemen zırt pırt arardı beni. Aşkım nasılsın iyi oldun mu diye. Geçen akşam rahatsızlandım. Tlfnu komalık bi halde kapattım. Düzelince aradım. 20 dk sonra. Napıyo olsa beğenirsiniz? Oyun oynuyomuş :S
olururn abırak ne o sana ne sen ona karış su yolunu zaten bulur gülüm sıkma kendini bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?