• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagramda bir sapık bana taktı kimliğini bilmediğim icin şikayet edemiyorum ama o her şeyimi biliyor

Çalan kişiler 19 yaşındaki kızın birini instagramda ekleyip taciz etmek içinmi çaldı allah aşkına,konunun bununla ne alakası var😂bu baya kızın numarasını hatta babasının numarasını bilen bir hasta işte çok belli.
Ya hu 70 yaşında dedelerin bile çalıp arayıp aynısını yapıyorlar. Şaşılacak durum yok

Çalan kişiler 19 yaşındaki kızın birini instagramda ekleyip taciz etmek içinmi çaldı allah aşkına,konunun bununla ne alakası var😂bu baya kızın numarasını hatta babasının numarasını bilen bir hasta işte çok belli.
Hiç alakasî yok benle uğraşan taa elazığdan evli barklı çocuklu bir adam hiç tanımıyorum ;) telegramdan görüp peşime düştü

O şekilde olmuyor maalesef, sizi tanımayan kişiler kolaylıkla yapıyor bunu. Başka bir arkadaşın dediği gibi discord büyük sıkıntı. İlk yorumlardan birisinde bu durumu yaşamış birisi olarak anlattım zaten.

Konu sahibi arkadaşım sen de yani herkes bir şey diyor hangi birime gideceğim vs diyorsun ama burada normalde hiç yorum yazmayan birisiyim, benim de olay başımdan geçtiği için gerçekten üzülüp sana yazmak istedim. Durumu yaşamış birisi olarak SİBER SUÇLARa git en azından polisin bilgisi olsun diyorum sana tekrar. Maalesef buradan kimse tutup bir anda olayın içerisinden çıkartamaz seni. Polise gitmen 1 saatini almasa gerek. Şu an belirsizlikle kendini strese sokuyorsun sadece.

İstediğiniz kişinin herhangi bir bilgisine çok rahat bir şekilde erişebilirsiniz Türkiyede. Panel diye bir şey var maalesef. Kişisel veriler e devlette dahil her yerden çalındığı için internette, telegram gruplarında verilerimiz geziyor. Hatta benim eski çalıştığım işyerinde call center bölümü vardı. Borçluların adını soyadını panel gibi bir uygulamaya yazar, hem borçlunun hem tüm sülalesinin bilgilerini bulur borcunuz var diye anasına danasına kadar ararlardı. Hatta bazıları beğendiği ünlünün telefonunu bulup mesaj atıyordu.
Siz elmayla armudu karıştırıyorsunuz,konuyu çok uç noktada düşünüyorsunuz,kızcağızın birini artık hangi sapıksa eklemiş ve rahatsız ediyor,konu bu kadar çok ayrıntıya girmeye gerek yok,instgrmdan msj atıp bi tarafını çekiyorsa sapık varoşun tekidir,polise gidecek ya komşu yada mahalleden bir sapık çocuk çıkacak,polis bulabilirmi diye sormuş birisi onuda söyleyelim hemen bulur,öyle vpn vs engel olmaz.

Hiç alakasî yok benle uğraşan taa elazığdan evli barklı çocuklu bir adam hiç tanımıyorum :KK66: telegramdan görüp peşime düştü
bakın o ayrı bir konu,ülkede kimlik bilgileri çalınacak o kadar suc vs göze alınacak,parayla numaralar vs bilgiler ele geçirilecek niye,sapığın biri şeyini çekip ülkenin bir ucundaki kıza atması için😂😂😂sapık bile bu kadar gereksiz s..lak olamaz ya,ben o söylenen konunun daha ciddi boyutlarda olduğunu düşünüyorum,mesela ünlüsündür vs bir çıkarı olur bunu yapar,hiç çıkarı olmadan sadece sapıklık yapmak için bu kadar kim uğraşır inanılır gibi değil çok mantıksız.

Siz elmayla armudu karıştırıyorsunuz,konuyu çok uç noktada düşünüyorsunuz,kızcağızın birini artık hangi sapıksa eklemiş ve rahatsız ediyor,konu bu kadar çok ayrıntıya girmeye gerek yok,instgrmdan msj atıp bi tarafını çekiyorsa sapık varoşun tekidir,polise gidecek ya komşu yada mahalleden bir sapık çocuk çıkacak,polis bulabilirmi diye sormuş birisi onuda söyleyelim hemen bulur,öyle vpn vs engel olmaz.
Yanlış biliyormuşum, böyle şeyler varmış haberim yoktu demek bu kadar zor değil. Şu inadınızı hiç anlayamadım.

Ablalarım 19 yaşındayım çok korkuyorum lütfen okuyun görsel de bırakacağım. Sosyal medyada profilimi gören herkes istek atıyor fake bir adam bana penisini atıp instadan beni arıyordu ben dayanamayıp ona küfür ettim o da özür dile yoksa evinde bomba var baban terörist diye ihbar ederim yazdı. Ben başta kale almadım ama babamın ve benim numaramı ve evimizin adresini bulup bana attı nasıl bulduğunu inanın hiç bilmiyorum. Numaramı bulunca beni gece 2 de ya da sabah 5 de fake numaralar satın alıp alıp rahatsız ediyor SMS falan atıyor ben engelledikçe yeni numara alıyor iki haftadır geceleri arayıp duruyor o kadar korkuyorum ki adamın elinde benim bütün bilgilerim var ama ben onun adını bile bilmiyorum. Babam savcılığa ben cimere yazdım ama sonuç gelmedi çünkü adama dair hiçbir şey bilmiyoruz hem bıktım hem korkuyorum hem sinirliyim işi gücü yok her gece beni arıyor napıcamı bilmiyorum
Bu sizi tanıyan biri bence. Yoksa telefon numarasına ulaşmak bu kadar kolay mı? Aklında geçmişten kalma biri var mı? Ya da husumetli olan biri?

Yanlış biliyormuşum, böyle şeyler varmış haberim yoktu demek bu kadar zor değil. Şu inadınızı hiç anlayamadım.
Neden inat olsun mantıksız diyorum çok saçma ya😂mantıksız bulduğum birşeye bilmiyodum ya öylemiymiş diyememki,çok saçma yani hiç elle tutulur bir tarafı yok.

bakın o ayrı bir konu,ülkede kimlik bilgileri çalınacak o kadar suc vs göze alınacak,parayla numaralar vs bilgiler ele geçirilecek niye,sapığın biri şeyini çekip ülkenin bir ucundaki kıza atması için😂😂😂sapık bile bu kadar gereksiz s..lak olamaz ya,ben o söylenen konunun daha ciddi boyutlarda olduğunu düşünüyorum,mesela ünlüsündür vs bir çıkarı olur bunu yapar,hiç çıkarı olmadan sadece sapıklık yapmak için bu kadar kim uğraşır inanılır gibi değil çok mantıksız.
Ya ama işte uğraşiyor diyorum ben belki bin tane hesaptan engelledim adamı ben ünlümüyüm veya bu kadar peşine düşülecek insanmıyım bence değilim yani 40+ yaşındaki adam bunlarla uğraşiyor 🤷🏼‍♀️ bizce saçma ama onlara saçma gelmiyor

Daha geçen kk ya bile attım onerilerine düşmüsüm birinin bana ozelden metiyeler düzmüş adam yok kaşlarım yok tarzım valla hiç mi bu sanal alemden haberiniz yok yahu bide inatla uğraşmazlar diyorsunuz yaşadıklarımın 10 da birini anlatmiyorum hele bide telegram gibi bi olay var aman aman

Ya ama işte uğraşiyor diyorum ben belki bin tane hesaptan engelledim adamı ben ünlümüyüm veya bu kadar peşine düşülecek insanmıyım bence değilim yani 40+ yaşındaki adam bunlarla uğraşiyor 🤷🏼‍♀️ bizce saçma ama onlara saçma gelmiyor
Sapık olmasına birşey demiyorum ok sapık😂o konuda sorun yok ama hani numaralar ele geçirilmiş şu olmuş bu olmuş deniliyor ya işte ben işin o kısmında kopuyorum,numaranızı bilen biri yapar ok,kafadan numara sallar sizinki denk gelir olabilir,o numarayı yazınca ikili kimlik doğrulaması yaptıysanız numaranızı kaydettiyseniz,sosyal medya hesaplarından beni kimler ekleyebilir bulabilir kısmında numaramı bilenler seçeneği var eğer onu kapatmadıysanız sosyal medya hesaplarınız arama kısmından çıkar onada birşey demiyorum ama diğer konu çok uç nokta artık hani,onun dışında diğer konularda katılıyorum whatsapp da dahil tanımadık numaralar arıyor,normal msj fln geliyor dikkatli olmak lazım tabi dolandırlmamak için.

Neden inat olsun mantıksız diyorum çok saçma ya😂mantıksız bulduğum birşeye bilmiyodum ya öylemiymiş diyememki,çok saçma yani hiç elle tutulur bir tarafı yok.

