- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Sizin demek istediğiniz sanırım dini bir sayfada emek harcanmadan para kazanmayı uygun bulmuyorsunuz . Bence de uygun değil bu ne perhiz bu ne lahana turşusu durumu. Ama yapmak istiyorsa yapsın siz karışmayın bence.
katılıyorum o kadar kolay değil o işÖnce bir açsın
Binlerce takipçiyi bulsun
Sonra düşünür reklam alıp almamayı
Önce bir reklam alabilecek kadar takipci edinsin sonra reklam dusunsun. Sayfayi actim hoooppp gelsin reklamlar olmuyor.. Reklam verecek firmalar uzun zamandir bulunan ve hatri sayilir takipci sayisina ulasmis sayfalara reklam verir. Siz olsaniz reklam basi 400 - 500 tlyi 1000 takipcisi olan sayfaya verir misiniz? Önce sayfasini gelistirmesi lazim. Hemen para kazanmayi dusunuyorsa bence bir sure sonra hevesi kacar. Zaman ve emek gerektirdigini fark edince...Günaydin hanimlar,
Bu sefer arkadasim icin yaziyorum size. Bir konuda bana danisti ama pek yardimci olamadim.
Her instagram kullanicisi bilir binlerce takipcisi olan sayfalar artik reklam alip para kazanmaya basladi. Sadece bir reklama 400 500 tl civari ucretler alani duydum. Benim arkadasta bunu yapmak istiyor ama sayfasini dini konular paylasan bir platform olarak acmak istiyor. Bu konularla ilgileniyor ve ilgi alanim olan konu uzerinden yapmak istiyorum diyor.
Bana ilk sordugunda nedense bana dini bilgiler paylasan bir hesabin para karsiligi reklam almasi abes geldi. Bilmiyorum belki normal olabilir ama ilk tepkim bu yöndeydi.
Kiza pek yardimci olamadim baya da hevesli. Hevesini kirmayayim diyorum ama bilemedim yaniSiz ne dusunuyorsunuz? Ne tepki verirdiniz boyle bir hesap gormus olsaniz?
Ben biraz arastirdim ama denk gelmedim bu tur sayfalarin reklam verdigine. Bir iki tanesi reklam icin dm diye yazmis ama etkin reklam yoktu.
Destekleyip milletin tepkilerini gorup uzulmesini istemem ama bir yandan da boyle bir maddi olanaga mani olmakta istemem. Ne yapmaliyim?
Din ile uğraşan para kazanmasın mıBu ne enteresan bir yaklaşım yahu :)
Şahsi fikrim ben reklam yapan sayfaları takipten çıkarıyorum.Çünkü ana sayfamda hiç bir işe yaramadığını bildiğim zayıflatan çay reklamlarını ve ya kalitesiz butiklerin hiç bir sorumluluk kabul etmeden sadece para odaklı yaptıkları satışları görmek istemiyorum.
Bir de madem din konusunda bilgili internet üzerinden vergi ödemeden kazanılan paranın da kul hakkı olduğunu biliyordur. Sadece bunu hatırlatın kendisine :)
Din ile uğraşan para kazanmasın mıBu ne enteresan bir yaklaşım yahu :)
Şahsi fikrim ben reklam yapan sayfaları takipten çıkarıyorum.Çünkü ana sayfamda hiç bir işe yaramadığını bildiğim zayıflatan çay reklamlarını ve ya kalitesiz butiklerin hiç bir sorumluluk kabul etmeden sadece para odaklı yaptıkları satışları görmek istemiyorum.
Bir de madem din konusunda bilgili internet üzerinden vergi ödemeden kazanılan paranın da kul hakkı olduğunu biliyordur. Sadece bunu hatırlatın kendisine :)
Binlerce takipciyi nerden bulacak?Günaydin hanimlar,
Bu sefer arkadasim icin yaziyorum size. Bir konuda bana danisti ama pek yardimci olamadim.
Her instagram kullanicisi bilir binlerce takipcisi olan sayfalar artik reklam alip para kazanmaya basladi. Sadece bir reklama 400 500 tl civari ucretler alani duydum. Benim arkadasta bunu yapmak istiyor ama sayfasini dini konular paylasan bir platform olarak acmak istiyor. Bu konularla ilgileniyor ve ilgi alanim olan konu uzerinden yapmak istiyorum diyor.
Bana ilk sordugunda nedense bana dini bilgiler paylasan bir hesabin para karsiligi reklam almasi abes geldi. Bilmiyorum belki normal olabilir ama ilk tepkim bu yöndeydi.
Kiza pek yardimci olamadim baya da hevesli. Hevesini kirmayayim diyorum ama bilemedim yaniSiz ne dusunuyorsunuz? Ne tepki verirdiniz boyle bir hesap gormus olsaniz?
Ben biraz arastirdim ama denk gelmedim bu tur sayfalarin reklam verdigine. Bir iki tanesi reklam icin dm diye yazmis ama etkin reklam yoktu.
Destekleyip milletin tepkilerini gorup uzulmesini istemem ama bir yandan da boyle bir maddi olanaga mani olmakta istemem. Ne yapmaliyim?
Binlerce takipciyi nerden bulacak?
Baya zor bir is yani. Kazandigi paranin emeklerine degecegini de dusunmuyorumBelki satin alir belki kendisi cabalar aylarini alir gerci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?