• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram üzerinden şikayet edileceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ordinary Personn

Kalbiniz kaderiniz olsun..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
1.267
1.241
133
Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?

Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
İnşallah kazanırlar.. hem doğru olmadıgınu biliyosunuz hemde sırf kötülük olsun diye yapıyosunuz

Münasebet derken?

Anlayamadım, bahsettiğiniz kadın kim, sizinle alakası nedir akraba mı?
Fotoğrafları nerden buldunuz, elinize ne şekildle geçti?
Fotoğraflar Facebook’ta seneler önce gayrimeşru çocuğun annesi tarafından paylaşılmış. Hala da duruyor. Oradan aldım. Aslında pek çok kişi biliyordu bu çocuğu kadın hariç.

Evet kazanırlar. İnşallah da güzel bir şey kazanırlar.İyi olmuş size. Sizde mi kaldı milletin özel hayatının gizliliğini ihlal etmek.

İnşallah kazanırlar.. hem doğru olmadıgınu biliyosunuz hemde sırf kötülük olsun diye yapıyosunuz
hiç öyle düşündüğünüz gibi değil gerçekten. Her şeyi yazamıyorum özelden yazabilirim ama düşündüğünüz gibi kötü olan taraf ben değilim

Hem eşiyle ilgili bildiğim gerçek diyorsunuz hem doğru değil diyorsunuz. Ne tezat ne anlaşılmaz bir insansiniz. Sonra tazminatı kazanırlar mi? Uğraşan sensin bacım az çok hesabını yapmissindir

Mesajlar isteğe düştüğü için herkese açık paylaşmak ne demek

Fotoğraflar Facebook’ta seneler önce gayrimeşru çocuğun annesi tarafından paylaşılmış. Hala da duruyor. Oradan aldım. Aslında pek çok kişi biliyordu bu çocuğu kadın hariç.

Şöyle ki, fotoğrafı çalmamışsınız, zorla ele geçirmemişsiniz, topluma açık bir yerden almışsınız. Halka açık bir yerdeki fotoğrafı paylaşmışsanız bunda bir suç olduğunu sanmıyorum ben açıkçası :KK51: Herkesin görebileceği bir yerdeki fotoğrafı paylaşmışsınız o kadar. Foto internete düştüğü anda zaten herkese açık hale geliyor. Hukukçu değilim ama bence özel hayat ihlali yok ceza alacağınzıdan emin değilim.

Dava edebilirler tabi ki ama kazanırlar mı, kazanırlarsa da öyle aman aman bir ceza alacağınızı da sanmıyorum bir miktar para cezası alırsınız ödersiniz. O kadar da telaş yapmayın bene.

hiç öyle düşündüğünüz gibi değil gerçekten. Her şeyi yazamıyorum özelden yazabilirim ama düşündüğünüz gibi kötü olan taraf ben değilim
Valla anlayamam ben bunun mazeretini.. aldatan kocasını o kızı bile ifşa etmemiş bi insanım.. iyi canımı yaktı bilmem ne diye ortada sucu olmayan bi cocuguda acık etmişssiniz birde

Hem eşiyle ilgili bildiğim gerçek diyorsunuz hem doğru değil diyorsunuz. Ne tezat ne anlaşılmaz bir insansiniz. Sonra tazminatı kazanırlar mi? Uğraşan sensin bacım az çok hesabını yapmissindir

Konu sahibesi sanırım yaptığım şey doğru değil demek istemiş. Iftira yok yani:KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X