Instagramda bir sapık bana taktı kimliğini bilmediğim icin şikayet edemiyorum ama o her şeyimi biliyor

Ablacım birde benden tavsiye asla korktuğunu belli etme gerçekten bu pislikleri geri çektiren en önemli şey bu üstüne daha da küfür edip engelle hep çünkü bu pislikler korkudan besleniyorlar karşı tarafın korkması onlari tahrik ediyor çünkü sapık oldukları için korkudan ozguven duyuyorlar iğrenç yaratıklar.

Adını ve soy adını biliyorsa evinin adresi telefon numarası babanın numarası gibi şeylere ulaşabilir.Benim arkadaşım yazılımcı ve hadi ya yapamazsın demiştim şak diye babamın numarasını attı bana.

Karakolda siber suçlara gittiniz mi bilmiyorum acil git sana cinsel mesaj atarak taciz etmesi ekstra suç zaten.Telefon numaranı değiştir ve o instagram hesabını da sil.Yeni hesap açınca da adın soy adınla yapma sadece tanıdıkları ekle.

Adın soy adınla birlikte açarsan yine numaranı bulabilir.Panel işleri bunlar.

Ablalarım 19 yaşındayım çok korkuyorum lütfen okuyun görsel de bırakacağım. Sosyal medyada profilimi gören herkes istek atıyor fake bir adam bana penisini atıp instadan beni arıyordu ben dayanamayıp ona küfür ettim o da özür dile yoksa evinde bomba var baban terörist diye ihbar ederim yazdı. Ben başta kale almadım ama babamın ve benim numaramı ve evimizin adresini bulup bana attı nasıl bulduğunu inanın hiç bilmiyorum. Numaramı bulunca beni gece 2 de ya da sabah 5 de fake numaralar satın alıp alıp rahatsız ediyor SMS falan atıyor ben engelledikçe yeni numara alıyor iki haftadır geceleri arayıp duruyor o kadar korkuyorum ki adamın elinde benim bütün bilgilerim var ama ben onun adını bile bilmiyorum. Babam savcılığa ben cimere yazdım ama sonuç gelmedi çünkü adama dair hiçbir şey bilmiyoruz hem bıktım hem korkuyorum hem sinirliyim işi gücü yok her gece beni arıyor napıcamı bilmiyorum
Devlette çalışıyorsa bir isim soyisimden tc de bulunur, adreste telefon numarasıda olan olayları akış sırasına göre gidecek ve savcılığa bildireceksin ve yılmadan yapacaksın bunu

Şoyle sülale kadınları ve adamları toplaşıp bı konusamiyormu o arkadaşla? Yani eğer gerekli yerlere şikayet edilip sorun çözülmediyse bence bu arkadaşla böyle bı konuşulabilir.Bak o dilden iyi anlayan biri olmalı.Yani ben kendi adıma fikir veriyorum tabiki kimsenin aklına birşey gelmesin 🙄Tam ıslak odunla sohbet edilesi biri .Keşke sizin gibi naif birine bulaşmamış olsa.

Bu tanıdık biridir,numaranızı fln asla bulamaz hatta babanızın numarasını hiç bulamaz,sizi bilerek isteyek aratıp bulmuş ve msj atmış sakın inanmayın,sapıkların en sık kullandığı taktik bu,bilgilerin elimde,yok işte elimde fotoğrafın var,yada iftira atarım diye korkutur,bunlara fırsat vermemek gerekir,direk gidip msjlarla birlikte şikayetçi olun bakın kimmiş,birde iftira atacağını yalan ihbarda bulunacağınıda söylemiş bu zaten suç,hemen bekletmeden gidin.
Tanıdık olmayanda bulabilir, incel denen sapıklar hackerlık yaparak çok kolay ulaşıyor tüm kişisel bilgilere, çoğunluğu da ergen çocuk bunların.

Cimerden konu sahibine ulaşıp emniyete götürülerek şikayetçi olması sağlanır ve hepsi tek tek bulunur zaten, korktuğunu belli ettiği için iyice kudurmuş pislikler.

Seni tanıyan biri bu, besbelli.
Cevap verme, hiçbir şekilde kesinlikle cevap verme, her yazdığı hesabı her seferinde engelle. Ailenin durumu bilmesi iyi olmuş.
Üniversite öğrencisiyim, polise gidecek vaktim olmuyor demişsin, ne alaka? 24 saat ders mi oluyor üniversitede? Polis, savcı artık kim ilgileniyorsa tüm birimlere gidin tabii ki. Ne yazık ki ağır işliyor bu süreçler ama en azından bildirip elinizden geleni yapmış olun.
Bu +1 numaralar hiçbir şekilde bulunamıyor diye biliyorum bu arada, benim de başıma gelmişti, biz sonradan tespit etmiştik kim olduğunu, okuldan atılıp her hocaya musallat olmaya çalışan bi çocuktu, süreç bizde farklı ilerledi ama normalde bu numaralar tespit edilemiyor.

