• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internet aşkı

Bir insanla yanyana yaşayınca bile yeterince tanımıyorsun kaldi ki hiç görüşmemişsinz..burdan arkdaslık da zor cıkar..
Neydi amac bu kadar mı yalnız kaldın..bir kız arkadas bulsaydın madem

Bu ne saçmalık yahu :KK57: 8 yıl diyorsunuz dile kolay hiç görmediğiniz biri ile hiç normal değil üstelik adam evli olabilir benden söylemesi :KK12:

Öyle şeyler yapıyor ki arkadaşlarım şaşırıyor... Bunlar neler merak ettim.

Ayrıca, ondan vazgeçemediğimi düşünür, anlar diyorsun. Birkaç ay yok olup geldiğinde eliyle koymuş gibi bulmak ve hiçbir şey olmamış gibi devam etmek zaten onun çoktan bu durumu fark ettiğini gösterir.

Eğer sana her yazdığında eli şeyinde değilse bir şey bilmiyorum.

Kadinin evlenip gitmesi, adamin onu unuttugu, onunla yollari ayirdigi anlamina gelmiyor canim malesec. Belki hala onu unutamadi, belki hala evli olsada gorusuyorlar. Nerden bilitorsun? Sana hep dogruyu soyledigine neden bu kadar eminsin? Arti benim icin oyle seyler yapiyor ki, arkadaslarim bu insan sana cok deger veriyor diyorlar demissin. Neler yapiyor mesela? Suprizler hediyeler falan mi?
Hayir oyle romantik seyler degil. Ben olsam yapmam o yuzden dedim. Mesela bir kpss konusu. Konuyla ilgili tum cikmislari istiyorum. Teker teker derleyip toplayip sadece o konunun cikmislarina ait bir word gondermisti. Ben bile ugrasmam bunu kendim icin bile. Ama o yapti ben ve arkadaslarim cozduk sorulari. Bir tapu meselesi oldu halledemedim ablamla tanidiklarini devreye soktu ta kilometrelerce oteden bana yardim etsin diye sip diye hallettim. Bunun gibi seyler. Bence bunlar cok buyuk seyler. Cok hosuma gitti benim de tabi. Kendi tanidiklarim yapmadi bunlari bana.

Öyle şeyler yapıyor ki arkadaşlarım şaşırıyor... Bunlar neler merak ettim.

Ayrıca, ondan vazgeçemediğimi düşünür, anlar diyorsun. Birkaç ay yok olup geldiğinde eliyle koymuş gibi bulmak ve hiçbir şey olmamış gibi devam etmek zaten onun çoktan bu durumu fark ettiğini gösterir.

Eğer sana her yazdığında eli şeyinde değilse bir şey bilmiyorum.
Son cumlenize yorum yapmak bile istemiyorum. Fantezi yapmiyoruz biz. Ne kadar ayip ya. Burasinin samimi bir ortam oldugunu dusunurken yanildim galiba.

Son cumlenize yorum yapmak bile istemiyorum. Fantezi yapmiyoruz biz. Ne kadar ayip ya. Burasinin samimi bir ortam oldugunu dusunurken yanildim galiba.
Canım benim samimi olmasam bu yorumu yapmazdım emin ol. Karşıdakinin niyetini bilemezsin, yazdığın cümlelerden ve olaya yaklaşımından üst düzey saf olduğunu gözlemledim. Ben adım gibi eminim adamın yaklaşımının ne olduğuna. Daha samimi bi ortam ve yorum bulamazsın emin ol :)

Canım benim samimi olmasam bu yorumu yapmazdım emin ol. Karşıdakinin niyetini bilemezsin, yazdığın cümlelerden ve olaya yaklaşımından üst düzey saf olduğunu gözlemledim. Ben adım gibi eminim adamın yaklaşımının ne olduğuna. Daha samimi bi ortam ve yorum bulamazsın emin ol :)
Agir geldi ama. Kendimi cok rezil hissettim. Saf oldugumu kabul ediyorum. Ailem de der, arkadaslarim da. Ama mantiksiz biri degilim. Mantikli dusunemiyorum ama bu konuda. Fakat bircok olasilik buldum insanlarin yorumlarindan. Ama sizin dediginizi dusunmek istemiyorum midem bulandi :( tesekkur ederim.

Ne kadar ayıp yorumlar yapilmis.
Neyse..
8 sene çok uzun bir zaman hakikaten nasil dayandiniz bilmiyorum .
Ben en çok şeyi merak ettim hani gidip de donuyor ya tekrar aciklama yapmiyor mu bu yüzden yazmadim diye ?

Mukemmeliyetciyim demissiniz ama bu adamin ozelliklerini aramissiniz. Psikologa gidin vakit kaybetmeden. Cunku o adam mesaj atinca yine konusacaksiniz bizim dediklerimiz fayda etmiyor . Profosyonel yardim almalisiniz
Mukemmelliyetci oldugum icin kendime bu durumu yakistiramiyorum. Tesekkur ederim desteginiz icin.

ben de böyle bir şeyden muzdaribim ne yazık ki. fakat, televizyonlarda çıkan "2 gün önce beni facebooktan ekledi, aşık oldum, evlenecem!" gibi bir şey değil benimki.
8 yıldır konuşuyorum onunla internet üzerinden. lakin, sesini bile duymadım.
liseye giderken henüz, üye olduğum bir siteden bana mesaj atmıştı kendisi, durumuma karşılık. upuzun konuşmuştuk. gecelerce. günlerce... dört yıl sonra, yani üniversiteyi kazandığımda benim numaramı istedi. telefondan mesajlaşmaya başladık. sonra birden mesajlarıma cevap alamadım. ardından birkaç ay sonra yeniden mesaj aldım, yine uzun uzun konuştuk birkaç ay, sonra birden yine kesildi mesajları. sonra yeniden mesaj attı, yine gitti...
yani yıllardır geliyor, kendisine alıştırıyor ve yine gidiyor. kendisinden haber dahi alamıyorum. internette çok aktif biri de değil. facebook dahi kullanmıyor. öyle olunca "acaba böyle biri var mı?" diye şüpheye düşmüştüm. öyle biri var, eminim, üniversiteden bir arkadaşımın telefonu ile kendisini işletmiştim bana verdiği numaradan yıllar önce. sırf acaba böyle biri var mı diye. evet var. adını soyadını, yaşını, her şeyini bana söylediği gibi söyledi. mezun olduğu okula kadar her şey aynıydı. yani yalan söylememiş bana. o var. gerçekten var.
beynim onu "o insan" olarak öyle benimsemiş ki, karşıma çıkan her insanda onun özelliklerini aramaya başladım. ilişkilerim başlamadan bitti. bu başlamadan biten ilişkilerimin de hepsini o bildi. ben ona anlattım, o bana anlattı kendi ilişkilerini. tek bir farkla. ben anı anına anlattım, o yedi sekiz ay geçtikten sonra. böyle saçma sapan şeyler yaşadık birlikte yıllarca.
8 yıl geçti bana hiçbir zaman "buluşalım, görüşelim, yanıma gel, yanına geleyim vs vs" demedi. bir kez olsun bile. geçenlerde böyle bir konuşma oldu ilk kez. "seni görsem nasıl olurdu acaba?" diye bir şey sordu. "ben böyle alıştım." dedim. "görüşecek olsak, görüşür müydün benimle?" diye sordu. "tabii ki. 8 yıl oldu. görürdüm seni." dedim. "o halde görüşelim artık." dedi. fakat ne zaman nerde nasıl görüşeceğimize dair bir şey konuşmadık. tek bildiğim, bir gün görüşecek olmamız. yine konuşuyorduk birkaç aydır. yine alışmıştım yani ona. fakat son iki gündür, yine benden kaçıyor, yine mesajlarıma cevap alamıyorum.
yani yine kendisine alıştırdı ve yine gitti. artık bense sinirden köpürüyorum bugün.
aslında şaşırmamam gerekiyor. hep böyle yapıyor. ansızın geliyor bir mesajla, konuşuyor benimle aylarca, onla yatıp onla kalkıyorum, ona alışıyorum, öyle şeyler yapıyor ki benim için arkadaşlarım bile inanamıyor "internetten tanıdığın biri nasıl bu kadarını yapıyor, demek ki o da sana değer veriyor..." diye yorum yapıyor insanlar... sonra dediğim gibi birden ortadan kayboluyor.
artık yoruldum. şimdi biliyorum yine gelecek birkaç ay sonra. amacı ne, neden böyle yapıyor, bir türlü anlamıyorum. her seferinde kendime söz veriyorum bir daha onunla görüşmemek için, ama tek bir mesaj verdiğim tüm sözleri unutturuyor bana.
bunları yazarken bile ne kadar saçma olduğunu biliyorum her şeyin. fakat, içimdeki sıkıntıyı durduramıyorum.
bütün olumsuzlukları düşündüm. yalnız kalıyor, bana sarıyor. sonra oyalanacak bir şeyler buluyor, boş veriyor.
bana bir gün "korkuyorum ben aşık olmaya falan..." demişti. "yeniden acı çekmeye gücüm yok benim." demişti. o beni bu kadar etkiliyor ya, acaba ben de onu bu kadar etkiliyor muyumdur ki bana bunu söyledi diye düşünüyorum bazen. sonra diyorum ki, "ya yok bu çok olumlu bir şey. bu kadar masum düşünme. sonuçta o internetten tanıdığın biri."
soruyorum kendime. "güveniyor musun?" cevabım net. "hayır."
"inanıyor musun?" diyorum. "hayır."
"e" diyorum "niye o zaman niye üzülüyorsun?"
aşk değil bu, alışkanlık. onu da biliyorum.
kendimi kocaman bir saçmalığın içinde buluyorum.
kimse onun gibi konuşmuyor çünkü. kimse onun gibi anlamıyor.
biraz yapım gereği, yaşıtım veya benden bir iki yaş büyük erkeklerin konuşmaları, davranışları çocukça geldiği anda hemen soğuyorum. ilişkilerimin başlamadan bitmesinin sebebi bu.
o ise benden dört yaş büyük. konuşmaları falan o kadar mantıklı, o kadar olgun, o kadar oturaklı ki... belki bu yüzden ona çok çabuk alışıyorum.
kendisiyle bunu konuşmaya hep korktum. çünkü bu sefer kendisine aşık olduğumu düşünmesinden, ona alıştığımı anlamasından korktum.
her ne kadar 8 yıldır konuşuyor olsam da onunla yine de tanımadığım biri çünkü.
ama kendisinin dediği gibi. ben de korkuyorum. çok korkuyorum hem de. şimdi yine gitti. yine tam alıştığım anda onsuzluğa yine gelecek biliyorum. belki de bu sefer "seni görmeye geliyorum" diyecek. işte o an vereceğim tepkiden gerçekten çok korkuyorum.
Bence evli

