- 18 Ağustos 2023
- 128
- 696
- Konu Sahibi hayattaherhangibirisi
Bacım oluru yok gibi zorlayarak kendine eziyet etme yaşam ve yaşamak çok güzel tak sepeti koluna herkez kendi yoluna..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evden kovdum, çok ağladı yalvardı yakardı sağlıklı düşünebilmek için verdim o süreyi1 ay ne için tam olarak ?
Yakalandığı için ağladı yalvardı hayatım kurulu düzeni bozulacak diye korktuğu içinEvden kovdum, çok ağladı yalvardı yakardı sağlıklı düşünebilmek için verdim o süreyi
kriz geçirdim bıçak çektim falan
What scan diye bir uygulama ben 7 ücretsiz deneme ile başlattım aynı bilgisayarda WhatsApp web gibi açıyorsun telefona, inşallah lazım olmaz, inşallah senin de başına gelmezWhatsApp için o 2. Program nedir? Benim de işime lazım olabilir de
Sağlıklı olanı sadakatsızlığı affetmemek değil mi?Evden kovdum, çok ağladı yalvardı yakardı sağlıklı düşünebilmek için verdim o süreyi
Aldatmak sadece tensel olmuyor baskasini arzuluyorsa yine aldatmistir bu net bıçak çekmek ne yaa psikopat misiniz sonrası ne eşinizi bıçaklamak sonuçta aklınızı başınıza alın lütfen aldatan adama süre verirsen tekrar bağlandığında tekrar aldatır bunu bil ona göre devam ettHerkese merhaba, ben 3 yıllık evliyim. Eşime güvenen biriydim. Geçen hafta anlık bir iç güdü ile telefonunu karıştırdım, galeride SS alınmış bir kaç konuşma gördüm kardeşi ve bayan müşterisi ile (eşimin cafesi var oraya gelen müşteri olduğunu söyledi bana) direk ilişki olarak değil de bayan müşteri sanki kız ayarlamaya çalışıyor gibi mesaj atmış kardeşi de sarı olan iyi yazmış bunu gördükten sonra aşırı tepki vermeden açıklama istedim tatmin etmedi beni ama uyarımı yaptım bir daha olmaması için. İnsanın içine bir kez şüphe düştüğü zaman kurtulamıyormus o gün telefona WhatsApp için ikinci uygulama indirdim sürekli mesajlarını vs kontrol ediyordum 3 gün önce birisi ile cinsel içerikli mesajlarını gördüm, ben işte çalışıyor sanıyordum ama kocam başkası ile telefonda konuşuyormuş. Eve gelince kriz geçirdim bıçak çektim falan, hiç bir şekilde ten teması olmadığını sadece telefonda yazarak konuştuğunu söyledi özür diledi. Güvenim yok oldu ama benden son şansı istedi bir ay süre verdim herşeyi düzeltmesi için ama çok bunalıyorum kimseye anlatamıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Herkese merhaba, ben 3 yıllık evliyim. Eşime güvenen biriydim. Geçen hafta anlık bir iç güdü ile telefonunu karıştırdım, galeride SS alınmış bir kaç konuşma gördüm kardeşi ve bayan müşterisi ile (eşimin cafesi var oraya gelen müşteri olduğunu söyledi bana) direk ilişki olarak değil de bayan müşteri sanki kız ayarlamaya çalışıyor gibi mesaj atmış kardeşi de sarı olan iyi yazmış bunu gördükten sonra aşırı tepki vermeden açıklama istedim tatmin etmedi beni ama uyarımı yaptım bir daha olmaması için. İnsanın içine bir kez şüphe düştüğü zaman kurtulamıyormus o gün telefona WhatsApp için ikinci uygulama indirdim sürekli mesajlarını vs kontrol ediyordum 3 gün önce birisi ile cinsel içerikli mesajlarını gördüm, ben işte çalışıyor sanıyordum ama kocam başkası ile telefonda konuşuyormuş. Eve gelince kriz geçirdim bıçak çektim falan, hiç bir şekilde ten teması olmadığını sadece telefonda yazarak konuştuğunu söyledi özür diledi. Güvenim yok oldu ama benden son şansı istedi bir ay süre verdim herşeyi düzeltmesi için ama çok bunalıyorum kimseye anlatamıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Ablacım ; çektikten sonra vurmayacaksan,kriz geçirip adamın yaptıklarını gordukten sonra 1 ay fırsat verip hiçbir şey yokmuş gibi davranacaksan hiç kendini yükseltme..Eve gelince kriz geçirdim bıçak çektim falan,
Çocuğumuz olmadığı zamanlarda direkt boşanırdim ben.. çocuğum var yine düşünüyorum da yine ortalığı ayağa kaldırirdim yaHerkese merhaba, ben 3 yıllık evliyim. Eşime güvenen biriydim. Geçen hafta anlık bir iç güdü ile telefonunu karıştırdım, galeride SS alınmış bir kaç konuşma gördüm kardeşi ve bayan müşterisi ile (eşimin cafesi var oraya gelen müşteri olduğunu söyledi bana) direk ilişki olarak değil de bayan müşteri sanki kız ayarlamaya çalışıyor gibi mesaj atmış kardeşi de sarı olan iyi yazmış bunu gördükten sonra aşırı tepki vermeden açıklama istedim tatmin etmedi beni ama uyarımı yaptım bir daha olmaması için. İnsanın içine bir kez şüphe düştüğü zaman kurtulamıyormus o gün telefona WhatsApp için ikinci uygulama indirdim sürekli mesajlarını vs kontrol ediyordum 3 gün önce birisi ile cinsel içerikli mesajlarını gördüm, ben işte çalışıyor sanıyordum ama kocam başkası ile telefonda konuşuyormuş. Eve gelince kriz geçirdim bıçak çektim falan, hiç bir şekilde ten teması olmadığını sadece telefonda yazarak konuştuğunu söyledi özür diledi. Güvenim yok oldu ama benden son şansı istedi bir ay süre verdim herşeyi düzeltmesi için ama çok bunalıyorum kimseye anlatamıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Mesajların içeriği nedir?
Çocuğum yok şuan, ortalığı ayağa kaldırsam ne olacak ki erkek yapar deyip susacaklar. Boşanırsam başka bir şehire gitmem gerek burda olmazÇocuğumuz olmadığı zamanlarda direkt boşanırdim ben.. çocuğum var yine düşünüyorum da yine ortalığı ayağa kaldırirdim ya