Size mantıksız gelen şeyler olayların gerçekliğini değiştirmiyor maalesef. Siz, size mantıksız geldiği için böyle bir şey olamaz diye karşı çıkıyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Maalesef oluyor, benim kardeşim de direkt discorddan birisi tarafından ihbar edildi. Kardeşim ne ünlü ne de kız. Karşı tarafın ruh sağlığının berbatlığından gelen bir durumdu resmen. Gidip benim durumu anlattığım yorumu okuyun isterseniz. Ondan sonra belki, evet ben yaşamadığım için bana mantıksız geliyordu ama olabiliyormuş doğru haklısınız diyebilirsiniz o zaman.

Size mantıksız gelen şeyler olayların gerçekliğini değiştirmiyor maalesef. Siz, size mantıksız geldiği için böyle bir şey olamaz diye karşı çıkıyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Maalesef oluyor, benim kardeşim de direkt discorddan birisi tarafından ihbar edildi. Kardeşim ne ünlü ne de kız. Karşı tarafın ruh sağlığının berbatlığından gelen bir durumdu resmen. Gidip benim durumu anlattığım yorumu okuyun isterseniz. Ondan sonra belki, evet ben yaşamadığım için bana mantıksız geliyordu ama olabiliyormuş doğru haklısınız diyebilirsiniz o zaman.
Mantıksız gelen kısmı kimlik bilgilerinin çalınması yada ihbarda bulunulması değil,okudum yazınızı kardeşiniz bir oyun sitesindeyken olan bir olay,sıradan bir hacker vs de olabilir bu discord da olabilir ama yine söylüyorum isim aratıp sosyal medya hesabına girip bişeyinin fotosunu çekip taciz etmek bu konunun çok başka yerinde,sıralı şekilde taciz edip tehdit edip korkutmuş,somut bir tehdit olabilir komşu yada mahalleden bir manyak olabilir,ya nasılsa uygulamadan msj atıyor cimere yazdım sikayet ettim rahatlığı bana fazla geldi,polise gidip bireysel olarak şikayetçi olması lazım,hergün haberlerde sağda solda neler görüyoruz bende bunu söylüyorum,diğer konularda birşey diyemem dolandırıcılık vs oluyor elbetteki biliyorum ama bu konu başka birşey bence.

Mantıksız gelen kısmı kimlik bilgilerinin çalınması yada ihbarda bulunulması değil,okudum yazınızı kardeşiniz bir oyun sitesindeyken olan bir olay,sıradan bir hacker vs de olabilir bu discord da olabilir ama yine söylüyorum isim aratıp sosyal medya hesabına girip bişeyinin fotosunu çekip taciz etmek bu konunun çok başka yerinde,sıralı şekilde taciz edip tehdit edip korkutmuş,somut bir tehdit olabilir komşu yada mahalleden bir manyak olabilir,ya nasılsa uygulamadan msj atıyor cimere yazdım sikayet ettim rahatlığı bana fazla geldi,polise gidip bireysel olarak şikayetçi olması lazım,hergün haberlerde sağda solda neler görüyoruz bende bunu söylüyorum,diğer konularda birşey diyemem dolandırıcılık vs oluyor elbetteki biliyorum ama bu konu başka birşey bence.

Karşı tarafı kendimiz gibi sağlıklı kafada görmemek gerek. Karşı taraf en ufak bir şeye gıcık oluyor, tutuyor çat diye ihbar yapıyor(en azından geçen sene için bununla ilgili olaylar çoktu). Ya da sırf zevk olsun diye böyle işlere girişenler var. Bunların çoğunluğu çoluk cocuk zaten. Tehditi ilk duyduğumuzda biz de olamaz demiştik ama oluyor işte. Çünkü karşı taraftakilerin bir şeyden korkusu yok, polismiş hukukmuş bilmem neymiş umurlarında bile değil. Ki polis de zaten bununla ilgili bir ton dosya var hangisiyle ilgilenelim, sıkıntı olmaz deyip geçiştirip savcılığa gidin tavrında.

Dediğiniz gibi belki bu olayda karşı taraf tanıyan birisi de olabilir ama işte tanımayan herhangi birisi olup bilgeleri kolayca ele geçirip sırf psikopatça eğlence olsun diye bunu yapan birisi de olabilir. Siber suçlar daha dünyada gelişen bir alan olduğu için bazı şeyleri mantık zeminine oturtmak zor bizler için de şu an. Artık her şey münkün dünyada maalesef, mantıklı ya da mantıksız fark etmiyor. :)

Hemfikir olduğumuz konu, kesinlikle polise siber suçlara gidip bilgi vermek. Polisin yapamadığını biz de yapamayız zaten. Çok ilgili bir birime denk gelirse iyi yönlendirme ile çözer, kötü bir birime denk gelirse sen azından sonrası için ihbar durumu yaşansa bile ben polise daha önce gitmiştim tavrında olma imkanı bulur.

