Herkese merhaba, ben 3 yıllık evliyim. Eşime güvenen biriydim. Geçen hafta anlık bir iç güdü ile telefonunu karıştırdım, galeride SS alınmış bir kaç konuşma gördüm kardeşi ve bayan müşterisi ile (eşimin cafesi var oraya gelen müşteri olduğunu söyledi bana) direk ilişki olarak değil de bayan müşteri sanki kız ayarlamaya çalışıyor gibi mesaj atmış kardeşi de sarı olan iyi yazmış bunu gördükten sonra aşırı tepki vermeden açıklama istedim tatmin etmedi beni ama uyarımı yaptım bir daha olmaması için. İnsanın içine bir kez şüphe düştüğü zaman kurtulamıyormus o gün telefona WhatsApp için ikinci uygulama indirdim sürekli mesajlarını vs kontrol ediyordum 3 gün önce birisi ile cinsel içerikli mesajlarını gördüm, ben işte çalışıyor sanıyordum ama kocam başkası ile telefonda konuşuyormuş. Eve gelince kriz geçirdim bıçak çektim falan, hiç bir şekilde ten teması olmadığını sadece telefonda yazarak konuştuğunu söyledi özür diledi. Güvenim yok oldu ama benden son şansı istedi bir ay süre verdim herşeyi düzeltmesi için ama çok bunalıyorum kimseye anlatamıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz?