• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram'dan tanışma

Instagramdan kendinizi buldurtup kahve ictiyseniz baskasinla da buldurtup kahve içeceğiniz anlamina mi geliyor yani bu nasil mantik😀
Bu mesajdan nasıl böyle bir anlam çıkardınız hayret ettim doğrusu... Demek istediğim bir erkek sizi Instagram'da buluyorsa tek değilsiniz sizinle beraber 10 kişiye daha yazmıştır, onlarla da belki kahve icmistir. Hatta sizleyken bile bu huylarina devam edebilir. Demek istediğim buydu.

Arkadasiniza katilmiyorum.Adam size takilmamis,adam zaman geciriyor bence.Takilmis olsa,deger verse deprem icin gecmis olsun diye mutlakaa yazardi.Sizin sildiginizi vs farkedip post ergen gibi oyun oynuyor sizinle.Direk tarihe gömün :)
Öyle yaptım zaten, arkadaş sadece yazışmayı baz alarak takılmış dedi, hani 'sen ilgisizin önde gidenisin onu napıcaz' diyor ya o takılmakmış sözde. Aramadın deyince çocuk gibi ama sen de aramadın diyen adamla işim olmaz. Hayırlısı der geçerim. Yıldım bu tiplerden :bicak:

Takılmak niyeti olan birine göre fazla hassassınız. Yazmazsa yazmasın aramazsa aramasın neden siliyorsunuz ki? Hiç konuşmadan seneler geçmiş sonuçta. Bunun karşı tarafta oluşturduğu tek imaj blöf yapıyor ilgi istiyor oldugunuzdur. Haklısınız temelde ama komik bence tepkiniz. Konuşarak çözmek lazım pasif agresif davranışlar yerine.

Takılmak niyeti olan birine göre fazla hassassınız. Yazmazsa yazmasın aramazsa aramasın neden siliyorsunuz ki? Hiç konuşmadan seneler geçmiş sonuçta. Bunun karşı tarafta oluşturduğu tek imaj blöf yapıyor ilgi istiyor oldugunuzdur. Haklısınız temelde ama komik bence tepkiniz. Konuşarak çözmek lazım pasif agresif davranışlar yerine.
Ciddi değilim derken sadece evlilik düşünmediğimi belirttim yoksa ilişki tabi ki düşünüyorum ki o niyetle başladık. İlişkiyi de hikayeye atılan emojilerle, üç ayda bir kere görüşerek yaşayamam, tepkim bunaydı

Bu mesajdan nasıl böyle bir anlam çıkardınız hayret ettim doğrusu... Demek istediğim bir erkek sizi Instagram'da buluyorsa tek değilsiniz sizinle beraber 10 kişiye daha yazmıştır, onlarla da belki kahve icmistir. Hatta sizleyken bile bu huylarina devam edebilir. Demek istediğim buydu.
O mesajdan bunu cikarmam cok normal. Erkekler buluyorsa kadinda bulundugunda yazıyor işte onu diyorum.
Instagramdan kadin bulan erkek baska kadin buluyorsa
Instgtamdan onu bulup yazan erkege cevap veren kadinda yazabilir.
Erkeklerde kadin size cevap attiysa 10 kisiye daha cevap atmistir. Hatta bu huyuna seninleyken bile devam edebilir diye dusunebilir diyorum. Anlasilmayacak ne var?

O mesajdan bunu cikarmam cok normal. Erkekler buluyorsa kadinda bulundugunda yazıyor işte onu diyorum.
Instagramdan kadin bulan erkek baska kadin buluyorsa
Instgtamdan onu bulup yazan erkege cevap veren kadinda yazabilir.
Erkeklerde kadin size cevap attiysa 10 kisiye daha cevap atmistir. Hatta bu huyuna seninleyken bile devam edebilir diye dusunebilir diyorum. Anlasilmayacak ne var?
Şimdi anladım ne demek istediğinizi, böyle açık yazmanız iyi oldu.

Kendi aldatılma hikayemden yola çıkayım ben o faciadan sonra başka insanların dm'lerini bırak takip isteklerini bile kabul etmedim ama beyimiz aynı hız başkalarına yazmaya devam etti. Kaldı ki bu hikayede de konu sahibi ilk kez instagramdan biriyle tanıştığını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Ama ben muhatabı olduğu erkeğin ilk vukuati olduğunu düşünmüyorum. Günümüzde erkeklerin daha doyumsuz olduğu, belirli yaştaki olgunlaşmamış erkeklerin serseri kurşun gibi o kadından bu kadına atladığı gün gibi ortada.

Erkekler için söylediklerim sekmez ama her kadın aynı minvalde devam etmeyebilir ben de böyle düşünüyorum.

Şimdi anladım ne demek istediğinizi, böyle açık yazmanız iyi oldu.

Kendi aldatılma hikayemden yola çıkayım ben o faciadan sonra başka insanların dm'lerini bırak takip isteklerini bile kabul etmedim ama beyimiz aynı hız başkalarına yazmaya devam etti. Kaldı ki bu hikayede de konu sahibi ilk kez instagramdan biriyle tanıştığını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Ama ben muhatabı olduğu erkeğin ilk vukuati olduğunu düşünmüyorum. Günümüzde erkeklerin daha doyumsuz olduğu, belirli yaştaki olgunlaşmamış erkeklerin serseri kurşun gibi o kadından bu kadına atladığı gün gibi ortada.

Erkekler için söylediklerim sekmez ama her kadın aynı minvalde devam etmeyebilir ben de böyle düşünüyorum.
Bence bu aşırı pozitif ayrimciliga giriyor. O zaman kadin tarafindan aldatilan erkeklerin kadinlar icin yapistirdigi yaftalamalara da ses cikaramayiz.
Erkegi ınstagramdan bulusmak kotu yapiyorsa kadini da yapar böyle dusunmeyin o yuzden. Suan netten tanismak cok normal. Kadin icinde erkek icinde.
Bu dusuncedeyseniz de artik ınternetten kimse ile tanismamalisiniz en azindan

İyi yapmışsın. Takılacaksan da daha kaliteli erkeklerle takıl.
Belki de teklifini hemencecik kabul etmiş olman bir hataydı. Diğer yanlışları tam öküzce.

Bence bu aşırı pozitif ayrimciliga giriyor. O zaman kadin tarafindan aldatilan erkeklerin kadinlar icin yapistirdigi yaftalamalara da ses cikaramayiz.
Erkegi ınstagramdan bulusmak kotu yapiyorsa kadini da yapar böyle dusunmeyin o yuzden. Suan netten tanismak cok normal. Kadin icinde erkek icinde.
Bu dusuncedeyseniz de artik ınternetten kimse ile tanismamalisiniz en azindan
Tanışmıyorum zaten siz beni merak etmeyin.

ki ben şu ara çok ciddi bişey olmadığı sürece evlilik kafasında değilim, takılma kafasıyla yaklaştım hep.
E ciddi bir şey aramiyormussun, geldiğinde takilirdiniz arada. Neden ciddi ilişki tribi atmışsın ki aramadı sormadı diye??
hangout tarzı ilişkiler böyle olmaz mı, buluşma zamanı yoklarsin. Sonra hayalete dönersin, görüşme ihtiyacı duyunca yine bulusursun, güler edersin,iyi anlaşırsin,bir sonraki buluşmaya kadar yine hayalet .. benin de böyle takıldığım birileri var, genelde ekilince davet ediyoruz birbirimizi bir yerlere, tiyatroya,maça falan .. ama tutup bana 'aramadin sormadin' tribi atsa , 'yavrum sen ne diyorsun?' derdim herhalde...
İlişkiler ikiye ayrılır.
-Öylesine hangout buluştuklarin, ara ara yazistiklarin
-gercek ilişkilerin, günaydın mesajı ile güne başladıkların
Siz hem ilk sıradaki ilişkiyi istemissiniz hem ikinci sıradaki tribi atmışsınız. Bence ne istediğinizi bir daha düşünün

E ciddi bir şey aramiyormussun, geldiğinde takilirdiniz arada. Neden ciddi ilişki tribi atmışsın ki aramadı sormadı diye??
hangout tarzı ilişkiler böyle olmaz mı, buluşma zamanı yoklarsin. Sonra hayalete dönersin, görüşme ihtiyacı duyunca yine bulusursun, güler edersin,iyi anlaşırsin,bir sonraki buluşmaya kadar yine hayalet .. benin de böyle takıldığım birileri var, genelde ekilince davet ediyoruz birbirimizi bir yerlere, tiyatroya,maça falan .. ama tutup bana 'aramadin sormadin' tribi atsa , 'yavrum sen ne diyorsun?' derdim herhalde...
İlişkiler ikiye ayrılır.
-Öylesine hangout buluştuklarin, ara ara yazistiklarin
-gercek ilişkilerin, günaydın mesajı ile güne başladıkların
Siz hem ilk sıradaki ilişkiyi istemissiniz hem ikinci sıradaki tribi atmışsınız. Bence ne istediğinizi bir daha düşünün
Yukarıda bir arkadaşa da açıkladım, ciddi derken evlilik istemiyorum dedim ilişki değil. hani ilişkimiz olurdu sevgililik yaşardık ama kafamda evlilik yok şu dönem, çok çok muhteşem bi uyum olmazsa. Sizin dediğiniz gibi takılmak benim tercihim değil.

Kızlar instagramda 6-7 senedir takipleştiği birisi vardı, ortak arkadaşlarımız var ama hiç yüz yüze tanışmamıştık. Temmuz ayında mesaj attı bir kahve içebilir miyiz diye, numaramı istedi, olur tanışmış oluruz dedim verdim. Sonra aradan bir ay falan geçti baktım bundan ses yok ben de numarasını sildim aramayacak heralde diye. Sildiğimi farkedince aradı, kendince bir açıklama yaptı, çok güzel konuştuk şakalaştık falan, neyse sonra yüz yüze görüştük. Görüşmede sürekli evlilik muhabbeti yaptı, ki ben şu ara çok ciddi bişey olmadığı sürece evlilik kafasında değilim, takılma kafasıyla yaklaştım hep. Görüştükten sonra bir kere aradı bir kere de msj attı, ben mesela bi sonraki h.sonu görüşelim der diye şehir dışına çıkacakım onu ertelemiştim, bir baktım bu perşemde günü başka bi şehirden story atıyor. Neyse dedim. Aradan yine 1,5 ay geçti görüşmemizin, ben bu arada izmirde depremi yaşadım, bi story atmıştım buna dair, onu da gördü ama hiç geçmiş olsun nasılsın demedi. Ben de bugün hem instadan hem telefondan sildim. Üzerine olan yazışmayı atıyorum:

O: sen yine beni neden unfollow yaptın
Ben: senin de durup durup aylar sonra sorman:) xxx bişey denedik ama olmadı, bence olgunca kabul edelim
O: neyi kabul edelim anlamadım, istanbulda yoksun
B: nerden biliyosun olmadığımı ya, arayıp sordun mu da
O: yahu sen ilgisizin önde gidenisin onu ne yapacağız?
B: asıl sen ilgisizin önce gidenisin, böyle düşünmemiz de birbirimize uymadığımızı gösteriyor zaten

Şimdi bir arkadaşım dedi ki, adam sana takılmış sen sert yapmışsın. Sizin yorumunuz ne acaba?
Sizin onu her yerden sildiğinizi görüp mesaj atan adamdan hayır gelmez.
Depremden sonra aramayan kendisi, gelmiş sizi ilgisizlikle suçluyor.
Pardon ama, bu beyefendinin karşılıklı olmayan hiçbir şeyin ilerlemeyeceğinden haberi var mıdır acaba?
Arkadaşınıza da mizah dalında en iyi aday ödülü vermemiz gerekiyor.
Neresinden tutsak temeli çürük.

