internet aşkı

Bir insanla yanyana yaşayınca bile yeterince tanımıyorsun kaldi ki hiç görüşmemişsinz..burdan arkdaslık da zor cıkar..
Neydi amac bu kadar mı yalnız kaldın..bir kız arkadas bulsaydın madem

Bu ne saçmalık yahu 8 yıl diyorsunuz dile kolay hiç görmediğiniz biri ile hiç normal değil üstelik adam evli olabilir benden söylemesi

Öyle şeyler yapıyor ki arkadaşlarım şaşırıyor... Bunlar neler merak ettim.

Ayrıca, ondan vazgeçemediğimi düşünür, anlar diyorsun. Birkaç ay yok olup geldiğinde eliyle koymuş gibi bulmak ve hiçbir şey olmamış gibi devam etmek zaten onun çoktan bu durumu fark ettiğini gösterir.

Eğer sana her yazdığında eli şeyinde değilse bir şey bilmiyorum.

Hayir oyle romantik seyler degil. Ben olsam yapmam o yuzden dedim. Mesela bir kpss konusu. Konuyla ilgili tum cikmislari istiyorum. Teker teker derleyip toplayip sadece o konunun cikmislarina ait bir word gondermisti. Ben bile ugrasmam bunu kendim icin bile. Ama o yapti ben ve arkadaslarim cozduk sorulari. Bir tapu meselesi oldu halledemedim ablamla tanidiklarini devreye soktu ta kilometrelerce oteden bana yardim etsin diye sip diye hallettim. Bunun gibi seyler. Bence bunlar cok buyuk seyler. Cok hosuma gitti benim de tabi. Kendi tanidiklarim yapmadi bunlari bana.

Son cumlenize yorum yapmak bile istemiyorum. Fantezi yapmiyoruz biz. Ne kadar ayip ya. Burasinin samimi bir ortam oldugunu dusunurken yanildim galiba.

Son cumlenize yorum yapmak bile istemiyorum. Fantezi yapmiyoruz biz. Ne kadar ayip ya. Burasinin samimi bir ortam oldugunu dusunurken yanildim galiba.
Canım benim samimi olmasam bu yorumu yapmazdım emin ol. Karşıdakinin niyetini bilemezsin, yazdığın cümlelerden ve olaya yaklaşımından üst düzey saf olduğunu gözlemledim. Ben adım gibi eminim adamın yaklaşımının ne olduğuna. Daha samimi bi ortam ve yorum bulamazsın emin ol :)

Agir geldi ama. Kendimi cok rezil hissettim. Saf oldugumu kabul ediyorum. Ailem de der, arkadaslarim da. Ama mantiksiz biri degilim. Mantikli dusunemiyorum ama bu konuda. Fakat bircok olasilik buldum insanlarin yorumlarindan. Ama sizin dediginizi dusunmek istemiyorum midem bulandi tesekkur ederim.

Ne kadar ayıp yorumlar yapilmis.
Neyse..
8 sene çok uzun bir zaman hakikaten nasil dayandiniz bilmiyorum .
Ben en çok şeyi merak ettim hani gidip de donuyor ya tekrar aciklama yapmiyor mu bu yüzden yazmadim diye ?

Mukemmeliyetciyim demissiniz ama bu adamin ozelliklerini aramissiniz. Psikologa gidin vakit kaybetmeden. Cunku o adam mesaj atinca yine konusacaksiniz bizim dediklerimiz fayda etmiyor . Profosyonel yardim almalisiniz
Mukemmelliyetci oldugum icin kendime bu durumu yakistiramiyorum. Tesekkur ederim desteginiz icin.

Bence evli

Ne kadar ayıp yorumlar yapilmis.
Neyse..
8 sene çok uzun bir zaman hakikaten nasil dayandiniz bilmiyorum .
Ben en çok şeyi merak ettim hani gidip de donuyor ya tekrar aciklama yapmiyor mu bu yüzden yazmadim diye ?
Yoo. Soramiyorum da acik acik. Bu durumdam dolayi kafayi yemek uzere oldugumu anlasin istemiyorum. Kendisine gittikten sonra onu takacak kadar cok deger verdigimi anlasin istemiyorum. Kaldigi yerden devam ediyor sadece. Bir sey demiyor.

Her gitmesinde sevgili bulmus yada esinden saklamaya calismis.her gelmesinde sevgilisiz kalmis yada esinden gizleyebilecegi ortam yakalamis.

Ben de seni kırmayı amaçlamadım bunun için özür dilerim tabi. Ama bize anlattıkların dışında bu adamın cinsellik konusundaki tüm çıkarımlarını, laflarını vesaire bir değerlendir. Belki de haklıyımdır?

Korkutmayi denediniz mi peki ?
Bir gün defalarca arayin büyük ihtimal açmaz arayin arayin.
Daha da yazmayin günlerce whatsapp falan varsa gizleyin kendinizi..
Merak etsin korksun sizin yasadiklarinizi o yasasin..
Yoo. Soramiyorum da acik acik. Bu durumdam dolayi kafayi yemek uzere oldugumu anlasin istemiyorum. Kendisine gittikten sonra onu takacak kadar cok deger verdigimi anlasin istemiyorum. Kaldigi yerden devam ediyor sadece. Bir sey demiyor.

Bilmiyorum bana anlatmaz tabi oyle seyler. Olgun konusur. Arkadaslarim o mesaj atinca "dede mesaj atmis" derler. Amca bile degil. Dede.

Bilmiyorum bana anlatmaz tabi oyle seyler. Olgun konusur. Arkadaslarim o mesaj atinca "dede mesaj atmis" derler. Amca bile degil. Dede.

Peki bakalım. Umarım kurtulursun canım. Çünkü olayla ilgili doğru tespitleri de yine sen yapmışsın. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…