İnstagram'dan tanışma

Deprem yaşayan yedi kat yabancı insana bile geçmiş olsun denir. Kaldıki madem sizden hoşlanmış bunu fırsata çevirmeliydi. Görüşmek isteyen insan sık sık arar. Belki sizin evliliğe sıcak bakmadığınızı falan hissetmiştir. Ama ne olursa olsun İlişki durumu söz konusu olmasa bile geçmiş olsun esirgenmez. Sırf bu sebepten bile insan silinir. Hiç geri adım atmayın.

Ben de çok olumlu değildim inkar etmiyorum ama asla ona ters bişey söylemedim yapmadım, hikayeye iltifat yazardı teşekkür ederdim, imoji attığında beğenirdim vs. şimdi böyle yazınca bile çok absürt geldi, ilişki kurma şeklimize bak emoji atmak yok bilmem ne. Yüz yüze görüşmeden olur bunlar da biz seninle oturup karşılıklı çay içmiş insanlarız artık böyle mi devam edelim. Üstelik yaş olmuş 33-35. Yok yok hepten saçmaymış bu iş, düşününce

Yazmak istediğimi yazmış. Adam egoist o kadar. ‘Beni nasıl siler!?’ diye düşünüyor. Kendi önemli yani siz umrunda değilsiniz.

Adamın düşünce cepte dursun mantığı güvenilir gelmedi bana bu tiPlerin genelde sevgilisi oluyor kimsenin bilmediği

Buna bi köşede bekletme deniyor... isine gelince arasın sorsun aramadığında da sen orada öylece bekle... bir de böyle senin dediğinin aynıyla karşılık veren züppelere de ayrıca ayar oluyorum ne zannediyorsa kendini bence görüşme daha da. next

Valla adam cokta umursamamis kenarda dursun ayda yılda bir yoklarim kafası gibi yapmış bence iyi yapmışsınız niyeti belli değil yani görüşmekmi görüşmemekmi gri insanları pek sevmem hayatta net olmak lazım ya siyah olacaksın ya beyaz

mesele etmeye değmeyecek bir konu. silinmiş gitmiş. böyle tipler için yorum yapmaya vaktinizi harcamayın. silin gitsin.

Sosyal medya üzerinden kurulan ilişkilerden uzak durmak gerek. Bütün psikopat sosyopat borderline ve narsistler sosyal medya üzerinden avlanıyorlar . Konuya bi de bu acıdan bakın.

Bu bence laf olsun diye evlilik muhabbeti yapmıs, kendisi bence daha takılmalık kafada, bana cok itici geldi silmekle iyi yapmıssınız, zaman kaybetmeye degmez böyle tiplerle. Sert yapmakla cok haklısınız ciddiyetsiz bir kekoymuş.

Adamın hayatında kesın bırı var demek arada aklına gelıyor yazıyor
Su kesın ve nettır eger bı erkek kadından hoşlanırsa mutlaka yazar sorar oyle gunlerce haftalarca yazmadan beklemez ıyı yapmıssın sıl ekleme bır daha bence

yahu sen ilgisizin önde gidenisin onu ne yapacağız?

şu mesajdan sonra görüldüde bırakırdım sanırım

Sosyal medya üzerinden kurulan ilişkilerden uzak durmak gerek. Bütün psikopat sosyopat borderline ve narsistler sosyal medya üzerinden avlanıyorlar . Konuya bi de bu acıdan bakın.
Doğru diyorsunuz ama günlük iş temposunda yeni insanlarla tanışacak fırsatımız olmuyor, ilişki kovalamak için kurs vb şeylere gitmeyi de kendime yediremiyorum, yani amaç bu olmamalı o tarz yerler için. Böyle olunca el mecbur sosyal medyaya şans veriyoruz, ben ilk defa vermiştim gerçi ama, bir de arada ortak arkadaşlar vardı tamamen yabancı değildi, ona güvenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…