Sanrım daha cozemedim ama bunlar boşanmış kiz resim atiyor.ama bosandiklarini bilen yok galiba ortalkk karisiyor oyle öğreniyorlar dur az kaldi çözecez sanirm böyleUcunun boşanmaya çıktığı fotoğrafın samimiyetini de az çok tahmin edebilir herkes sanırım.
Milletin özel hayatını didikleyip kendinize dedikodu malzemesi arasanız -ki var böyle iğrenç tipler, iftira bile atıyorlar- derim ki feci karma yaratmışsınız kolay gelsin hadi bakalım diye.
Kim aldatıldığını bilen ve bunu saklayan akraba ile yüzyüze bakmak ister ki? Kaldı ki kadın fotoğrafı herkese açık paylaşacak kadar gözü karartmış.
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır dedikleri bu tip işte.
ben takip etmiyordum yeni açılmış keşfette önüme düştü reels videolardaPeki siz o yeni açılan instegram adresini takip mi ediyordunuz ?
Hesap herkese açıksa nasıl gördünüz , ad soyad aynı mı ?
Gizli açtığı hesaba arkadaş olarak aileyi etiketlememiştir heralde ?
Bilemedim eşinize attınız tamam eşiniz niye başkasına atmış ortalık karışmış.
Çok yakınınız da değilmiş açıkcası keşke görmeyip , duymayıp , konuşmasaydınız
siz gördüyseniz eşide görürdü. abla da.
28 haziranda boşandiyda dilekce daha önce verilmistir 1 ay önce 2 ay bazen sürüyor yogunluktan bosanma dilekcesi verildi .yavv karisti iyicekız resmi attığında evliler ben fotoyu gördüğümde 10 haziranmış ben zaten evli olduğunu bildiğim ve aşklı sözle paylaştığı için şaşırıp eşime attım oda halasının kızına attı oda kızın kaynanasına attı kızın kocası dün itiraf etmiş boşandıklarını 28 haziranda
boşanma fotodan sonra oluyor foto yüzünden boşanıyorlarSanrım daha cozemedim ama bunlar boşanmış kiz resim atiyor.ama bosandiklarini bilen yok galiba ortalkk karisiyor oyle öğreniyorlar dur az kaldi çözecez sanirm böyle
bi konusu daha var kuzen kayınvalide falan. yine benzer bir ortalık karıştırmacakızlar bana bir şeyler oldu herkese sataşıyorum kavga gürültü çıkarıyorum
huzursuzluk yaratıyorum
diye konunuz var tedavi görmem lazim demişiniz
bu olay da öyle olmuş huzrusuzluk çıkarıp ortalığı birbirine katmak istemisiniz şimdi de başarmısınız aferin size
Adama ölmüş dediler abi ölmüş yazmıyor miyduİmkansız aşk
2 kişilik foto
Müslüm gürses şarkısı
Bunları kimse görmüyor da manevi abi olayını mı algılıyorlar sadece
imkansız aşk yazısını algılayamıyorlar mı
Sayende imkansız aşk olmaktan çıkmış işte boşanmış kolayca önü açılmış oldu
Bende bu tür ihanetler karşısında susabilecek biri değilimdir
28 haziranda boşandiyda dilekce daha önce verilmistir 1 ay önce 2 ay bazen sürüyor yogunluktan bosanma dilekcesi verildi .yavv karisti is
o kadar bilemiyorum foto ortaya 10 haziranda çıktı boşanma 28 de olmuş28 haziranda boşandiyda dilekce daha önce verilmistir 1 ay önce 2 ay bazen sürüyor yogunluktan bosanma dilekcesi verildi .yavv karisti iyice
sadece ben görmeseydim neler olurdu bilemiyorumHareketlerinizin sonucunu kestirebilecek yastasiniz. Boyle bir fotoğrafı esime atarsam, ortaya cikacagini bile bile atarim. Neden simdi sucluluk hissediyorsunuz?
Ay ne dedikodu meraklısı çıktınız ya .6 aylık bebek görümcesinin onların çocuğu yoktu kız ilk evlendiğinde 150 kilo üstüydü mide kelepçe ameliyatı oldu 60 kiloya indi geçirdiği ameliyat çocuğu olmasına engelmiş öyle demişler
zaten öyle olmuş herkesi engellemiş bir beni unutmuş ya burada herkes bana yükleniyor empati yaparak yaklaştım benden saklansın istemezdim kimseyi birbirine düşürmek gibi bir durumum olmadı zaten herkes birşeylerden şüpheleniyormuş fotoğraf sadece nafaka ve tazminatsız boşanmasına neden oldu kendimii suçlaya benim halbuki kimse şaşırmadı olaya bekliyordum zaten böyle bişey diyorYapan kurtulmus soyleyen kurtulamamis meselesi sizinki. Herkes herseyi yapmis, gunah kecisi siz olmussunuz. Ben olsam bende birilerine haber verirdim. Neden sucluluk duyayim ki? Muhtemelen herkesi instagramdan engelledi, sizi engellemeyi unuttu bu yuzden sizin yaydiginizi düşünüyor. Ben olsam evet ben haber verdim yaparken iyiydi, yakalaninca mi kötü oldu derdim.
empati yaparak yaklaştım başım göğe ersin gibi bir şey hiç düşünmedimElinize ne geçti. Sizi ne ilgilendirir onun bunun hayatı? İfşa olacaksa bir şekilde olurdu. Ama bu sizin elinizle olmuş. Ne oldu? Başınız göğe erdi mi? Nasıl yukarılar havadar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?