- 2 Eylül 2023
- 15
- -4
-
- Konu Sahibi hayattaherhangibirisi
Aman diyim ne delili aşko. Özel hayatın gizliliği diye bi şey var. Konu sahibi hukuken suç işlemiş. Casus yazılımla ulaşmış mesajlara. Aman aman. Bilip bilmeden başını yakmayın.O mesajlar delil hayatım. Umarım ekran görüntüsü almışsındır kıyamet koparmadan önce.
Ayrılman gerektiğini de zaten biliyorsundur. Süre de geçse güven yerine gelmeyecek. Güven olmayan bir ilişki ilişki değildir.
Hepsi kayıt altında mesajların kanıt olarak sakladım, güven gelmiyor biliyorum.O mesajlar delil hayatım. Umarım ekran görüntüsü almışsındır kıyamet koparmadan önce.
Ayrılman gerektiğini de zaten biliyorsundur. Süre de geçse güven yerine gelmeyecek. Güven olmayan bir ilişki ilişki değildir.
Aaa ben o kısmı atlamışım. Karıştırdım filan yazmıştı ben öyle gördü okudu sandım.Aman diyim ne delili aşko. Özel hayatın gizliliği diye bi şey var. Konu sahibi hukuken suç işlemiş. Casus yazılımla ulaşmış mesajlara. Aman aman. Bilip bilmeden başını yakmayın.
tenle olmadı bir şey demiş
Bilmiyorum ne yapacağımı, gitsem çözüm değil kalsam çözüm değilTamam o aldatmış
Bide utanmadann tenle olmadı bir şey demiş
Bide bu cıktı sadece konuştuk eli eleine değmedi diye
Peki sen şimdi.ne yapican
Yakinda kıyafetler vardı sürtündük inan karıcığım sen benim ilk ve son aşkımsın diyecekler
Sağlıklı bir psikolojim yok malesef normalde ağlayıp ortalığı yıkmam gerekirdiOncelikle bicak cekmek falan hic saglikli bir hareket degil. Kadinsiniz bir erkekle fiziksel olarak gucleriniz esit degil, ikinizin de gozu donerse zararli cikarsiniz. Siddet yok.
Sonralikla, kuzum ne 1 ayi allah askina dehlesenize?