• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternet Sitesi Açmak ?

Bence bu tarz satış yapıldığında vergilendirme nasıl oluyor bu durumları da araştırın. İnternetten satış da sonuçta gelir sağlayan bir durum. Sonradan başınız ağrımasın.

bence resimlerin üzerine en azından sitelerinin adını yazıp sana ait olmadığını belirtebilirsin.Telif falan bir sürü uğraşırsın aman! :)
Evet burde onlarla ugrasmiyim :9:
normal kk gibi forum düşün canım reklam falan uğraştırır belki seni sitene üye toplamak şimdilik blogla başla bence:54:
Evet bende oyle dusundum tatlim ilk rtap blogla basliycam :54:
bende mesela blog sayfalarını cok sevıyorum..özellıkle dekorasyon veya yeme,içmeyle ılgılı olanları..

ama bunlar hep başka bıse ararken karsıma çıkıyorlar..

bunları googledan nasıl bulcaz?

eylulcum konundan farklı bıse sordum ama,sen blog açtığında da bırılerının senı bulabılmesı acısından da sormus olim..
Evett onu bende bilmiyorum :30:
Belki aratinca seceneklerde cikiyodur :26:
Bence profesyonel yardım al eylül. ya da bilen arkadaşların varsa yardım ediversin. Güzel bir şey olursa tutturabilirsin diye düşünüyorum.
Ama 200 tl çok az bir rakam gibi geldi bana. 3000-5000 usd arası fiyat almıştım ben bir şey için. hadi o kadar kapsamlı olmayacak desek yine de 200 çok az geldi bana.
200 az mii bana su an icin cok fazla bile canim o kadar ilerlemedim daha :9:

hemen olmaz deme tumblr acabilirsin.istedigin temayi bulduktan sonra blog gibi bisey muzikte eklersin :46::1::34:
İnsallah canim bakalim ::1:
Bence bu tarz satış yapıldığında vergilendirme nasıl oluyor bu durumları da araştırın. İnternetten satış da sonuçta gelir sağlayan bir durum. Sonradan başınız ağrımasın.

Blog sayfasi icin de vergilendirme gerekiyor mu :26:

Kizlarrrrr blogum icin isim oneriniz var mii :9:

Butik kurabiye pasta blogspotu olucakk ama usim bulamiyorum :16:

İnsallah canim bakalim ::1:

Blog sayfasi icin de vergilendirme gerekiyor mu :26:
Internetten satış yapmak e- ticaret işine girmektedir,eğer maliye verginiz ve faturasız iş yaptığınızı tespit ederse geriye yönelik ceza keser sonuçta netten yapılan iş ticarete giriyor.

Internetten satış yapmak e- ticaret işine girmektedir,eğer maliye verginiz ve faturasız iş yaptığınızı tespit ederse geriye yönelik ceza keser sonuçta netten yapılan iş ticarete giriyor.

hadi yaa öyle miii :53:

blogdan satış yapanlarda mı öyle hiç duymadım :26:

Elbette canım internetten araştırabilirsin sonuçta yaptığınız iş ticarete giriyor,internetten yapınca e- ticaret oluyor,e- ticaret yazarsanız zaten çıkar hatta geçen seneydi galiba yanlış hatırlamıyorsam net üzerinden yapılan satışta fatura kesilmemiş satış yapan kişi 60 binlira mı ceza ödemişti,yapmış olduğu bütün satışlar için faizi ile birlikte ödemiş bu işler görüldüğü gibi basit değil.

yalnız internetten işe başlayacaksınız aman diyim maliyeye bildirin çok sıkı takip ediyorlar ve cezası büyük oluyor..

evet facebook sayfası var ama daha geniş kitlelere uzanmak istiyorum çünkü facebookta sürekli ücret karşılığında reklam vermen gerkeiyor yayılması için :50:

baktım da anlayamadım yaa :1:

Eylülcük ilk öncelikle hayırlısı olsun senin için tatlım:16: :nazar: eeee facebook sayfanı öğrenebilir miyiz :8:

E-ticaret için maliyeden izin alınması gerekiyorsa sen bir de gıda ürünü satacaksın bunun içinde ayrı birşeyler isteyebilirler o zaman sağlık bakanlığı vb. ama bilmiyorum çok iyi araştırın ufak tefek şeyler değil sonuçta gıda işi hassas bir konu

Reklam şart Birde sahibinden sitesi. Ev hanımlarını bu işlerde destek oluyor. Facebook da kendine sayfa açabilirsin.ne kadar çok like olursa okadar çok reklamın olur.
İnternet sitesi açmak tuzlu aylık veya yıllık domain parası istiyolear. Server- parası tasarım derken en az 1000 TL GİDER. Face veya benzer sitelerden ücretsiz reklam yapabilirsin.

Son düzenleme:
Back