İnternet üzerinde aldatıldım

Bacım oluru yok gibi zorlayarak kendine eziyet etme yaşam ve yaşamak çok güzel tak sepeti koluna herkez kendi yoluna..

Cafesi olan kocanız var hem de kaç kez aldatmış ve devamının geliceğini siz de biliyosunuz. Çok güzel bi nafakayla mümkünse de tazminatla boşardım o parayla hayatıma bakardım. Siz zorlasanız da bu evlilik dikiş tutmaz sizi katil eder şimdiden delirmelere başlamışsınız

Aldatmak sadece tensel olmuyor baskasini arzuluyorsa yine aldatmistir bu net bıçak çekmek ne yaa psikopat misiniz sonrası ne eşinizi bıçaklamak sonuçta aklınızı başınıza alın lütfen aldatan adama süre verirsen tekrar bağlandığında tekrar aldatır bunu bil ona göre devam ett

Bıçak çekeceğine ayrılsaydın.

Eve gelince kriz geçirdim bıçak çektim falan,
Ablacım ; çektikten sonra vurmayacaksan,kriz geçirip adamın yaptıklarını gordukten sonra 1 ay fırsat verip hiçbir şey yokmuş gibi davranacaksan hiç kendini yükseltme..
Dizini kır,kocanın dibinde otur.
Sanki bıçak çekince adam tekrar yapmayacak,sanki 1 ay mühlet verince adam geçmişi silebilecek..
Gözü dışarda,bu işler sanalla başlar zaten,sonra buluşurlar ki millet mesajlasirken bile cafeden hatun bulma derdinde.

Çocuğumuz olmadığı zamanlarda direkt boşanırdim ben.. çocuğum var yine düşünüyorum da yine ortalığı ayağa kaldırirdim ya

Çocuğumuz olmadığı zamanlarda direkt boşanırdim ben.. çocuğum var yine düşünüyorum da yine ortalığı ayağa kaldırirdim ya
Çocuğum yok şuan, ortalığı ayağa kaldırsam ne olacak ki erkek yapar deyip susacaklar. Boşanırsam başka bir şehire gitmem gerek burda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…