Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet burde onlarla ugrasmiyimbence resimlerin üzerine en azından sitelerinin adını yazıp sana ait olmadığını belirtebilirsin.Telif falan bir sürü uğraşırsın aman! :)
Evet bende oyle dusundum tatlim ilk rtap blogla basliycamnormal kk gibi forum düşün canım reklam falan uğraştırır belki seni sitene üye toplamak şimdilik blogla başla bence
Evett onu bende bilmiyorumbende mesela blog sayfalarını cok sevıyorum..özellıkle dekorasyon veya yeme,içmeyle ılgılı olanları..
ama bunlar hep başka bıse ararken karsıma çıkıyorlar..
bunları googledan nasıl bulcaz?
eylulcum konundan farklı bıse sordum ama,sen blog açtığında da bırılerının senı bulabılmesı acısından da sormus olim..
200 az mii bana su an icin cok fazla bile canim o kadar ilerlemedim dahaBence profesyonel yardım al eylül. ya da bilen arkadaşların varsa yardım ediversin. Güzel bir şey olursa tutturabilirsin diye düşünüyorum.
Ama 200 tl çok az bir rakam gibi geldi bana. 3000-5000 usd arası fiyat almıştım ben bir şey için. hadi o kadar kapsamlı olmayacak desek yine de 200 çok az geldi bana.
İnsallah canim bakalim :hemen olmaz deme tumblr acabilirsin.istedigin temayi bulduktan sonra blog gibi bisey muzikte eklersin
Bence bu tarz satış yapıldığında vergilendirme nasıl oluyor bu durumları da araştırın. İnternetten satış da sonuçta gelir sağlayan bir durum. Sonradan başınız ağrımasın.
Internetten satış yapmak e- ticaret işine girmektedir,eğer maliye verginiz ve faturasız iş yaptığınızı tespit ederse geriye yönelik ceza keser sonuçta netten yapılan iş ticarete giriyor.İnsallah canim bakalim :
Blog sayfasi icin de vergilendirme gerekiyor mu :26:
Internetten satış yapmak e- ticaret işine girmektedir,eğer maliye verginiz ve faturasız iş yaptığınızı tespit ederse geriye yönelik ceza keser sonuçta netten yapılan iş ticarete giriyor.
Elbette canım internetten araştırabilirsin sonuçta yaptığınız iş ticarete giriyor,internetten yapınca e- ticaret oluyor,e- ticaret yazarsanız zaten çıkar hatta geçen seneydi galiba yanlış hatırlamıyorsam net üzerinden yapılan satışta fatura kesilmemiş satış yapan kişi 60 binlira mı ceza ödemişti,yapmış olduğu bütün satışlar için faizi ile birlikte ödemiş bu işler görüldüğü gibi basit değil.hadi yaa öyle miii
blogdan satış yapanlarda mı öyle hiç duymadım :26:
evet facebook sayfası var ama daha geniş kitlelere uzanmak istiyorum çünkü facebookta sürekli ücret karşılığında reklam vermen gerkeiyor yayılması için
baktım da anlayamadım yaa
hadi yaa öyle miii
blogdan satış yapanlarda mı öyle hiç duymadım :26: