İnternet üzerinde aldatıldım

Bir tanidigim ilk seferde bunu affettigi icin bosanirken hic bir sey alamadi

Ya bunun yuzunden kadin cinayeti isleniyor. Telefonunda erkekle yakaladim diye... bu adamlar nekadar igrenc yaratiklar

Şiddet ve aldatma düşünmeden yapılacak en geçerli boşanma sebebi. İkisi için de bir yapınca devamı geliyor. O yüzden dur bir düşüneyim demek hayatınızdan biraz daha vakit çalmak sadece.

Ayrica unutmayin, yakalanmasaydi hic bu sekil pesinizde kosmayacakti. O suan yakalandigi icin uzgun, hem pisman da degil. Yakalanmasaydi pisman olmazdi ve herzaman devam edecekti. Seven erkek asla baska yerde aramaz heycani. Sizin aranizda biseyler kopmus. Bundan sonra o heycanj daha titiz bir sekilde yapacak. Bosuna umitlenmeyin

What scan diye bir uygulama ben 7 ücretsiz deneme ile başlattım aynı bilgisayarda WhatsApp web gibi açıyorsun telefona, inşallah lazım olmaz, inşallah senin de başına gelmez
Evlenmeden önce kiminle evlenşyorum gibisinden ilişkinin başında denedim Ben bunu yaptım zamanında nerden baksan 6 ay baktım bişi göremedim. Bildirim gidiyordu karşı tarafa
Sonra pişman oldum .
Ayrılmayacsksanız yapmasaydınız keşkeee. Bence affetmeyin. O dedikler inanınnyalan. Siz yapsanız o sizi affedermiydi

Şu durumu kendine yediremezsin canım çünkü ben tekrar olacağını düşünüyorum

Bu 1 ay onun için son şans şuan köpek gibi peşimde tekrarı olmaz bunun
Ya ne şansı ne 1 ayı? Boşanmaya niyetim yok totom yok devam edicem işte desene. Adam aldatıp duruyor sen de affedip duracaksın.
Bıçak da aldatılıp oturmak da normal psikolojinin sonuçları değil. Allah akıl fikir versin

hemen sans verme kendi icinde versen de ona yansitma her an gidecek gibi sinyal ver iyice gözü korksun. Whatsapptan ikinci uygulamayi nasil yukledin bana da anlatir misin

Bir şans vererek alevden bir top yutmussunuz ve vücudunuzun bunu sindirmesini bekliyorsunuz çaresizce . Yapabilecek misiniz? Size yazık değil mi

1 ay sadece beni gerçekten sevdiğini göstermesi için yaptıklarını telafi etmesi için ama bir kez daha olursa asla affetmem bunu söyledim
Boşa kürek çekeceksin çünkü yine yapacak başkasına kudurdum yazan bir adamdan bir cacık olmaz. Eskorta bile gidiyordur ben olsam test faln yaptırırım.

1 Ay neddn bekliyorsunuz onu anlamadim bir ay sonra hersey bitecek mi
yapan bir daha yapar
DUsunmeden ayrilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…