Seni tanıyan biri bu, besbelli.
Cevap verme, hiçbir şekilde kesinlikle cevap verme, her yazdığı hesabı her seferinde engelle. Ailenin durumu bilmesi iyi olmuş.
Üniversite öğrencisiyim, polise gidecek vaktim olmuyor demişsin, ne alaka? 24 saat ders mi oluyor üniversitede? Polis, savcı artık kim ilgileniyorsa tüm birimlere gidin tabii ki. Ne yazık ki ağır işliyor bu süreçler ama en azından bildirip elinizden geleni yapmış olun.
Bu +1 numaralar hiçbir şekilde bulunamıyor diye biliyorum bu arada, benim de başıma gelmişti, biz sonradan tespit etmiştik kim olduğunu, okuldan atılıp her hocaya musallat olmaya çalışan bi çocuktu, süreç bizde farklı ilerledi ama normalde bu numaralar tespit edilemiyor.
Beni tanımıyor çünkü aradığında sesinden çıkaramadım kim olduğunu. Zaten tanıdığım sapık kimse yok. Ayrıca bu fake numaralar tespit edilemiyorsa polisler nasıl bulacak bunu

Beni tanımıyor çünkü aradığında sesinden çıkaramadım kim olduğunu. Zaten tanıdığım sapık kimse yok. Ayrıca bu fake numaralar tespit edilemiyorsa polisler nasıl bulacak bunu
Tanıdığın sapık kimse yok demek, hmm, peki. Böyle taciz edilenlerin hep "tanıdık sapığı" vardır zaten. Sesi tanıyamadım ne ya, başkasını konuşturamaz mı, mantığa bak.
Hem sen millete çemkirmek için mi açtın bu konuyu? İnsanlar yardım etmeye çalışıyor, ne oluyoruz yani.
Polise gidip şikayet kaydı oluşturmak önemli, bi sürü kişi yazmış, nesini anlamadın mesela?

Ablalarım 19 yaşındayım çok korkuyorum lütfen okuyun görsel de bırakacağım. Sosyal medyada profilimi gören herkes istek atıyor fake bir adam bana penisini atıp instadan beni arıyordu ben dayanamayıp ona küfür ettim o da özür dile yoksa evinde bomba var baban terörist diye ihbar ederim yazdı. Ben başta kale almadım ama babamın ve benim numaramı ve evimizin adresini bulup bana attı nasıl bulduğunu inanın hiç bilmiyorum. Numaramı bulunca beni gece 2 de ya da sabah 5 de fake numaralar satın alıp alıp rahatsız ediyor SMS falan atıyor ben engelledikçe yeni numara alıyor iki haftadır geceleri arayıp duruyor o kadar korkuyorum ki adamın elinde benim bütün bilgilerim var ama ben onun adını bile bilmiyorum. Babam savcılığa ben cimere yazdım ama sonuç gelmedi çünkü adama dair hiçbir şey bilmiyoruz hem bıktım hem korkuyorum hem sinirliyim işi gücü yok her gece beni arıyor napıcamı bilmiyorum
ailene hemen haber ver ve direkt bu mesajlarla polise gidin. Sakın boyun eğme korkma. Hiçbir halt yapamaz. Elin psikopat sapığına bak hem cinsel organını at üzerine özür dile de. O cinsel organından taksimde asacaksın bu tipleri oksijen israfı resmen 😡😡😡

Öncelikle geçmiş olsun Allah korusun , şikayet etmişsiniz zaten , İnstagram mesaj kısmın kapalı değilse kapat , kapandığı takdirde yazamaz
Sms kısmından da spamla spamlayınca görmezsin.
Ki için rahat değilse başka bir karakola git biraz yaygara yap böyle şey mi olur Can güvenliğim yok diye bu adamın bütün her şeyini bulurlar
Ama sms şeklinde atılan numara bana çok tuhaf geldi ilginç . Normal birine benzemiyor
Allah yardımcın olsun Allah herkesten uzak tutsun .

