• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram üzerinden şikayet edileceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
Kazabilirler ama dava cok uzun yillar sürer

Özelden yazdım bir arkadaşıma. O yorumlasın. Belki fikirleriniz değişir. Değişmesin önemli değil. Ben bir soru sordum sağolsun bir kaç arkadaş doğabilecek sonuçları yazdı. Hepinize teşekkür ederim.

Sosyal medya hesaplarında paylaşıldığı için gizli bir şey yok siz de mesajla göndermişsiniz yani ortada tehdit şantaj vs yoksa bir şey çıkmaz diye düşünüyorum .
Ama yaptığınız doğru değil evet.

Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
evet kazanabilirlermi değil kazanırlar,niyetiniz ne olursa olsun ozel hayatı ifşa var,eşiniz bile olsa bu durumda haksız duruma düşerdiniz,insanların fotoğraflarını paylasamazsınız,diğer ayrıntılara değinmiyorum bile o bizi aşar ama sadece fotoğraf bile paylaşmanız halinde kazanırlar,şöyle düşünün sokakta yürürken birisi sizin fotografınızı çekse ve sosyal medya hesaplarından paylaşsa siz ne yapardınız,yani sebep ne olursa olsun izinsiz fotoğraf paylasamazsınız..

herkesin bildiği bi gerçek (çocuk gibi bi gerçek üstelikte) nasıl bunca sene gizli kalabilmiş karısından hayret valla. bence böyle bi gerçeği (ki gerçek olduğunu söylüyorsunuz) öğrendiği için kadın teşekkür etmeli. bence o davadan bişi çıkmayacaktır ya da cüzi bişi çıkar.

siz neden bunları ortaya dökecek kadar sinirlendiniz acaba?

Yaptığımdan pişman değilim hala onlara karşı kinli ve öfkeliyim. Canımı çok acıttılar hala da devam ediyorlar. Ağlamamın ve üzülmemin sebebi yaşadıklarım..
Hanımefendi kimsenin bilmediği bir şeyi ortaya çıkarmamışsınız, kimsenin canını da yakamadınız ama sizin canınız biraz yanacak. Bi daha çirkefe bulaşmadan önce 2 defa düşünürsünüz.

herkesin bildiği bi gerçek (çocuk gibi bi gerçek üstelikte) nasıl bunca sene gizli kalabilmiş karısından hayret valla. bence böyle bi gerçeği (ki gerçek olduğunu söylüyorsunuz) öğrendiği için kadın teşekkür etmeli. bence o davadan bişi çıkmayacaktır ya da cüzi bişi çıkar.

siz neden bunları ortaya dökecek kadar sinirlendiniz acaba?
Özelden yazabilir misiniz

Özelden yazdım bir arkadaşıma. O yorumlasın. Belki fikirleriniz değişir. Değişmesin önemli değil. Ben bir soru sordum sağolsun bir kaç arkadaş doğabilecek sonuçları yazdı. Hepinize teşekkür ederim.
Instagram'da zaten açık resim paylaşmışsınız burada niye sebebini gizleme gereği duyuyorsunuz ? Özelden yazdığınız bir kişinin yorumlamasıyla mı fikirler değişecek ?

İnanın kimseyle tartışma yaşayacak halde değilim. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Bir soru sorup cevabını almak istedim.

Valla biraz kaşınmışsınız. Ortalık karıştıracaksanız illa siz de nasibini alacaksınız bundan. Hem bana bir şey olmasın hem de ortalık karışsın demişsiniz ama evdeki hesap çarşıya uymamış. Ama ben eşiyle uğraşmaktan size dava açacak enerjisi olmaz diye düşünüyorum. Bu korku da size yetmiştir zaten karmik döngü tamamlanmıştır😂

IMG_20230426_142702.webp
kalbin kaderin olacak,kalbinin çirkinliğinin cezasını ödeyeceksin haberin yok

Ağır tahrik var öyle diyim 🤔gerçi bu yaptığının kendine ve olan bitene bi faydası olmaz, durumu eskiye dönmez de işte yüreği soğusun diye mi yaptı, intikam mı almak istedi bilmem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X