- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.859
- 598
- 32
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Ne zannediyor ki açar açmaz herkesin takipçisi olacağını mı? O 400-500 lira isteyenlerin takipçisi 100k'dan fazladır. Ayrıca takipçi satın alanlara reklam vermiyorlar, takipçilerin çoğunlukla bot olduğu anlaşılıyor. Reel takipçi arıyorlar. Çok yüksekten uçmamasını tavsiye ederim, çakılır yoksa.
Suan bu konuyla fikir alip veriyor surekli. Hedefleri bu yönde zaten. Sayfayi acar acmaz reklam yaparim da demiyor. Bu islerin yavas isledigini kendisi de anlatti. Soru bu konu bi sayfanin reklam karsiligi para kazaniyor olacagi. Etik geliyor mu size? Soru bu. Sayfayi buyutup elinde patlamasi cok aci olur.
Doğru gelmedi bana.Hani arkadaşımın bilmem kaç binlik dini içerik üreten bi sayfası var reklam vermek isteyenler olmuş ama uygun mu değil mi sorguluyor deseniz bi derece masum bulurum da direkt dini kullanarak reklam geliri elde etme hedefini ben pek sevmedim.Zaten bu işler öyle kolay da değil de illa yapacaksa dini kullanmadan yapsın mümkünse
Ben hesabimi sattim 80 bin takipcim vardi. Yemek videosu yayinliyordum.
Cok para teklif etmiyorlardi ama "bir yillik ihtiyacin kadar urun verelim sen de bizim markamizi kullandigini belirt goster" diyorlardi.
Oglum olunca zaten full time bir isim oldugu icin aktif paylasim yapamadim ve sattim hesabimi. Suan moda sayfasi ayni takipcilerle devam ediyor butik satisi yapiyorlar uzerinden.
Öyle tek paylaşımda 400-500 gibi bir gelir yok.
O gelir fenomen olan, ürünün mankenliğini yapan şahıs sayfalarında vardır muhtemelen.
Bir kaç sayfayla reklam için görüştüğüm oldu,300-400 bin takipçi sayfalar bile reklam için 30-40 lira alıyor.
Paylaşılan resim ve reklam metni 24 saat kalıyor.
Ve 1 yada 2 saat en üstteki paylaşım olarak kalıyor
Gibi koşulları oluyor sayfasına göre.
Dini paylaşım ile takipçi toplamasının etikliğini soruyorsanız kendi bilir. Neden olmasın?
ben e ticaretle uğraştığım için hangi sayfanın kaç para aldığını biliyorum emin olun çok daha pahalıları bulunuyor..
konu sahibinin arkadaşına gelince ilk başta çok para harcaması ve profesyonel bir ekiple çalışması gerek sonradan belki sayfası aktif olursa iyi para kazanabilir..
"Din uzerinden bu sekilde para kazanmasi ne kadar etik" diye sorguluyorum hanimefendi. Hic bir cumlemde dinle ugrastigi icin para kazananmamali gibi bir cumle gordunuz mu? Boyle bir cumle yoksa boyle bir yaklasimda oldugumu nereden cikardiniz ? Okudugunuzu anlamiyorsunuz herhalde. Bu sacma fikri edinmeniz icin konuyu tersten falan okumus olmaniz lazim.
neden kişisel algıladığınızı anlamadım o lafım yukarıda yazanlardan birineydi aslında. sizin yaklaşımınızda bir sıkıntı görseydim direkt şahsınıza net bir şekilde yazardım ben.
her neyse..
sizin başlıklarınıza her yazdığımda ya da her okuduğumda değişik bir gerginlik seziyorum sizde. aslında tatlı birisiniz ama sanırım yazarak ancak bu kadar anlaşılıyor.
umarım arkadaşınıza doğru bir şekilde yardımcı olabilirsiniz.
sevgiler.
Beni alintilayinca bana soyleniyor sandim kusura bakmayin. Gerginligimin sebebi hassas bir konu oldugu icin boyle tepki vermis olabilirim.
Tesekkur ederim.
ben e ticaretle uğraştığım için hangi sayfanın kaç para aldığını biliyorum emin olun çok daha pahalıları bulunuyor..
konu sahibinin arkadaşına gelince ilk başta çok para harcaması ve profesyonel bir ekiple çalışması gerek sonradan belki sayfası aktif olursa iyi para kazanabilir..
Bir arkadas internetten kiyafet satmak icin acmisti instagram hesabini. Reklam vermek icin bi kac ismi bilinir kisiye yazdi gercekten dudak uçuklatan ucretler soyleniyor. Tabii sayfasi icin cok emek harcamis kisiler bunlar. Ama hersey herkesin istedigi gibi olmuyor maalesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?