• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternet ve kavgalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizasli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yalnizasli

Ziyaretçi
Kızlar slm. Yeni üye oldum ama hemen yazıyorum nolur kusura bakmayın. Banada yardım ederseniz çok sevinirim.
2 yıldır bir ilişkim var. Eh haliyle inişli çıkışlı. 3 hafta önce büyük bir ayrılık yaşadık ve kavga gürültü derken 1 hafta sonra barıştık. 2 haftadır sorunsuz ilerliyorduk. Yalnız ayrılmamızda şöyle bir etken olmuştu. İNTERNET!!!! Barışırken internete belirli zamanlarda girip çıkıcaz ve birbirmize haber vericez diye sözleştik. Sorunsuz duruyor öyle değil mi?
3 gün önceye kadar bunu sorunsuz ilerletiyorduk yalnız ben arada ufak anlaşmazlıklar çıkartıyordum. İşte pc yi açma, oyun oynama vs die. Evet bu şekilde baskı yaptım ona. 3 gün önce bir de farkettimki benden uzaklaşmaya başladı. Benimle öyle umursamaz konuşuyor ki.. Dünde böyleydi.. Ve bugünde.. Ayrı olduğumuz dönemde msn sini bi çok kişiye vermiş o hırsa. Bende bugün şöyle bişey söyledim. Bak cnm şuan sorunsuz ilerliyoruz ama ilerde tutar birisi ekler huzurumuz kaçar en iyisi aynı mail hesabına benzer başka bir mail al. Yok dedi diretti. Ve biz o şekilde kavga ede ede tlfnu kapattık. Ki dünde şöyle bişey söylemişti. Çevremiz bize hep daha az görüşün birbirinizi özleyin diyordu. Düne kadar bu sözü onaylamayan kişi, dün bunu onayladı.
Bugün tlfnları kapattıktan sonra kendisini hiç aramadım. 5 saat.. Ben işte zannediyordum. Çünkü işe gitmişti ama iş yoktu öylece duruyordu. Akşam çıkış saatinde ararım dedim ve çıkış saatine 20 dk kala aradım. Ama aldığım tepki ne oldu... Netteydin değil mi, benim girdiğimi görünce hemen beni aradın. Sitedeki yazılar silinmiş abim sordu kim sildi die bende belki senin silmiş olabiliceni düşündüm öyle söyledim abime dedi. Düşünebiliyo musunuz? Yapmadığım birşey için hem beni suçluyor hem de beni abisine şikayet ediyor. Neyse biraz daha konuştuk. Sen hep benimle inatlaşıyorsun bende böyle güç savaşlarına gelemiyorum ben artık yokum zaten istediğinde buydu dedim. Benim değil senin başından beri istediğin buydu ama bana yaptırttın dedi. Misafirim var grşz diyip tlfnu kapattık.
Hemen ardından abisinede kendisinede bir mail attım. Durumu açıklayıcı bir mail. Suçlandığım şeyi benim yapmadığımı anlatan bir mail.. Ve kendisi hala bana çağrı atmadı. Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum..
Uzun oldu ama paylaşmak istedim.

daha önceki sorunun internet olduğunu yazmışsınız ama nasıl bi sorun yarattığını anlatmamışsınız ki..Başka kızlarla mı görüşüyodu,çok fazla oyun mu oynuyodu da sizi ihmal ediyodu nerden bilelim asıl sorun nerden çıktı :uhm: ki bana daha sonraki önleminiz garip geldi,düşününce,nekadar süre her bilgisayar açışınızda haber verebilirdinizki?senelerce olabilecek bişey mi bu,biyerde zaten gına gelirdi..bu hatanın üzerine siz de iyice sıkınca onu yapma bunu yapma diye..erkek milleti bukadar sıkıya gelemiyo maalesef

haklısın cnm. Ama en çok ne canımı yaktı biliyo musun? Normalde hasta olduğumu duyunca hemen zırt pırt arardı beni. Aşkım nasılsın iyi oldun mu diye. Geçen akşam rahatsızlandım. Tlfnu komalık bi halde kapattım. Düzelince aradım. 20 dk sonra. Napıyo olsa beğenirsiniz? Oyun oynuyomuş :S

canım arama sorma bakalım.seviyorsa seni istiyorsa zaten o seni arayacaktır.kendi haline bırak.

