Bence bu tarz satış yapıldığında vergilendirme nasıl oluyor bu durumları da araştırın. İnternetten satış da sonuçta gelir sağlayan bir durum. Sonradan başınız ağrımasın.
Bence profesyonel yardım al eylül. ya da bilen arkadaşların varsa yardım ediversin. Güzel bir şey olursa tutturabilirsin diye düşünüyorum.
Ama 200 tl çok az bir rakam gibi geldi bana. 3000-5000 usd arası fiyat almıştım ben bir şey için. hadi o kadar kapsamlı olmayacak desek yine de 200 çok az geldi bana.
Bence bu tarz satış yapıldığında vergilendirme nasıl oluyor bu durumları da araştırın. İnternetten satış da sonuçta gelir sağlayan bir durum. Sonradan başınız ağrımasın.
Internetten satış yapmak e- ticaret işine girmektedir,eğer maliye verginiz ve faturasız iş yaptığınızı tespit ederse geriye yönelik ceza keser sonuçta netten yapılan iş ticarete giriyor.
Internetten satış yapmak e- ticaret işine girmektedir,eğer maliye verginiz ve faturasız iş yaptığınızı tespit ederse geriye yönelik ceza keser sonuçta netten yapılan iş ticarete giriyor.
Elbette canım internetten araştırabilirsin sonuçta yaptığınız iş ticarete giriyor,internetten yapınca e- ticaret oluyor,e- ticaret yazarsanız zaten çıkar hatta geçen seneydi galiba yanlış hatırlamıyorsam net üzerinden yapılan satışta fatura kesilmemiş satış yapan kişi 60 binlira mı ceza ödemişti,yapmış olduğu bütün satışlar için faizi ile birlikte ödemiş bu işler görüldüğü gibi basit değil.
evet facebook sayfası var ama daha geniş kitlelere uzanmak istiyorum çünkü facebookta sürekli ücret karşılığında reklam vermen gerkeiyor yayılması için
E-ticaret için maliyeden izin alınması gerekiyorsa sen bir de gıda ürünü satacaksın bunun içinde ayrı birşeyler isteyebilirler o zaman sağlık bakanlığı vb. ama bilmiyorum çok iyi araştırın ufak tefek şeyler değil sonuçta gıda işi hassas bir konu
Reklam şart Birde sahibinden sitesi. Ev hanımlarını bu işlerde destek oluyor. Facebook da kendine sayfa açabilirsin.ne kadar çok like olursa okadar çok reklamın olur.
İnternet sitesi açmak tuzlu aylık veya yıllık domain parası istiyolear. Server- parası tasarım derken en az 1000 TL GİDER. Face veya benzer sitelerden ücretsiz reklam yapabilirsin.