Ne kadar ayıp yorumlar yapilmis.
Neyse..
8 sene çok uzun bir zaman hakikaten nasil dayandiniz bilmiyorum .
Ben en çok şeyi merak ettim hani gidip de donuyor ya tekrar aciklama yapmiyor mu bu yüzden yazmadim diye ?
Yoo. Soramiyorum da acik acik. Bu durumdam dolayi kafayi yemek uzere oldugumu anlasin istemiyorum. Kendisine gittikten sonra onu takacak kadar cok deger verdigimi anlasin istemiyorum. Kaldigi yerden devam ediyor sadece. Bir sey demiyor.

Her gitmesinde sevgili bulmus yada esinden saklamaya calismis.her gelmesinde sevgilisiz kalmis yada esinden gizleyebilecegi ortam yakalamis.

Agir geldi ama. Kendimi cok rezil hissettim. Saf oldugumu kabul ediyorum. Ailem de der, arkadaslarim da. Ama mantiksiz biri degilim. Mantikli dusunemiyorum ama bu konuda. Fakat bircok olasilik buldum insanlarin yorumlarindan. Ama sizin dediginizi dusunmek istemiyorum midem bulandi :KK43: tesekkur ederim.
Ben de seni kırmayı amaçlamadım bunun için özür dilerim tabi. Ama bize anlattıkların dışında bu adamın cinsellik konusundaki tüm çıkarımlarını, laflarını vesaire bir değerlendir. Belki de haklıyımdır?

Korkutmayi denediniz mi peki ?
Bir gün defalarca arayin büyük ihtimal açmaz arayin arayin.
Daha da yazmayin günlerce whatsapp falan varsa gizleyin kendinizi..
Merak etsin korksun sizin yasadiklarinizi o yasasin..
Yoo. Soramiyorum da acik acik. Bu durumdam dolayi kafayi yemek uzere oldugumu anlasin istemiyorum. Kendisine gittikten sonra onu takacak kadar cok deger verdigimi anlasin istemiyorum. Kaldigi yerden devam ediyor sadece. Bir sey demiyor.

Ben de seni kırmayı amaçlamadım bunun için özür dilerim tabi. Ama bize anlattıkların dışında bu adamın cinsellik konusundaki tüm çıkarımlarını, laflarını vesaire bir değerlendir. Belki de haklıyımdır?
Bilmiyorum bana anlatmaz tabi oyle seyler. Olgun konusur. Arkadaslarim o mesaj atinca "dede mesaj atmis" derler. Amca bile degil. Dede.

Bilmiyorum bana anlatmaz tabi oyle seyler. Olgun konusur. Arkadaslarim o mesaj atinca "dede mesaj atmis" derler. Amca bile degil. Dede.

Peki bakalım. Umarım kurtulursun canım. Çünkü olayla ilgili doğru tespitleri de yine sen yapmışsın. Sevgiler.

Back