- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi Hebehubele
Nasil gitmiyor o para ki. Zaten dogum 10 bin orta kalite bir hastanede. 5 de hamilelik boyunca takip ekle etti 15. Oda takimi 5 tuttu etti 20. Arac koltugu 3000 ana kucagi belki luks sayilabilri bizim 750 lira bebek arabasi puset yabi travel sistem 3000 6750etti 26750. Her ay bez pamuk mastafi 500 lira desen 1500 kiyafettir zibindir taragidir virttir zirttirada yaklasik 5000 gitse 33250 etti zaten. Rota virus asisi bebegin kontrolleri falan filanada 2000 desen etti 35 250. Ki bebis bu biranda birden harcama cikiveriyor. Daha mama sandalyesidir reflu yatagidir deterjanidir saymadim bile.
Hangi hastane bu orta halli 10bin olan?
Acibadem medicalpark medipol ve hisara gittim konustum hic biri bu kadar fiyat vermedi.
Dogum 1200 tl
Dogum oncesi paketi 1000 tl her sey buna dahildi. 2200e oda suslemesinden albume kadar.
Oda takimini inegolde en kaliteli malzemeden yaptirdik nakliye ve montaj dahil 3000 verdik
Arac koltugunu bebek arabasiyla hediye ettiler. Travel sistem 1900 tl ye aldik hepsini. Ucuza da kacmadik yani baya gezdik icimize sinen hangisiyse onu aldik. Hatta biz odemedik kayinvalidem kartini verdi hangisini isterseniz alin benim torunuma hediyem olsun dedi. Yani hic bir turlu parasina gore belirlemedim :)
Pamuk dediginiz nedir? Normal pamuk degil mi? Bilmedigim bir sey mi acaba? Kac lira olabilir diye dusunuyorum. Bez ilk aylar cok gidiyor ama yine de 500 tl olur mu bilmem. Biz toplu aldik hep.
Yanlis anlamayin ama biraz pazarlik yapmayi bilmiyor veya onemsemiyor olabilir misiniz? Biz mobilya ve hastaneyle cok saglam pazarlik ettik, bir de bebek arabasinda... yoksa hepsi neredeyse 2 kat fiyat cekmisti. Bir de her seyi pesin nakit odedik veya iste tek cekim.
Kontrole de acibademe gidiyoruz is yerinin esime yaptirdigi ozel sigortasindam yararlaniyor. Tam bilmiyorum nasil oluyor bu isler ama sizin yoksa bile yaptirin cok daha ucuza gelir her sey. Cok cok cuzi bir rakam oduyoruz. Iyi kotu karsilastirmayacagim ama acibadem en pahali hastanelerden. Daha baska nereye gidiyorsunuz ki?
Allah bolluk bereket versin insallah. En onemlisi bebise saglik versin.