Bunlar çok rahat bulunuyor benim whatsapp hariç sosyal medyam yok kuzenimin takıntılı sapığı bana mesaj attı whatsapptan kuzeninle konuşmak istiyorum diye düşün öyle kolay bulmak .Panelden bütün sülalen mal varlığın e okul resmin bile çıkıyor her şey var orda tek bi gizli bi şey yok

Avrupa’da boşuna mı e devlet sistemi yok bütün her şey kagıt üzerinde ilerler bizde böyle e devlet güya iyi bi şey gibi anlatıldı ama al bak iste her şeyimiz ortada satıldı .Geçmiş olsun ölmüs dedenin dedesinin mal varlığına bile ulaşır tek bi gizli bilgi yok bu panelde

nasıl karıştırmış?
panelden bulup bunları yapıyorlar işte.
dünyadan bi haber yaşayıp alt tarafı sapık varoşun tekidir demeniz garip.
14/15 yaşında kaç kız çocuğu intihar etmiş açıp bakın panelciler yüzünden.
her bir haltlarını bulup tehdit ediyorlar. .çocuklar korkup ailelerine söyleyemiyor. sıkışıp kalıyorlar.
ayrıntıya girmeye gerek yok değil meselenin özü zaten o ayrıntı.

Ablalarım 19 yaşındayım çok korkuyorum lütfen okuyun görsel de bırakacağım. Sosyal medyada profilimi gören herkes istek atıyor fake bir adam bana penisini atıp instadan beni arıyordu ben dayanamayıp ona küfür ettim o da özür dile yoksa evinde bomba var baban terörist diye ihbar ederim yazdı. Ben başta kale almadım ama babamın ve benim numaramı ve evimizin adresini bulup bana attı nasıl bulduğunu inanın hiç bilmiyorum. Numaramı bulunca beni gece 2 de ya da sabah 5 de fake numaralar satın alıp alıp rahatsız ediyor SMS falan atıyor ben engelledikçe yeni numara alıyor iki haftadır geceleri arayıp duruyor o kadar korkuyorum ki adamın elinde benim bütün bilgilerim var ama ben onun adını bile bilmiyorum. Babam savcılığa ben cimere yazdım ama sonuç gelmedi çünkü adama dair hiçbir şey bilmiyoruz hem bıktım hem korkuyorum hem sinirliyim işi gücü yok her gece beni arıyor napıcamı bilmiyorum
Tam bir ruh hastası,psikopat bu ya. Siber suçlar ilgilenir bu durumla. Kullanıcı adını, mesajları size yazılan tehditleri hepsinin görüneceği şekilde belge halinde verin. Siber suçlar bence bu kişinin kimliğini tespit eder diye düşünüyorum. Yabancı birisi değildir muhtemelen eskiden tanıdığın birisi de olabilir. Sizi korkutmaya çalışmış, bomba var derim baban terörist diye 1 dkda şikayet ederim diyerek gözdağı vermiş. Böyle bir şey yapamaz merak etme. Sana bir de penis fotosunu gönderip taciz etmiş. Defalarca rahatsız etmiş. Kesinlikle korkma hakkını savun

Ya ben kime çemkirmişim??? Yardım etmeye çalışıyor insanlar da siz durumun içinde yoksunuz o yüzden bazılarınız çok bilmiş gibi sanki yapabilecekmişim gibi şeyler yazıyor. Tanıdık biri yok diyorum erkek bir tanıdığım bile yok olsa bile yakın değilim kimseyle?? Polis deneyimim de daha önce hiç olmadı nereye gidicem hangi birime gidip nasıl bir üslupla kime ifade vericem herkes ayrı bir birim ayrı bir tavsiye yazmış ben hangi birini uygulayın tamam eyvallah sağolun da ben sırf bunları yapamadığımı söylediğimde millete çemkirmis mi oluyorum
Kimse erkeklerle yakınsın, "tanıdık sapığın" var demedi, sakin ol.
Bu arada normalde de (söylediğin gibi) tanıdığın kimse/erkek yoksa mağaradan çıkmanı tavsiye ederim.
Iyi günler.

Zaman kaybetme hemen bulunduğun ildeki adliye git ve orda savcılığa şikayet et elindeki görselleride de sun
sakın korkma seni tehdit edip istediğin yaptırmaya çalışıyor pislik herif
yer tespiti yapılıyor telefon numarası bulmak artık eskisi gibi zor değil babanın senin numaran var diye korku sarıyorlar
ailende de destek al korkma

Back