- 12 Haziran 2019
- 35
- 12
- 28
-
- Konu Sahibi Melekogretmen
Hesap bulanamadı diyor ama E posta kullanımdaŞifremi unuttum yapın hesabınızdan yenileyin şifreyi olmuyor mi böyle
Büyük küçük harf hatası yada eksik mi yapıyorsunuz acaba bir kontrol edin hesabın tam yazılışını :))Hesap bulanamadı diyor ama E posta kullanımda
Evet canım kesinlikle hıcbır hata yapmadan yazıyorum her sekilde denedımBüyük küçük harf hatası yada eksik mi yapıyorsunuz acaba bir kontrol edin hesabın tam yazılışını :))
Bilmiyorim ki ://Evet canım kesinlikle hıcbır hata yapmadan yazıyorum her sekilde denedım
Evet mai adresim doğru ama bulunamadı yazıyor. Yenı hesap acıcam bu sefer de o mail adresi için kullanımda diyorEmailinizi kontrol ettiniz mi? Şifremi unuttum diyip emailinize şifre istedikten sonra mailimize bir link gelmeli
Bu dediklerinizi düşünüp yapabilecek kapasite oldugumu düşünüyorum. O dedıgıni yere gırıp mail adresimi yazınca hesap bulunamadı dıyorumDenemiş olabilirsiniz ama
Giriş detaylarını mı unuttun? Giriş yapmak için yardım al
diyor, Ona tıklayıp mail adresinizi girin
O zaman yeni bir hesap oluşturun açın başka çareniz yok çünküBu dediklerinizi düşünüp yapabilecek kapasite oldugumu düşünüyorum. O dedıgıni yere gırıp mail adresimi yazınca hesap bulunamadı dıyorum
Düşünce kapasitenizle ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmedim.Bu dediklerinizi düşünüp yapabilecek kapasite oldugumu düşünüyorum. O dedıgıni yere gırıp mail adresimi yazınca hesap bulunamadı dıyorum
Ama mail adresim kullanımda cıldırcam yaO zaman yeni bir hesap oluşturun açın başka çareniz yok çünkü
Yeni mail hesabı alınAma mail adresim kullanımda cıldırcam ya
Bu nasıl üslup hanımefendicim?Bu dediklerinizi düşünüp yapabilecek kapasite oldugumu düşünüyorum. O dedıgıni yere gırıp mail adresimi yazınca hesap bulunamadı dıyorum
Geri almalık bir durum yok ki hesabınızı tamamen silmediniz sadece dondurdunuz, o mail sizin hesabınıza kayıtlı yani hesabızı dondurunca mail adresi donmuş olmuyor yine siz kayıtlı gözükürsünüz, eğer tekrar girmek isterseniz yine aynı mail adresini kullanıp hesabınıza giriş yapın diye. Yani şuan o mail adresini kullanan yine sizsiniz başkası değil dondurduğunuz hesaba tekrar giriş yapın kullancı adınız ve şifrenizle size tekrar mail gelir.İnstagram hesabımı dondurdum suan 1 ay oldu ve gerı acamıyorum. Kullanıcı bulunamadı diyor ama aynı Gmail hesabı ile yeni bir hesap açmak istediğim de başka bir hesap var dıyo. Nasıl oluyor bu. Nasıl gerı alabilirim?
Şifremi hatırlamıyorum. Hesabımı bul diyince kullanıcı yok dıyo. Nasıl yapıcamGeri almalık bir durum yok ki hesabınızı tamamen silmediniz sadece dondurdunuz, o mail sizin hesabınıza kayıtlı yani hesabızı dondurunca mail adresi donmuş olmuyor yine siz kayıtlı gözükürsünüz, eğer tekrar girmek isterseniz yine aynı mail adresini kullanıp hesabınıza giriş yapın diye. Yani şuan o mail adresini kullanan yine sizsiniz başkası değil dondurduğunuz hesaba tekrar giriş yapın kullancı adınız ve şifrenizle size tekrar mail gelir.
Hesabı tamamen silerseniz o zaman mail adresiniz kayıtlı olmaz hesabı tamemen silmek farklı dondurma farklı mesela facede tamamen silme var.
Hesabı tamamen silince belirli gün bekleniyor verilen tarih dolunca hesab siliniyor.