Kendimi bildim bileli, çocukluktan beri kilolu biriyim. Çocuklar acımasızdır bilirsiniz o yüzden çocukluğum çok dışlanarak geçti, hala izleri yansıyor hayatıma çok asosyalim. Aslında çok başarılı bir öğrenciydim, öğretmenim beni zeka testlerine gönderirdi il geneli yapılan. Koca okulda beni yollardı ama bir dönem olmuştu ve ben içime kapandığımda derslerimi de dinleyemez olmuştum. O dönem ipin ucu bir kaçtı, hiç tutamadım. Antidepresan kullandığım da oldu. Kilom hayatımı bile mahvetti yani. Ama artık bir dur demenin vakti. 18 yaşındayım en cıvıl cıvıl ve güzel olacağım çağ diye düşünüyorum.
1 ay önce diyete başladım ama kilolar ne yaparsam yapayım gitmiyordu, bir terslik vardı. İnsülin direnci olduğunu biliyordum daha önce de vardı. Doktor hap yazdı geçen hafta hapa başladım. Baktım kilolar sorunsuz gidiyor hap işe yaradı, böyle bir günlük açıp hedefime daha da motive olayım dedim. Buraya gün içinde yediklerimi içtiklerimi yazacağım, bunun işe yarayacağını umuyorum. Birbirimize destek olursak her şeyi başarabiliriz