• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram üzerinden şikayet edileceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fotoğraflar Facebook’ta seneler önce gayrimeşru çocuğun annesi tarafından paylaşılmış. Hala da duruyor. Oradan aldım. Aslında pek çok kişi biliyordu bu çocuğu kadın hariç.
Şahsi fotoğraflar, birilerinin kendi hesabında paylaşmış olması izinsiz kullanıldığı gerçeğini değiştirmiyor.

hiç öyle düşündüğünüz gibi değil gerçekten. Her şeyi yazamıyorum özelden yazabilirim ama düşündüğünüz gibi kötü olan taraf ben değilim
Ne kadar büyük bir haksızlığa uğramış olursanız olun intikam almak için başkalarının hayatını kullanamazsınız hele ki bir çocuğun.

Çocuk kaç yaşında? Belki o da bilmiyordur babası öldü falan sanıyordur sayenizde öğrense travma yaşamayacak mı?

Mağdur olmanız intikam alma eyleminizi haklı çıkarmıyor.

Fotoğraflar Facebook’ta seneler önce gayrimeşru çocuğun annesi tarafından paylaşılmış. Hala da duruyor. Oradan aldım. Aslında pek çok kişi biliyordu bu çocuğu kadın hariç.
Belli ki adamın eşi de biliyordu, elaleme karşı salağa yatıyordu, çok gizli bir bilgi çıkarmamışsınız ortaya. Böylece kimsenin işine burnunuzu sokmamayı öğrenirsiniz.

Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
Eşinin bir başkasından çocuğu olduğu gerçek mi yoksa canınız acıdığı için siz mi öyle söylediniz ?

bir başkası yapmış gibi anlatabilirdim bunu ama gerçekten yaşadıklarımı düşündükçe haklılığım geliyor gözümün önüne ve açık yüreklilikle yazdım. Lütfen ne yaşadığımı bilmeden yargılamayın beni lütfen 😢
O zaman anlatın da bilelim ama ne olursa olsun hukukeni geçtim ahlaken diptesiniz

Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?

İftira atmışsınız ve evet dava açabilir hatta tazminatta alabilir . Ve bence bunu da yapmalılar. Bir şeyleri çözmenin yolu bu değil malesef. Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz

O çocuk var evet bu yalan değil. Ben kendimi her şeye rağmen sorguluyorum. Bakın kendimi savunmuyorum. Lütfen bakın ağlıyorum zaten yazsıklarınız daha da yaralıyor beni 😢
Kendi düşen ağlamaz. Hukuksal mağduriyetin varsa gidersin hukukla çözersin, duygusal mağduriyetin varsa onun da çözümü başkadır. Burada yaptığın ahlaken de dipte bir durum. İyi olmuş git mahkemede de ağla

Eğer ki dava edeceğim, şikayetçi olacağım demeseydi asla pişman olmayacaktınız. Onun hayatını karartmak için o mesajı attınız, iyi niyetli değildiniz. Şimdi sizi şikayet edeceğini söyleyince pişman oldunuz. O kadar bencilsiniz ki Allah sizi bildiği gibi yapsın. Tazminat davası tez zamanda sonuçlanır umarım.

O çocuk var evet bu yalan değil. Ben kendimi her şeye rağmen sorguluyorum. Bakın kendimi savunmuyorum. Lütfen bakın ağlıyorum zaten yazsıklarınız daha da yaralıyor beni 😢
Ama siz yasal işlemden korktuğunuz için panik yapmışsınız, gerçekleştirdiğiniz eylemin vicdan azabından değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X