- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.526
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
Direk konuya gireceğim bir yandan kpss ye çalışmaya çalışıyorum deli gibi çalışıyorum diyemem ama çabalıyorum diyebiliyorum. Eşimin durumu çok fazla kötü değil kendi yağımızla kavrulmaya çalışıyoruz . Aslinda gelirimiz iyi fakat evimizin kredisini kısmı ödemelerimiz oluyor bu yüzden evimize kalan miktar asgari ücret. Malesef istanbulun pahalı bir semtinde oturuyoruz. Buda daha çok zorlaştırıyor hayatımızı. Bi yere gidip otururken bi cafe yemek yemek için bir yere giderken iki kere düşünüyoruz . Istanbulun baska semtine gezmrye ayda 1 anca gidiyoruz . Bizim burda zatem bisey yapmiyoruz .Marketleri deseniz aynı ölçüde pahalı diğer semtlere göre . Neyse şükürlük diyoruz borcumuzun bitmesine de az bir zaman kaldı bitek ev kredisi kalacak . Şuan birde bebek sürpriz yaptı bize evet bir miktar birikmisimiz var bebek ve masrafları için ama bir bebek nasıl bi masraf çıkarır bilemiyoruz hastalığı olabilir sağlıklı haliyle ne tür masraflari olur bilmiyoruz . Bebekle bocaladim ama toparladi msonra ama ben evde boş oturup sadece yan gelip yatmak istemiyorum . Sizlerden fikir istiyorum aslında biraz pskolojikmen rahatlamaya ihtiyacim var gözümün korktuğu kadar pahali birsey mi bebek?
Şu ara aklımdan geçirdiğim şey evde en iyi yapabileceğim şey instagramdan tesettur agirlikli hazır giyim satışı yapmak. Çok eskiden yapiyordum önlük masa örtüsü dikimi satiyordum ama şimdi sistem çok değişmiş . Bu işin vergi mükellefligi kapıda ödeme için şirket sahibi olmak falan gerekiyormuş sanırım . Bu konuda bilgisi olan bana yardım edebilecek olan varmi? Nasıl başlayabilirim. Toptancilarla anlaşmak nasil olur? Fikri olan mutlaka vardir yardımlarınızı bekliyorum.
Şu ara aklımdan geçirdiğim şey evde en iyi yapabileceğim şey instagramdan tesettur agirlikli hazır giyim satışı yapmak. Çok eskiden yapiyordum önlük masa örtüsü dikimi satiyordum ama şimdi sistem çok değişmiş . Bu işin vergi mükellefligi kapıda ödeme için şirket sahibi olmak falan gerekiyormuş sanırım . Bu konuda bilgisi olan bana yardım edebilecek olan varmi? Nasıl başlayabilirim. Toptancilarla anlaşmak nasil olur? Fikri olan mutlaka vardir yardımlarınızı bekliyorum.
Son düzenleme: