İnstagram hesabı

Melekogretmen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2019
35
12
28
İnstagram hesabımı dondurdum suan 1 ay oldu ve gerı acamıyorum. Kullanıcı bulunamadı diyor ama aynı Gmail hesabı ile yeni bir hesap açmak istediğim de başka bir hesap var dıyo. Nasıl oluyor bu. Nasıl gerı alabilirim?

Bu dediklerinizi düşünüp yapabilecek kapasite oldugumu düşünüyorum. O dedıgıni yere gırıp mail adresimi yazınca hesap bulunamadı dıyorum
Düşünce kapasitenizle ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmedim.
Aklıma gelen öneriyi sundum.
Yüksek düşünce kapasiteniz ve sorununuzla sizi başbaşa bırakayım

Ben de 2 gün sonra açmak istediğim hesabımı açamamıştım.
Tonlarca mail attım dönüş olmadı..
Yeni sayfa açmak durumunda kalmıştım

Geri almalık bir durum yok ki hesabınızı tamamen silmediniz sadece dondurdunuz, o mail sizin hesabınıza kayıtlı yani hesabızı dondurunca mail adresi donmuş olmuyor yine siz kayıtlı gözükürsünüz, eğer tekrar girmek isterseniz yine aynı mail adresini kullanıp hesabınıza giriş yapın diye. Yani şuan o mail adresini kullanan yine sizsiniz başkası değil dondurduğunuz hesaba tekrar giriş yapın kullancı adınız ve şifrenizle size tekrar mail gelir.

Hesabı tamamen silerseniz o zaman mail adresiniz kayıtlı olmaz hesabı tamemen silmek farklı dondurma farklı mesela facede tamamen silme var.

Hesabı tamamen silince belirli gün bekleniyor verilen tarih dolunca hesab siliniyor.

Son düzenleme:
Şifremi hatırlamıyorum. Hesabımı bul diyince kullanıcı yok dıyo. Nasıl yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…