bana durum çok net gelmedi ama birbirinizi boğmuş gibisiniz. 5 saat aramamayı uzun bir süre gibi görmüşsün sanki yazında ve 20 dk içinde seni aramayışını inanılmaz bir durummuş gibi yansıtmışsın. Ve tartısma sonra sevgilinin hırsla msn ne birilerini etkilemesi de ilginç, o kısa sürede birden fazla kişiyi nerden bulup tanıdı ve de ekledi anlayamadım. Site dediğin yeri de anlayamadım. ışin özü şu zaten birbirinize güvenmiyorsunuz gibi, belki de haklısındır da. Güvenmiyorsan da nedeninden emin olup, yolunu çizmen de fayda var. O da sana güvenmiyor ki onu nette görüp aradığını ve bahsettiğin sitedeki yazıların senin tarafından silinmiş olabileceğini düşünmüş.

Pc açma,oyun oynama gibi baskı yapıyor olmanız çok saçma geldi bana aynı şekilde internete girerken birbirimize haber vericez demenizde...
Bu manasız hareketlerin sonucundan birbirinize güvenmediğinizi çıkardım ben.
Msn adresini vermiş derken internette tanıştığı kişilere mi vermiş anlamadım,eğer öyleyse burada haklı olabilirsiniz belki ama arkadaş çevresiyse yaptığınız doğru değil tabi.
Site dediğiniz ne ondan da bahsetmemişsiniz..
Sonuç olarak adam sizi istemiyor ve sizden ayrılmış ayrıca yapmadığınız birşeyi,sizin yaptığınızdan eminmiş gibi abisine söylemiş birde.
Sizde kendinizi kanıtlama çabasına girip mail yollamışsınız ikisinede..
Ne gerek var ki ?
Hala çağrı atmadı,ne yapmaya çalışıyor diyorsunuz..
Ben artık yokum demişsiniz,ayrılmışsınız işte daha neyi bekliyorsunuz ?
Sağlıklı olmayan bir ilişkiyi sonlandırmak en iyisi.
Ki,sizinki çocuk oyuncağına dönmüş zaten onu açma,buraya girme,beni bekle...
Bilemiyorum,garipsedim ben..

bu interneti engelleyemezsiniz ne olursa olsun..aslında hem cok iyi hemde cok kötü bişey bu...internetle yaşamayı ögrenmelisiniz..yada önce birbirinize güvenmeyi deneyin...böylece sorun kalkar..internette sorun olmaz..

Ben tam bir haftadır msneye girmiyorum...
Eminim sevgilimde girip ben olmadığım için bi süre durup cıkıyordurzemuszemus
Ve asla ona 2 yıldır... Şura girme bura girme kesin bi dille konuşmadım.
onu kendisi biliyordur zaten.

Ayrılık nedeniniz internetken.. Barışırken bile onun adına sözleşme yapmışınız resmen...
Neden onu kendi haline bırakmıyosunuzki. Neden bu kısıtlama...
Ve bence aramamakdada haklışakkıdı
Hakkınızda hayırlısı...

Kısıtlama yapmanızda kendinizce haklı olabilirsiniz..
Güvenmediğiniz için .
Peki güvenmediğiniz bir erkekle neden berabersiniz
Hala neden onun için çaba sarf ediyorsunuz?
İstemiyorsanız internete girmesini ve o da inat ediyorsa
Neden kendinizi mutsuz ediyorsunuz
Bırakın herkes kendi yoluna gitsin..
Sizde güveneceniz biriyle olursunuz..