Bu tanıdık biridir,numaranızı fln asla bulamaz hatta babanızın numarasını hiç bulamaz,sizi bilerek isteyek aratıp bulmuş ve msj atmış sakın inanmayın,sapıkların en sık kullandığı taktik bu,bilgilerin elimde,yok işte elimde fotoğrafın var,yada iftira atarım diye korkutur,bunlara fırsat vermemek gerekir,direk gidip msjlarla birlikte şikayetçi olun bakın kimmiş,birde iftira atacağını yalan ihbarda bulunacağınıda söylemiş bu zaten suç,hemen bekletmeden gidin.
Bulamaz mı? Bilgilerimizin hepsi çalındı farkındaysanız. Çok rahat ad soyadını bilmezi yeterli tüm bilgileri bulması için. Maalesef böyle artık !

Tanıdığın sapık kimse yok demek, hmm, peki. Böyle taciz edilenlerin hep "tanıdık sapığı" vardır zaten. Sesi tanıyamadım ne ya, başkasını konuşturamaz mı, mantığa bak.
Hem sen millete çemkirmek için mi açtın bu konuyu? İnsanlar yardım etmeye çalışıyor, ne oluyoruz yani.
Polise gidip şikayet kaydı oluşturmak önemli, bi sürü kişi yazmış, nesini anlamadın mesela?
Ya ben kime çemkirmişim??? Yardım etmeye çalışıyor insanlar da siz durumun içinde yoksunuz o yüzden bazılarınız çok bilmiş gibi sanki yapabilecekmişim gibi şeyler yazıyor. Tanıdık biri yok diyorum erkek bir tanıdığım bile yok olsa bile yakın değilim kimseyle?? Polis deneyimim de daha önce hiç olmadı nereye gidicem hangi birime gidip nasıl bir üslupla kime ifade vericem herkes ayrı bir birim ayrı bir tavsiye yazmış ben hangi birini uygulayın tamam eyvallah sağolun da ben sırf bunları yapamadığımı söylediğimde millete çemkirmis mi oluyorum

Bulamaz mı? Bilgilerimizin hepsi çalındı farkındaysanız. Çok rahat ad soyadını bilmezi yeterli tüm bilgileri bulması için. Maalesef böyle artık !
Çalan kişiler 19 yaşındaki kızın birini instagramda ekleyip taciz etmek içinmi çaldı allah aşkına,konunun bununla ne alakası var😂bu baya kızın numarasını hatta babasının numarasını bilen bir hasta işte çok belli.

Biraz trajikomik olucak ama kendimizi gizleyerek fake hesap açmamız dışarıda peçe ve çarşafla dolanan t*liban ve *l kaide zihniyetli gerici toplumun kurbanı olan kadınlar gibi olmayı hatırlattı
Bu kafayla size kimse yardım edemez. Adli birimlere başvurduğunuzda da sadece sapığı yakalamak değil mağduru da gizlemek amaçlanır. Mesela kocası şiddet uygulayan ve tehdit edilen kadınların mahkeme kararıyla kimlik bilgileri değiştirilir ve adresi, kimliği her şeyi gizlenir. Mahkemeye “el kaide zihniyetliler benim bilgilerimi değiştirip gizleyemezsiniz” demiyo kimse ama siz olsanız böyle söylerdiniz herhalde. Neyse siz bilirsiniz. Konunuza bir önerim yok.

Son düzenleme:
Tanıdık olmayanda bulabilir, incel denen sapıklar hackerlık yaparak çok kolay ulaşıyor tüm kişisel bilgilere, çoğunluğu da ergen çocuk bunların.

Cimerden konu sahibine ulaşıp emniyete götürülerek şikayetçi olması sağlanır ve hepsi tek tek bulunur zaten, korktuğunu belli ettiği için iyice kudurmuş pislikler.
Direkt gidip kendisi şikayetçi olacak,tehdit ve taciz var,özel hayata müdahale var,ve genellikle tanıdıklar yapar bunu.

Çalan kişiler 19 yaşındaki kızın birini instagramda ekleyip taciz etmek içinmi çaldı allah aşkına,konunun bununla ne alakası var😂bu baya kızın numarasını hatta babasının numarasını bilen bir hasta işte çok belli.
İstediğiniz kişinin herhangi bir bilgisine çok rahat bir şekilde erişebilirsiniz Türkiyede. Panel diye bir şey var maalesef. Kişisel veriler e devlette dahil her yerden çalındığı için internette, telegram gruplarında verilerimiz geziyor. Hatta benim eski çalıştığım işyerinde call center bölümü vardı. Borçluların adını soyadını panel gibi bir uygulamaya yazar, hem borçlunun hem tüm sülalesinin bilgilerini bulur borcunuz var diye anasına danasına kadar ararlardı. Hatta bazıları beğendiği ünlünün telefonunu bulup mesaj atıyordu.

X