blogdan bahsediyorsun sanırım kk'da böyle bi konu vardı sanırım
internet sitesi yıllık 200 tlye yapan siteler var.Sen sadece bilgilerini giriyorsun onlar sana site haxırlıyor.Yok ücretsiz olsun dersen blog kurabilirsin.onu da blogger.com falan gibi sitelerde oluşturabilirsin ama ciddi zaman alan bir şey.
satış nasıl oluyor peki anlamadım yaa bu blog daha farklı sanırım :26::26:
blogda yazıların altına yorum gibi sipariş veriyorlar bir mailin olmuo yada işte bir mail verirsin siparişleri ordan alırsın.Facebookta sayfa açmayı denedin mi ordan da çok rahat sipariş alabilirsin:)
evet facebook sayfası var ama daha geniş kitlelere uzanmak istiyorum çünkü facebookta sürekli ücret karşılığında reklam vermen gerkeiyor yayılması için
baktım da anlayamadım yaa
http://blogdakiseninolsun.blogspot.com.tr/ ay rastgele bir örnek buldum ama inş sıkıntı olmaz.Bak burdaki gibi ürünün fotosunu koyuyorsun işte altına fiyatını mailini yazıyorsun sonra isteyen mail atıo.sağ köşede blog oluştur yazıo ordan işte adım adım resim ekliosun yazı ekliosun falan :)
blog mu diyorsun site mi ücretli siteler var forum gibi bi ara benimde vardı
bedaasitem falan ama blogger diyorsan
kodlama yapacak mısın hazır mı arıyosun
anladım şimdi tamam önce hesap açmam gerek , çok teşekkürler
peki çok örnek olsun diye kendi yaptıklarımız dışında internetten de bir kaç model alıp koysam suç mu oluyor , hani aynısından yapabilirim örnek modelleme diye :26:
bedavasite dediğn mi daha iyi olur satış için blog mu :26:
blogger.com dan yapıyorum şimdi hesap açtım bakalım becerebilicem inşallah
sağol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?