Kızlar slm. Yeni üye oldum ama hemen yazıyorum nolur kusura bakmayın. Banada yardım ederseniz çok sevinirim.
2 yıldır bir ilişkim var. Eh haliyle inişli çıkışlı. 3 hafta önce büyük bir ayrılık yaşadık ve kavga gürültü derken 1 hafta sonra barıştık. 2 haftadır sorunsuz ilerliyorduk. Yalnız ayrılmamızda şöyle bir etken olmuştu. İNTERNET!!!! Barışırken internete belirli zamanlarda girip çıkıcaz ve birbirmize haber vericez diye sözleştik. Sorunsuz duruyor öyle değil mi?
3 gün önceye kadar bunu sorunsuz ilerletiyorduk yalnız ben arada ufak anlaşmazlıklar çıkartıyordum. İşte pc yi açma, oyun oynama vs die. Evet bu şekilde baskı yaptım ona. 3 gün önce bir de farkettimki benden uzaklaşmaya başladı. Benimle öyle umursamaz konuşuyor ki.. Dünde böyleydi.. Ve bugünde.. Ayrı olduğumuz dönemde msn sini bi çok kişiye vermiş o hırsa. Bende bugün şöyle bişey söyledim. Bak cnm şuan sorunsuz ilerliyoruz ama ilerde tutar birisi ekler huzurumuz kaçar en iyisi aynı mail hesabına benzer başka bir mail al. Yok dedi diretti. Ve biz o şekilde kavga ede ede tlfnu kapattık. Ki dünde şöyle bişey söylemişti. Çevremiz bize hep daha az görüşün birbirinizi özleyin diyordu. Düne kadar bu sözü onaylamayan kişi, dün bunu onayladı.
Bugün tlfnları kapattıktan sonra kendisini hiç aramadım. 5 saat.. Ben işte zannediyordum. Çünkü işe gitmişti ama iş yoktu öylece duruyordu. Akşam çıkış saatinde ararım dedim ve çıkış saatine 20 dk kala aradım. Ama aldığım tepki ne oldu... Netteydin değil mi, benim girdiğimi görünce hemen beni aradın. Sitedeki yazılar silinmiş abim sordu kim sildi die bende belki senin silmiş olabiliceni düşündüm öyle söyledim abime dedi. Düşünebiliyo musunuz? Yapmadığım birşey için hem beni suçluyor hem de beni abisine şikayet ediyor. Neyse biraz daha konuştuk. Sen hep benimle inatlaşıyorsun bende böyle güç savaşlarına gelemiyorum ben artık yokum zaten istediğinde buydu dedim. Benim değil senin başından beri istediğin buydu ama bana yaptırttın dedi. Misafirim var grşz diyip tlfnu kapattık.
Hemen ardından abisinede kendisinede bir mail attım. Durumu açıklayıcı bir mail. Suçlandığım şeyi benim yapmadığımı anlatan bir mail.. Ve kendisi hala bana çağrı atmadı. Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum..
Uzun oldu ama paylaşmak istedim.

olururn abırak ne o sana ne sen ona karış su yolunu zaten bulur gülüm sıkma kendini bu kadar:delphin:

Peki güvenmediğiniz bir erkekle neden berabersiniz
Hala neden onun için çaba sarf ediyorsunuz?

bu cumle çok kilit bir nokta bence
bende zaman zaman guvensızlıklere dustugumde bunu dusunuyorum
demekkı hayatımda tuttuguma gore kuruntularla ugrasıyorum dıyorum

Bu beraberliğe iki altın kafes yakışır.

