- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi hayattaherhangibirisi
Herkese merhaba, ben 3 yıllık evliyim. Eşime güvenen biriydim. Geçen hafta anlık bir iç güdü ile telefonunu karıştırdım, galeride SS alınmış bir kaç konuşma gördüm kardeşi ve bayan müşterisi ile (eşimin cafesi var oraya gelen müşteri olduğunu söyledi bana) direk ilişki olarak değil de bayan müşteri sanki kız ayarlamaya çalışıyor gibi mesaj atmış kardeşi de sarı olan iyi yazmış bunu gördükten sonra aşırı tepki vermeden açıklama istedim tatmin etmedi beni ama uyarımı yaptım bir daha olmaması için. İnsanın içine bir kez şüphe düştüğü zaman kurtulamıyormus o gün telefona WhatsApp için ikinci uygulama indirdim sürekli mesajlarını vs kontrol ediyordum 3 gün önce birisi ile cinsel içerikli mesajlarını gördüm, ben işte çalışıyor sanıyordum ama kocam başkası ile telefonda konuşuyormuş. Eve gelince kriz geçirdim bıçak çektim falan, hiç bir şekilde ten teması olmadığını sadece telefonda yazarak konuştuğunu söyledi özür diledi. Güvenim yok oldu ama benden son şansı istedi bir ay süre verdim herşeyi düzeltmesi için ama çok bunalıyorum kimseye anlatamıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Kesinlikle ayrıl derim. Yaşadığıniz yer ilçe veya küçük bir il değilse niye şehir değiştirmek Zorunda olasın ki. Çalışıyor musunuz? Önce bu kısmı halledin sonra bitirin.Çocuğum yok şuan, ortalığı ayağa kaldırsam ne olacak ki erkek yapar deyip susacaklar. Boşanırsam başka bir şehire gitmem gerek burda olmaz
Onu ben de bilmiyorum Google play den buldum bu uygulamayıCasas yazilim ne ola ki? Bi ben beceremiyorum bu işleri. Casas yazilim indirmeye kalksam tel virus dolar
Maalesef aldatan yine aldatabilir. Bir ayda kendşni tutup bir aylık süre bitince yine aldatırsa ne olacak. Burda süreyi 1 ay değil bir ömür ver. Bir daha olursa affetmem diye. 1 ay demen saçma olmuşHerkese merhaba, ben 3 yıllık evliyim. Eşime güvenen biriydim. Geçen hafta anlık bir iç güdü ile telefonunu karıştırdım, galeride SS alınmış bir kaç konuşma gördüm kardeşi ve bayan müşterisi ile (eşimin cafesi var oraya gelen müşteri olduğunu söyledi bana) direk ilişki olarak değil de bayan müşteri sanki kız ayarlamaya çalışıyor gibi mesaj atmış kardeşi de sarı olan iyi yazmış bunu gördükten sonra aşırı tepki vermeden açıklama istedim tatmin etmedi beni ama uyarımı yaptım bir daha olmaması için. İnsanın içine bir kez şüphe düştüğü zaman kurtulamıyormus o gün telefona WhatsApp için ikinci uygulama indirdim sürekli mesajlarını vs kontrol ediyordum 3 gün önce birisi ile cinsel içerikli mesajlarını gördüm, ben işte çalışıyor sanıyordum ama kocam başkası ile telefonda konuşuyormuş. Eve gelince kriz geçirdim bıçak çektim falan, hiç bir şekilde ten teması olmadığını sadece telefonda yazarak konuştuğunu söyledi özür diledi. Güvenim yok oldu ama benden son şansı istedi bir ay süre verdim herşeyi düzeltmesi için ama çok bunalıyorum kimseye anlatamıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Çalışıyorum, para konusu benim için önemli değil ekmeğimi taştan bile çıkartırım. Ama yaşadığımız yer çok büyük değil bizim aile durumumuz da sıkıntılı, baba yok annem tek başına arkamda duramaz gitsem ailem arkamda kalırKesinlikle ayrıl derim. Yaşadığıniz yer ilçe veya küçük bir il değilse niye şehir değiştirmek Zorunda olasın ki. Çalışıyor musunuz? Önce bu kısmı halledin sonra bitirin.
bıçaklama süresini ertelemiş diye yorumladım.1 ay ne için tam olarak ?
1 ay sadece beni gerçekten sevdiğini göstermesi için yaptıklarını telafi etmesi için ama bir kez daha olursa asla affetmem bunu söyledimMaalesef aldatan yine aldatabilir. Bir ayda kendşni tutup bir aylık süre bitince yine aldatırsa ne olacak. Burda süreyi 1 ay değil bir ömür ver. Bir daha olursa affetmem diye. 1 ay demen saçma olmuş
Bence 1 şans verin tekrar yaparsa o zaman affetmeyin1 ay sadece beni gerçekten sevdiğini göstermesi için yaptıklarını telafi etmesi için ama bir kez daha olursa asla affetmem bunu söyledim
Bu 1 ay onun için son şans şuan köpek gibi peşimde tekrarı olmaz bununBence 1 şans verin tekrar yaparsa o zaman affetmeyin
Beni sevdiğine inanıyorum. Hayatta hiç sevilmemiş biriyim ilk defa sevilince kaybetme korkusu yaşıyorum. Sonuçta babam bile sevmemiş sahip çıkmamış ki..Peki neden affedecekseniz bu kadar destiniz ,yüzlestiniz? Tutarsız davranıyorsunuz. Çocuk da yokmuş. Ekmeğimi de taştan çıkartırım diyorsunuz. Niye bu kalma inadı?
Tekrarı olur. Yalnız sanal ortamdan olmaz. Daha profesyonel yapar. Belli ki kardesi dahil bu isi normallestirilmis. Mesajlar ss alinmis. Terapiste mi gitseniz acaba bu sevgi probleminiz ve şiddet eğiliminiz nedeniyle?Bu 1 ay onun için son şans şuan köpek gibi peşimde tekrarı olmaz bunun
Kudurdum mu.... bu yavanligi ve basitligi nasil seksi buluyorlar anlamis degilim.Napıyorsun nasılsın diye başlayıp kudurdum falanla devam eden mesajlar ama karşı taraf mesajları silmiş göremedim onu