İnsülin direnci ile 68’e uzanacak yolculuğum...

İFTAR:
  • 3 yk taze fasulye
  • 2 içli köfte
  • 1 yk yoğurt
  • 1.5 baklava :/
SAHUR:
  • Tarçınlı sütlü kahve
13 bin adım atıldı. Çay, kahve, yeşil çay ve yaklaşık 2 lt su içildi. Yarın tartı günüüü!..

Bugün tartı günüydü ve 1 kilo 900 gram vermişim. Geçen hafta pek sıkı diyet yapmama rağmen (yine de haftanın en az 6 günü yürümeye, en az 12 bin adım atmaya özen gösteriyorum) böyle bir sonuç aldığım için mutluyum o yüzden bugün biraz ödüllendireceğim kendimi.
İFTAR:
  • 1 kepçe domates çorbası
  • 1 küçük karnıyarık
  • 2 kaşık yoğurt
  • 3 tatlı kaşığı kakaolu dondurma (120 kalori falan)
ARA ÖĞÜN:
  • Şekersiz Türk kahvesi yanında A101’de satılan vince beyaz çikolatalı trüf diye bi şey var minnacık 25 gramı 132 kaloriymiş ama yedim valla güzeldi.
  • Tarçınlı yarım muz
SAHUR:
  • 1 kase domates çorbası (1.5 kepçe falan)
  • 1 yk lorlu yumurta
  • 2 yk kıymalı makarna
  • Yarım galeta
  • Çeyrek yeşil elma

13 bin adım atıldı. Kahve, yeşil çay ve yaklaşık 2 lt su içtim.

Arkadaşlar valla kusura bakmayın bayramda biraz salıcam ama ikinci gün dipçik gibi olup kaldığım yerden devam

Yarın 21 günlük şeker orucuna ve aralıklı oruca başlıyorum... Çok iradeli ilerleyeceğim yeterince ipin ucunu kaçırdım ama yakalamak benim elimde 1 haftamı alır.

Merhaba canım diyet yolculuğunda bol eksiler diliyorum Ben de geçen Temmuz ayında 116 kilo ile başladım ilk 4 ay 23 kilo verdim sonra bir dört ay ara vermek zorunda kaldım şimdi 1.5 aydır devam ediyorum şu an 87 kiloyum kilolarımız fazla olduğu için yorucu olabiliyor sıkılabiliyoruz ama önemli olan yola devam edebilmek hem senin yaşın daha çok genç sana tavsiyem kalorini çok düşük tutma 1100-1200 civarında tüket en azından ve mutlaka spor yap adımların çok güzel zaten ben de çok spor yapabildiğimi söyleyemem ama en azından her gün 3 mil Leslie yapıyorum sana da tavsiye ederim diyet gruplarında var mısın bilmiyorum ama yoksan katılmayı düşün baya motive oluyorsun diğerlerinin yaptığı sporu ve beslenmeyi gördükçe

Teşekkür ederim öncelikle. Eskiden hep sıkı diywt yapardım asla asla meyve bile yemezdim ama artık yiyorum gayet de iyi gidiyor eskisi gibi günde 300-400 kalori almıyorum inşallah hedefime temmuza kadar ulaşacağım. Ben de geçen kurban bayramında 110 görmüştüm şimdi 83’üm. Diyet gruplarına bakmadım hiç bakarım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…