Nefes alın arkadaşım boğmayın biribirinizi böyle devam ederseniz havasız kalır boğulursunuz mübarek.

yahu amma daralmiissiniz birbirinizi..
erkek milleti oyun delisidir kizlar bunu bi kere kabullenin ve gidip bi erkege oyun oynamayin vs demeyin cunku sizi takmaz. bunlarin alayi boyle cunku.
nete girince haber verirsin felan demek te bogmussunuz siz karsinizdakini ya.. bunlari birakin o soylesin o desin yani.. netteyim gel iki lafin belini kiralim seklinde..
asiri bir guvensizlik var iliskinizde ve bunu bu baskiyla gidermeye calismissiniz..
sizin hasta oldugunuzu bilip de sonradan aramiyor olmasi felan da artik cok takmadigini gosteriyor bana kalirsa.
biraz sakin olun.. eger hala bu iliski adina niyetiniz varsa..
umarim ayrilirken de blof yapmamissindir?

hayır blof değildi cnm. Ve o gece yani dün gece konuştuk tlfnda ben aradım çünkü yüzyüze bitirmenin en azından tlfnda da olsa daha sağlıklı olduğunu düşünüyordum. Bitirdik. Bugünde msn de az biraz konuştuk ve birbirmizi yıpratmama sözü verdik. Şaun ayryırız. Evet çok mutsuzum ama bana gel diyince gelmekten git diyince gitmekten kısacası aklına estiği zaman gelip gitmesinden yoruldum. Bilmiyorum ilerde benimle tekrar barışma çabası içine girer mi ama bu iş bende bitti. Çok teşekkür ederim arkadaşlarım.

açtığın konular hep sevgilinle ilgili hep tartışma hep şu hep bu hep de saçma sapan mevzular üzerine tartışmalar körükleyen taraf sensn diye görüyorum ben.kaybetme korkusu olarak algılıyorum ben bunu. yanlış anlama burada osuruktan nem kapmak diye bir tabir var sende öyle davanıorsun en ufak şeyden huylanıyorsun.
tartışma çıkardığın konular çok saçma..kendimi erkek arkadaşının yerine koyuyorum ve yok diyorum ben bu kadar sıkılmaya afraya tafraya gelemem bu ne kardeşim yani nefes alsın bırak biraz.erkek arkadaşın büyük bir sabır ve azimle hiç sesini çıkarmıyor bu da seni sevdiğini gösterir.rahat ol biraz kasma bu kadar

haklısın cnm. Ama en çok ne canımı yaktı biliyo musun? Normalde hasta olduğumu duyunca hemen zırt pırt arardı beni. Aşkım nasılsın iyi oldun mu diye. Geçen akşam rahatsızlandım. Tlfnu komalık bi halde kapattım. Düzelince aradım. 20 dk sonra. Napıyo olsa beğenirsiniz? Oyun oynuyomuş :S

bu adam seni 20 dk aramadı mıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sengözlerimebaksanab işin içinde iş var aslı sen 20 dak sabredince tabe yeni sulara yelken açmıştır adam ...
Sende hata 2 dk tam karar yoksa kapıverirler elinden alimallah
-tatlicadiarzu-

biraz görüşmemeni öneririm.
internete girince seni aldatıyor falan gibi hissediyorsun sanırım. benim de başıma gelmişti.
oyunları falan suçluyordum , oyun oynadığı için benle ilgilenmiyor falan diyordum.
görüşme , telefonlarına çıkma.
internette de görme. engelle.
keyfini çıkarsın internetin. sonra döner sana. sen reddedersin.

Benimde nişanlımla internet yüzünden böyle sorunlarım olmuştu.Okey oynamaya ve puan yapma telaşına beni unuturdu aramazdı sormazdı.Her zamanki yernde pc başında okeydeyken bulurdum onu.Okeyde bi kız yüzünden de tartışmıştık.Sonra baktım olcak gibi değil okeye girmekten ve ona okeye giriyo diye trip yapmaktan vazgeçtim şimdi halen daha boş vakitlerde internette okey de puandadır.Oluruna bıraktım artık.ınşallah zamanla kendiliğinden uzaklaşıverir internette okeye takılmaktan.

Back