Karabatak gibi bu ne böyle,buluşmasanız bile mesajlaşıp daha iyi tanıyabilirdiniz birbirinizi.Bir de sizi suçlamış.Bence iyi yapmışsınız.

Kızlar instagramda 6-7 senedir takipleştiği birisi vardı, ortak arkadaşlarımız var ama hiç yüz yüze tanışmamıştık. Temmuz ayında mesaj attı bir kahve içebilir miyiz diye, numaramı istedi, olur tanışmış oluruz dedim verdim. Sonra aradan bir ay falan geçti baktım bundan ses yok ben de numarasını sildim aramayacak heralde diye. Sildiğimi farkedince aradı, kendince bir açıklama yaptı, çok güzel konuştuk şakalaştık falan, neyse sonra yüz yüze görüştük. Görüşmede sürekli evlilik muhabbeti yaptı, ki ben şu ara çok ciddi bişey olmadığı sürece evlilik kafasında değilim, takılma kafasıyla yaklaştım hep. Görüştükten sonra bir kere aradı bir kere de msj attı, ben mesela bi sonraki h.sonu görüşelim der diye şehir dışına çıkacakım onu ertelemiştim, bir baktım bu perşemde günü başka bi şehirden story atıyor. Neyse dedim. Aradan yine 1,5 ay geçti görüşmemizin, ben bu arada izmirde depremi yaşadım, bi story atmıştım buna dair, onu da gördü ama hiç geçmiş olsun nasılsın demedi. Ben de bugün hem instadan hem telefondan sildim. Üzerine olan yazışmayı atıyorum:

O: sen yine beni neden unfollow yaptın
Ben: senin de durup durup aylar sonra sorman:) xxx bişey denedik ama olmadı, bence olgunca kabul edelim
O: neyi kabul edelim anlamadım, istanbulda yoksun
B: nerden biliyosun olmadığımı ya, arayıp sordun mu da
O: yahu sen ilgisizin önde gidenisin onu ne yapacağız?
B: asıl sen ilgisizin önce gidenisin, böyle düşünmemiz de birbirimize uymadığımızı gösteriyor zaten

Şimdi bir arkadaşım dedi ki, adam sana takılmış sen sert yapmışsın. Sizin yorumunuz ne acaba?
Adam sizi sallamamış.Siz onu salladığınızı fazla belli etmişsiniz.Bir şey denedik olmadı demişsiniz adam anlamadım demiş😂😂Arkadaşınız sizden de iyimsermiş

Instagramdan 6 yıl takiplesip yıllar sonra görüşüp, samimi bir diyalog sonrası hic aramaması sonrasında takipten çıkardınız diye sorgulaması bence yalnızca ego zedelenmesini ifâde ediyor. Çok etkilenmiş olsa başka türlü hamleler yapardı. En azından deprem gibi bir durumda dahi hal hatır sorardı merhabalık seviyede bir dostluk için. Egosu çok yüksek, reddedilemez sanıyor kendini. Iyi yapmışsınız silerek. Yeniden ego tatmini için uzun zaman sonra saçma bir girişimde de bulunabilir.

Ben bu internet tanışmalarına, ( ilk mesaj atan kişi için söylüyorum) duygusal boşlukta kalmış ve bi baltaya sap olamamış erkeklerin vakit geçirme günü kurtarma amacı olarak bakıyorum.

Hiç güvenilir değil hiç. hangi platform olursa olsun. Butun sosyopatlar internette dolaniyor kendilerine av bulmak icin.

Hiç sosyal medya kullanmıyorum o yüzden.

Back