- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
- Konu Sahibi MissEbruli
Nerede takılmış adam size? Arkadaşınızın espiri anlayışı bir değişik olsa gerek...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kendime aynı soruyu sordum, ama eskiden sadece internetten tanıdığım bi insandı ama şu an yüzyüze görüşüp bi ilişki denediğim birisi, ve bariz şekilde de olmadı, ekli kalmasına gerek yok diye düşündüm hala da öyle düşünüyorum, eski sevgiliyle ekli kalmamak gibi bişey. Sevgililik yok derseniz de muhabbet ve görüşme hiç arkadaşlık gibi değildi gayet de flörttü fakat olmadı.
Valla ben de göremedim, baya espri anlayışım kıt heralde:)Nerede takılmış adam size? Arkadaşınızın espiri anlayışı bir değişik olsa gerek...
Görüştüğünüzü okudum zaten. Ilkinde silmissin sonra yazinca yine konusmussun e aynisini yapinca bu blof oluyor. Sen ne kadar yok desende oyle gözüküyor. Bir de ilk gorusmede evlilk konuşan insandan 2737377373 km uzaga gitmek gerekir. Olayin kurali bu. Bos yere kürek sallıyorsunuzGörüştüğümüzü belirttim, ayrıca ben blöf olarak silmedim gayet demek ki aramayacak diye sildi, sadece silinince tepki veren kendisi
Hayır kesinlikle değil, dediğim gibi ilk seferinde de demek ki aramayacak diye sildim. Bir de ilk defa instagramdan birine numaramı verdim, aylarca aramayınca yedekte tuttuğunu düşünmem normal değil mi? O zaman kendince bi açıklama yapmıştı aramamasına, açıklama da değil de özür aslında, ama şimdi bir açıklaması yok hatta zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalıştıİlişki denemek degil ki o, bir defacik oturup kahve içmişsiniz. Tanişmak olur bu olsa olsa. Eski sevgiliyle ekli kalmamakla bunun arasinda daglar kadar fak var.
Tabi ki sizin sayfaniz arkadas olmak istemiyorsaniz cikarin kim ne diyebilir ama sizinki silmek degil de "benimle ilgilen bak sildim" tavri daha çok. Boyle biyere varir misiniz bilmem.
İlk seferinde bir şekilde özür dilediği için tekrar görüştüm, ama aynı ilgisizliğe iki defa tahammül edemem yaniGörüştüğünüzü okudum zaten. Ilkinde silmissin sonra yazinca yine konusmussun e aynisini yapinca bu blof oluyor. Sen ne kadar yok desende oyle gözüküyor. Bir de ilk gorusmede evlilk konuşan insandan 2737377373 km uzaga gitmek gerekir. Olayin kurali bu. Bos yere kürek sallıyorsunuz
Hayır kesinlikle değil, dediğim gibi ilk seferinde de demek ki aramayacak diye sildim. Bir de ilk defa instagramdan birine numaramı verdim, aylarca aramayınca yedekte tuttuğunu düşünmem normal değil mi? O zaman kendince bi açıklama yapmıştı aramamasına, açıklama da değil de özür aslında, ama şimdi bir açıklaması yok hatta zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalıştı
İlgisini çekmesem ben silince o da siler, oh kurtuldum derdi heralde:) geri mesaj atıp arayan kendisi. Ha ilişki isteyecek kadar ilgilenmediği açık, ben de bayılmamıştım zaten, sadece denenebilirdi denenmedi. HayırlısıAdamın ilgisini çekmemişsin ki dönmemiş. Buna bozulup trip atman da ne bileyim :)
Instagramdan kendinizi buldurtup kahve ictiyseniz baskasinla da buldurtup kahve içeceğiniz anlamina mi geliyor yani bu nasil mantikValla ben yaşayana kadar instagramdan tanışmaya olumlu bakıyordum ama acı bir tecrübe ile öğrendim ki bir erkek Instagram'dan sizi buluyorsa başkalarını da bulmuştur ve bulmaya da devam edecektir. Güvenip kahve içmeniz bile hata derdim ama neyin ne olduğunu görmüş olmuşsunuz en azından. Kim bilir o süreçte kaç kişiye daha kahve ısmarladı bir de zeytinyağı gibi üste çıkmış. Boşver bacım.
Ciksin, isine baksin.Ben ona hiç bakmadım silmiş mi etmiş mi diye. Bakıyorsan demek ki beni hatırlıyorsun ama yazıp aramıyorsun, o zaman burda iyi niyet görmem ben ego görürüm. O da beni takipten çıktı zaten